Kişilik & Karakter Çevrenizde evlenmek isteyenler mi fazla, istemeyenler mi? tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Her yerde evlilik&çeyiz soruları görüyorum.. Evlenme isteğiniz mi depreşti nedir.. 😕Yapman guzum.. 😕 Çevrenizde evlenmek isteyenler mi fazla, istemeyenler mi? Cevapla Nedir Soruları Evlilik Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Çevremi takmıyorum ben. ben evlenmek istemem 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Evlenenler ve evlenmeye çalışanlar fazla. Herkes evleniyor ilginç bir şekilde iki de bizden çıkacak Allah izin verirse 😃 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Çevremde evlenmek isteyip bana uygun eş adayı soran çok. 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Ben başta olmak üzere evlenmek isteyen yok, evlenenler de pişman, sevgili isteyen de yok, herkes tek tabanca. Kimseye güven ve tahammül kalmadı. 0 0 Yorumla
Kırıkkahveçekirdeği Takip Et FenomenYoda Yaş: 26 1 yıl Çevremdeki herkes nişanlı falan ve evlilik hazırlığında. 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evlenmek istiyenler onlar çok garip max 2 yıl sonra dertler başlicak nerden biliyorsun demeyin görmek bile tecrübe etmek Allah akıl versin 2 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evlenmek isteyen daha fazladır bence. Ama ben istemiyorum halimden mutluyum. 1 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çoğu evli zaten, ve daha çok uzaklaşıyorum evlilikten 1 0 Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl evlenmeyen arkadaşlarım var bi iki konuşup susuyoruz 😂 0 0 Yorumla
0_Nyks_0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Evlenmek isteyen fazla ama kimse kendine uygun kişiyi bulamıyor 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Geneli gündelik ilişkiler. Çok nadir evlilik düşünenler... 0 0 Yorumla
Layyon Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çevremde çoğu evli zaten. Evlenme diye nasihat verenler fazla 💐 0 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evlenmek isteyenler bir tık fazla sanki 2 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstemeyen sanırım 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hepsi evlenmek için can atıyor (çevrem kız) 0 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Herkes bekar kalmak istio 0 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evlilikten korkuyorum ve etrafımın çoğu bekar. 0 0 Yorumla
Vestat Takip Et Yoda Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı. Niye evlendik " diyenler daha fazla 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. Çevrem yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Çevremi takmıyorum ben. ben evlenmek istemem
Evlenenler ve evlenmeye çalışanlar fazla. Herkes evleniyor ilginç bir şekilde iki de bizden çıkacak Allah izin verirse 😃
Çevremde evlenmek isteyip bana uygun eş adayı soran çok.
Evlenme isteği olanlar daha fazla
Ben başta olmak üzere evlenmek isteyen yok, evlenenler de pişman, sevgili isteyen de yok, herkes tek tabanca. Kimseye güven ve tahammül kalmadı.
Çevremdeki herkes nişanlı falan ve evlilik hazırlığında.
Evlenmek istiyenler onlar çok garip max 2 yıl sonra dertler başlicak nerden biliyorsun demeyin görmek bile tecrübe etmek Allah akıl versin
Evlenmek isteyen daha fazladır bence. Ama ben istemiyorum halimden mutluyum.
Çoğu evli zaten, ve daha çok uzaklaşıyorum evlilikten
evlenmeyen arkadaşlarım var bi iki konuşup susuyoruz 😂
Evlenmek isteyen fazla ama kimse kendine uygun kişiyi bulamıyor
Merhaba,
Geneli gündelik ilişkiler. Çok nadir evlilik düşünenler...
Çevremde çoğu evli zaten. Evlenme diye nasihat verenler fazla 💐
Evlenmek isteyenler bir tık fazla sanki
İstemeyenler daha fazla
İsteyenler fazlalıkta
İstemeyen çok fazla ya 😹
İstemeyen sanırım
Hepsi evlenmek için can atıyor (çevrem kız)
Evlenmek istemeyen daha fazla
İstemeyip yan cebine koyanlar çok
Istemeyenler daha fazla
Herkes bekar kalmak istio
istiyor gibi görünenler daha fazla 😉
Bilmiyorum, sormadım.
Evlilikten korkuyorum ve etrafımın çoğu bekar.
Niye evlendik " diyenler daha fazla
İstemeyenler
Isteyenler ben de dahil
İsteyen
Çevrem yok