Kendisi bütün gün kocasının arkasından konuşup kimseye laf dedirtmeyen arkadaş lafımız hoşuna gitmiyorsa neden vaktinizi harcıyor?

En yakın arkadaşım hatta akrabam olur kendisi kendinden 17 yaş büyük biriyle evlendi adam yaşlı ama bir küçük çocukları var 12 yaşında şu yazın sıcağında çocuğun o kadar çok istemesine ağlamasına rağmen bir kez bile olsun babası onu denize götürmüyor ne denize ne havuza ne de kimleyse gitmelerine izin vermiyor bu da bana dert yandı diyelim yani biraz lafladık kocasının arkasından konuştu falan ben de ayıp ama neden öyle yapıyor küçücük çocukla mı uğraşıyor yani götürse ne olur ki en fazla yani halk plajı diye bir şey var milyon harcamayacak ya ben böyle dedikten sonra o da Sen merak etme ne bileyim işte nasıl söylesem sana kalmamış ona laf söylemek gibisine getirdi sanki lafı neden öyle yaptı bilmiyorum o bana derdini yandı ben de ona yani ne bileyim dertleştim haline yandım işte neden öyle agresifleşti anlamıyorum
Kendisi bütün gün kocasının arkasından konuşup kimseye laf dedirtmeyen arkadaş lafımız hoşuna gitmiyorsa neden vaktinizi harcıyor?