Aslında amacım, haksızlık edilmesini önlemek. Kısaca anlatayım..
Ben, yemek hazırlarım, sofrayı kurarım ama ablam yediği tabağı bile mutfağa götürmez.. hatta ekmeği bile sofrada bırakır, poşete koymaz.. kalkar, odasına gider ve bilgisayarla oynar... Ama annem, sırf onun yediği tabağı mutfağa götürmeyip sofrayı toplamıyorum diye bana bağırıp azarlıyor.. kendimi savunmak isteyince de ”sus, konuşma. Sen, ben mi var toplasan ne olur? Anca yatmayı bilirsin, bir işe yaramazsın” der.. ama ablama hiç sesi çıkmaz.. hatta odasına gidip ”meyve getireyim mi?” gibi sorular sorar ve ses tonunu incelterek konuşur.. sonra da beni şikayet eder ona, ablam da ”ya boş ver bununla uğraşma değmez” diyerek annemin tarafını tutar.. gerçekten psikolojim bozuldu.. istemediğim halde sürekli ev işini yapmak zorunda kalıyorum, yapmayınca da azarlıyor... Kendimi savununca da duygu sömürüsü yapıp beni suçlu çıkarıyor... Konuşsam olmuyor, sussam içim yanıyor... İnşallah kanser falan olmam, gerçekten sonum nereye gidecek, bilmiyorum! Lütfen, bana bir tasiye verin? Yani amacım otorite değil de, hani artık bana laf söylemesinler, benden çekinsinler istiyorum.. ama korkuyorum, yapamıyorum.. bu korkuyu nasıl yenebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer