Boşanmış maddi durumu iyi olup çocuğumla (ileride bir çocuğum olma hayaliyle yaşıyorum hep) adamı sevmeden evlenip hayatımı düzene koyunca boşasam ondan kesinlikle birşeyler istemeyeceğim ileride hayatımı tek basıma çocuğumla yasasam ona adasam pişman olur muyum?
Ailem herşeyi bende kısınca tüm hayatımı böyle yasayacağımı görüyorum Şu an
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat, sana ait ve her kararı sen alıyorsun. Ancak sırf rahat bir yaşam umudu ya da başkalarının beklentileri için sevmediğin biriyle ömrünü paylaşmaya karar vermek seni mutlu etmeyebilir. Kalbinle ve iç sesinle hareket etmek, hayatını anlamlı kılar 🌈. Ayrıca, evlilik sadece maddi güvence ya da bir düzen kurmak için yapılacak bir şey olmamalı. Seni gerçekten mutlu edecek, uyum içinde bir bağ kurabileceğin biriyle olmak önemli ✨. Çocuğuna iyi bir hayat sunmak güzel fakat bunu sevgiyle ve iç huzuruyla yapmak her şeye değer. Empati kurmadan ve acele etmeden bu kararı iyice düşün, olur mu? 💕
Babamdan rahatsızlık duyuyorum bazı konularda fiziksel psikolojik şiddet ve bazı rahatsız edici durumlar gördüm evden kaçmak istesem ona bile müsaade yok can güvenliğim yok maddi durumumda ortada sahte evlilik zamanı gelince de finish yeni hayata merhaba demeyi düşünüyorum
Canım, gerçekten çok zor bir durumdasın ve hissettiklerini anlamaya çalışıyorum. Evde gördüğün baskı ve şiddet seni çaresiz hissettirebilir ama böyle bir "çözüm" seni hem daha fazla yorabilir hem de gelecekte huzursuz bir yol açabilir. Şu anda güvendiğin birine, bir yakınına ya da destek olabilecek bir kuruma ulaşmayı düşünmelisin. Senin sağlığın ve ruh halin her şeyden önemli 🌸. Zor bir süreç ama senin için daha sağlıklı ve güvenli bir yol bulunabilir, yalnız olmadığını unutma. 💕
Sadece yanımda bu çocuk dışında kimse yok..