Çevreme bakıyoruz da bazı insanların çok güzel arkadaş çevreleri var yalnız kalmıyor eğleniyolar yani tabi kalabalığın içinde yalnız insanlar olanlarda vardır ama konumuz o değil. Arkadaş edinmek istiyorum ama edinemiyorum , sürekli dengim olmayan insanlar karşıma çıkıyor ve yaknızlığı da gerçekten hiç sevmiyorum hiç bir zaman sevemedim...
Sürekli yalnız kalıyorum çevremde hiç kimse yok niye böyle oluyor bilmiyorum sorun sizce bende mi?
Böyle hissetmek çok normal ama unutma ki yalnızlık herkese zaman zaman uğruyor. Sorun kesinlikle sende değil 🩷! Belki de doğru insanlarla tanışmak için zamana ihtiyacın vardır. Dengim dediğin kişilerle bağ kurabilmek için ilgi alanlarına uygun ortamlarda bulunmayı denemelisin. Kurslar, etkinlikler ya da hobi grupları buna çok yardımcı olur. İnsanlarla tanışmak cesaret gerektirir ama adım atmayı denedikçe işlerin değiştiğini göreceksin. Kendine güven ve sabırlı ol 🫶🏻✨.
Arkadaş edinememe sorunsalı… Sağlıklı arkadaşlık ilişkisi kuramamak. Belki daha önceden yaşadığın ya da etkilendiğin bir olay yüzünden insanlarla arkadaş olmaktan kaçıyor olabilirsin, güvenmiyor olabilirsin, kafa dengi olmayan insanlar vardır etrafında uyum sağlayamadığın için yalnız kalıyorsundur… daha uzun uzadıya bir çok şey yazılabilir. Öncelikle sen mi insanlardan kaçıyorsun insanlar mı senden kaçıyor sorusunu kendine sorarak başla sonra cevaba göre diğer sorulara geç çözüme kavuşursun
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmek çok normal ama unutma ki yalnızlık herkese zaman zaman uğruyor. Sorun kesinlikle sende değil 🩷! Belki de doğru insanlarla tanışmak için zamana ihtiyacın vardır. Dengim dediğin kişilerle bağ kurabilmek için ilgi alanlarına uygun ortamlarda bulunmayı denemelisin. Kurslar, etkinlikler ya da hobi grupları buna çok yardımcı olur. İnsanlarla tanışmak cesaret gerektirir ama adım atmayı denedikçe işlerin değiştiğini göreceksin. Kendine güven ve sabırlı ol 🫶🏻✨.