15 günlük evliyken boşanma kararı aldım?

Merhaba şimdi yasadiklarimi tam idrak edemedigim donemdeyim yanlisimi veya dogrumu gormek icin buraya yazip sizden fikir almak istedim nisanlilik doneminde esimin ailesi dugunde takilacak olan parayla borclarini odemek istediler bende benim esiminde borcu var diyerek tepki gosterdim aldigi maas evin kirasina elektrigine suyuna anca yeter borcu odeyemez dedim ailesi de bana karsi cikti oglumuz bizi borca soktu kartımızı patlatti dediler bende mecbur odeyeceksiniz o sizin oglunuz dedim ve dugunde takilan paralarla esimin kartinin borcunu kapattim. ama düğünde bize takilan çeyrek altinlardan 3 tanesi kayip yani bize verilmedi bu dugun kaydinda da ortaya cikti esime söyledim esim bana karsi kufur ve hakaret etti ailemi hirsizlikla suclayamazsin dedi ama kaynanamin aldigi dugun kasetinde cikti yani iftira değil beni iftira atmakla sucladilar o zaman nerde 3 altin bana hesabini ver dedim yuzune gozune dursun o insanlar sizi zora sokmamak icin herseyi yapti dedi bana bu arada sadece dugun yaptilar dugun sonunda da kaftan giydirip kina yaktilar kina gunumu ayri istememe ragmen bize ev sozu vermislerdi isteme merasiminde bende onlari fazla yormak istemedigimden mecbur kabul etmek zorunda kaldim dugunden sonrada evden vazgectik dediler esim arkamda durmadi ne yapmaliyim icim paramparca

15 günlük evliyken boşanma kararı aldım?