Sizin zamanınız bitti de ondan sndjs Mutsuz insanlar geçmişin güzel olduğu söyleyerek avunur. 🤪

Sizin zamanınız bitti de ondan sndjs Mutsuz insanlar geçmişin güzel olduğu söyleyerek avunur. 🤪

Evet ya sonuçta sizin zamanınız la bizim zamanımız aynı değil nesil değişti sizin gibi olmak zorundamıyız biz kendimizi gerçekleştiriyoruz ve bu "bizim zamanımızda "diye söze başlayan ebeveyn bilinçsiz olduğunu düşünüyorum
Evet fazlasıyla sıkıldım, çünkü her nesil kendine özgü zorluklar ve güzellikler yaşar, bu yüzden sürekli karşılaştırma yapmak çok anlamlı olmuyor...
Bu tarz cümleler, genelde kuşak çatışmasının en bilindik yansımalarından biri. 😊 İnsanlar, gençlik dönemlerini özleyip geçmişi daha idealize eder. Günümüz yenilikleri ise bazen onlara karmaşık ya da gereksiz gelir. Ama günümüzün de güzel yanları var! 💃 Her dönem farklı güzellikler içeriyor ve önemli olan, geçmişle bugünün dengesini bulabilmek. Böyle lafları duyunca içinden gülüp geç, enerjini düşürme! 🦋
Cevap
13Cevap
benim pek umurumda değil
Ya bunu bir ara kendim kullandım. Kullandığım zaman dedim noluyooo gendine gel, sen gençsinnn sjsjjsjs
Hayır ben bile kullanmaya başladım hatta bizim zamanımızda aşklar böyle değildi..))
🤣
Bi 50 yıl falan sonra duymayız diye tahmin ediyorum..
Yok biz de olmayız bence o yüzden 50 sene dedim çok yaşayacagımı düşünmüyorum en azından kendi adıma söyliyim jsjs
Bahtımıza ne çıkarsa..
O yuzden bu haldesiniz zaten dememek icin kendimi zor tutuyorum hshhfb
Evet sıkıldım. Çağ sürekli değişiyor geriye ket vurmanın anlamı yok. Ana ayak uydurmak gerek
Gerçekten çok sıkıldım Bana ne sizin zamanınızdan ya
Bizim zamanımızda telefon yoktu internet yoktu gezmek yoktu Bana ne ya😅😅
Onlardan önce ben söylüyorum o zamanla bu zaman bir değil diye ✍🏻
Sıkılmadım. Bilmediğim bir şeyse seve seve dinleriz
Sıkılmadım ya. İsteyen istediği kadar söyleyebilir. Geçmişe takılı kalarak yaşadığı için anlayış göstermek lazım :)
Sürekli söylenmesi bayar insanı😅
Artık o cümleyi ben kurmaya başladım jsdjjs bıkmayın lütfen
Bizim zamanimizda da böyle insanlar olmasaydı keşke. Gizli haset seziyorum o cümlede sevgi dolu insanların kurmadigi bir cümle
Senden bir kaç seneye bunu dersin dünya kimseye kalmaz
Zamanınıza ışınlanin o zaman napalim yani
Sıkılacak kadar çok duymuyorum
Evet gerçekten sıkıldım.
Sıkıldık artık bıktık
Artık o lafı ben diyecek yaştayım
Çok sıkıldım ahahah
Siz o kadar cahil bi topluluksunuz ki ilerde aynı şeyi sizinde söyleyecğeinizden haberiniz yok🤣
Özellikle bir kesim diyor bunu malum kesim
Sıkıldık bea
Fazlasıyla evet
Sıkıldım valla
Sıkıldım
Kına geldi artık böyle sözlerden
Hemde nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?