Hem bana kocalık yapmayıp hem ona gülümsememi bekliyor. Bu bencillik değil de nedir?

3 yıllık evliyiz. O benim peşimden koşmuştu, aşık olmuştu. Herkes gibi evlenince sorunlar yaşamaya başladık ama asıl sorun aslında kocamın yeterince eril olmaması. Trip atan, küsen o. Küstüğünde ben konuşmazsam konuşmaz falan o derece. Hep onun dertleri, sıkıntıları vardır. Meslektaşız sadece o benden biraz daha yoğun çalışıyor ama evin sorumluluğu da bende. Kavgalarda birbirimizi çok kırdık. Bir gün yine ikimiz küsken ona bir şey diyemeyeceğim için bir kız arkadaşımla ondan habersiz buluşup eve 9 da gelmiştim, oro… gibi bu saatte benden habersiz dışardasın diyip evi dağıttı bağırdı çağırdı. Bu olay üzerine bile ben devam edebildim. Aileme neler neler söylüyor. Ben sadece onun ailesine bir kere laf ettim, bu yüzden beni içten pazarlıkla suçladı. Git gide birbirimize temasımız da azaldı onun yüzünden. Ben hep bakımlı, temizimdir onda o bile olmadığı halde takmıyordum gerçi takmaya kalksam bunu da bahane olarak kullanırdı. İsteğim yüksek, cilveli biriydim ama onu da yavaş yavaş bitiriyor. 2 aydır hiç dokunmadı. Geçenlerde kavgalardan dolayı soğudum senden, soğuduğum birine de ben dokunamam tiksinirim dedi. O günden beri çok kötüyüm. Ki evlendiğimizden beri aramız iyiyken de bu konuda sorunları vardı (çok nadir düzeliyordu) , bir kere olsun onu gücendirmedim yeterince mutlu olamadığım halde, ona rağmen çok bir şey becerebiliyormuş gibi bir de bunu diyip benim kalbimi parçaladı. Bir de bana kaç gündür depresyondasın neden depresyondasın diyip duruyor. Cevap verip aylardır bana dokunmuyorsun diyince de sen söylenmeye devam et senden daha da uzaklaşıyorum dedi. Ben o kadar kavgaya rağmen çok kırıldığımda dahi onu hiç reddetmeniştim, o aylardır resmen bana bu konuda da zulmediyor. Sanki kadın olunca hislerin olmuyormuş gibi davranıyor. Bugün de kalkmış dinlenmiş bir halde yine bir dokunma, sevgi belli etme olmadı. Bunun üzerine yine suratım düşünce hafta sonumu zehir etme gülümse enerjik ol dedi. Enerjik olduğumda hoşlanmıyorsun dediğimde de yiyecek gibi davranma sadece tebessüm et dedi. Her bir söylemi beni daha da depresif yapıyor. Ben evlenmeden önce hayatımdaki bütün zorluklara rağmen gülen, neşeli bir kızdım. Şimdi kendimi b. k gibi hissediyorum.

Güncellemeler
10 ay
Yahu ben sizle mesajlaşmak için sormadım soruyu
Hem bana kocalık yapmayıp hem ona gülümsememi bekliyor. Bu bencillik değil de nedir?