Tam 300km uzak mesafeden yanına gittim bir gece otelde kaldım sabahı gelip beni aldı bıraz evı toparladıktan sonra pizza siparişi verdi tam otururken telefonu çalmış gibi yapıp acil gitmem gerekıyor dedi ben de gideceğimi söyleyıo otogara gidecem dedim ve memlekete dondukran bı kaç gün sonra bitirdim çünkü yalan söylemişti neyse ı zamanda pek belli etmedim sessizce bitirdi
aradan 3 aya yakın zaman geçti
bi iletişim oldu
hesap sormadım ama sakince ona beni bahanelerle evınden gönderdin maddi manevi kullandın dedim
o da bana “gelmeseydin koynuma girmeseydin” dedi
ve ben 2 gün sonra
yediğim yemek parası
otogara bıraktığı için yakıt
parasını gönderdim son bi mesaj attım mesajım şu şekildeydi
“Yakıt, iki bardak su ve pizza... misafirlik ettin, teşekkür ederim, bedeli olarak 1000も gönderdim.'Misafirlik' adı altında yaşanan o günü hakkıyla ödedim. Bugün Koynuma girmeseydin diyebilen birinin, dün kapısını kim için açtığını iyi hatırlaması gerekir. Bunu söyleyen birievime gelip suyumu içip yemeğimi de yedi der Hoşça kal.”
ilk 4 dk içinde “iade” diye gönderdi
gönderdiğini farketmedim yine 2 gün sonra farkettim ve tekrar “MİSAFİRLİK BEDELİ “diye gönderdim ikinci defa iadesini yapmadı (sorun ikinci defa iade etmemesi bu değil zaten ) onun amacı benden intikam almaktı
bir ara benden ayrılıp 2 haftada sevgili yapmıştı bende kıza kafeye gelen her müşterinin evine mi gidiyorsun * yazmıştım ayrılmıştılar ve 6 ay sonra bana döndu yaşadığı yere çağırdı maddi manevi beni manipüle etmişti
Niyeti tamamen benden intikam almaktı zaten ben bunu ona sakınce söyleyince “gelmeseydin koynuma girmeseydin” dedi
size sormak istediğim şu ben ona misafirlik bedeli gönderirken iyi bişey yaptım mı sizce
bir erkek böyle bi mesaj alınca ne hisseder
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer