denizde bikini giydim resim çekip WhatsAppta paylaştım sosyal medya da değil sadece WhatsAppta paylaştım komşum olan bi hanımefendi bunu gördü WhatsAppta ağzına geleni söyledi utanma duygusu kalmamış sizde dedi ben normal açıklıkta giyinen biriyim sokakta bikini ile gezmedim denizde giydim şimdi gidecek tüm mahalleye dedikodumu edecek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
10 ayHayır, bikini giymek doğası gereği utanç verici değildir Bikini giymenin utanç verici olup olmadığı, kültürel normlara, bireysel rahatlık seviyelerine ve belirli bağlama bağlıdır. Birçok yerde, özellikle plajlarda ve tatil köylerinde, bikiniler yaygın ve kabul görmüş bir mayo türüdür.
Ancak!!! Müslüman kadınların erkeklerin bulunduğu kamusal alanlarda bikini giymeleri yasaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)10 ayBu durumda başkalarının hayatlarına burunlarını sokamayacaklarını denizde bikini giymenin ayıplanacak hiç bir tarafı olmadığını açıklamanız mantıklı bir seçenek. Size yorum yapma, kıyafetimi eleştirme hakkını kim sunuyor? Kıyafetim sizi neden ilgilendiriyor? gibi sorular yöneltebilirsiniz. Denize başka ne şekilde gireceksiniz ki saçma sapan eleştiride bulunuyor. Kimin ne dediğine takılmayın sizin başka insanlara dedikodunuzu verse ne olacak ki? Konuştuğu insanların biraz olsun beyinleri varsa kadının ne yapmaya çalıştığını ne kadar komik bir durumda olduğunu görür zaten. Ama yerinizde ben olsam orta yaş veya daha yaşlı olması fark etmez çemkirir sen kimsin ki giydiklerime karışıyorsun? Denize tesettürlü müyüm haşama ile girmemi mi bekliyordunuz? Görmek istemiyorsanız bakmayın o çok gereksiz düşüncelerinizi illa paylaşmak zorunda mısınız? Gidin kendi hayatınızla ilgilenin başkalarının özellikle benim hayatım/giydiklerim sizi ne alakadar eder? derdim. Demezdim hatta bağırır kulağına zorla sokardım. Orta yaş değil de daha gençse şiddet bazen iyi bir seçenek olabilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAyıp değilde, açık saçık hallerini herkesle paylaşman tetiklemiş. Orasını burasını artık kızlar rahat rahat gösteriyor diye laf eder hatta komşuya geçmiş olsun.
00 Yorumla
10 ayKIYAFET ERKEĞİN TARZI, KADININ KİMLİĞİDİR.
Toplum, erkeğe nasıl ki işine ve kazancına göre değer biçiyorsa kadına da kıyafetine ve yaşam biçimine göre muamele yapar. Net...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu tamamen senin özgürlüğün ve kimse senin denizde bikini giyme tercihini eleştiremez! Denizde bikini giymek dünyanın en normal şeyi, hem zaten nerede, nasıl rahat hissedeceğine sadece sen karar verirsin. Kimseyi memnun etmek gibi bir zorunluluğun yok. Komşun ne derse desin, sen kendine güvenmeye devam et. Özgüvenin için destekçi olayım: Eminim harika görünüyorsundur, keyfini çıkart, hayat senin ✨💖 Kendi kurallarına göre yaşa!
11 Yorumla- 10 ay
Merto bi ılık yavaşaklik yapıyorsun aga
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
116Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 10 ayayıp değil kim diyor.
40 Yorumla
10 ayDiyanet işleri başkanı daha yeni fetva verdi ve dedi ki;👇
"Maalesef, mahremiyetin pervasızca ihlal edildiği bir çağda yaşıyoruz. Günümüzde giyim sektörü, modacılar ve bazı medya çevreleri, “özgürlük” ve “çağdaşlık” adı altında çıplaklığı özendirmekte, örtünmeyi değersizleştirmektedir. Bu anlayış, kadını da erkeği de değerli bir varlık olmaktan çıkarıp izlenen ve tüketilen bir nesneye indirgemiştir. Ahlak ve edep ölçülerinin çiğnenmesine sessiz kalan herkes büyük bir vebal altındadır"
Bilerek kadınları hedef tahtasına oturtuyorlar. Kadını silik, değersiz, etkisiz hale getirmeye çalışıyorlar ve en önemlisi dini duyguları sömürerek kadını kadına kırdırıyorlar..
Ahlâk bez parçasıyla olmaz. Beyinde ve karakter yapısında ya vardır ya da yoktur.
Oyuna gelmeyip, oyunlarını başlarına çevirmemiz gerekiyor kadınlar olarak 🤷♀️
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı.
10 ayBu yüzden WP'ta durum gizleme opsiyonu var. Her kitlenin kendine ait sınırları var. İş/Komşu/Sınıf gibi resmi gruplarda, arkadaş/aile gruplarındaki gibi davranılmaz.
Paylaştığın müstehcen olmayan bir fotoğraf için seni kınaması ve kendinde sana ne yapıp ne yapamayacağını söyleme hakkını bulması kesinlikle yanlış.
Özetle onun tepkisi hadsiz ve sen de paylaşımların hakkında daha dikkatli olmalısın.30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYobaz mısın şöyle böyle diyip bık bıkkk edenler olacak da bikini dediğin sütyen külottan ibaret bir şey. Karısını ya da sevgilisini insanların içinde bikini bile olsa sütyen külotla gezdiren adam gitsin pembe boxer da giysin 😂🥰 modern olacağız diye s... ıçırtmaya gerek yok benim eski erkek arkadaşım tesettürlü olmama rağmen tesettürsüzken gittiğim denizde erkek kuzenlerimin yanında giydiğim 10 yıl önceki bikiniyi bile kafaya takıyordu
55 Yorumla- 10 ay
Sütyen külottan ibaret dediğiniz şeyin amacı farklı sonuç olarak değil mi? Bikiniler su direnci ve hızlı kuruma özellikleri sebebiyle normal iç çamaşırından tamamen farklı olarak üretilir. Normal günlük iç çamaşırı tercihinizi içeriği %100 polyester olacak şekilde yapmıyorsunuzdur muhtemelen. Denizde giyilmesi için var olan bir ürünü giyiyor olması neden ayıp olsun? Hanımefendi tesettürlü değil. Haşama veya şort-atlet girecek hali yok. Modernliği hala açıklığa bağlıyor olmanızda ayrı bir saçmalık. Kimse modern olmak amacıyla açık giyinmiyor. Burası İran veya diğer arap ülkeleri değil. İsteyen istediğini giymekte özgür. Kimse kimseyi kıyafeti yüzünden eleştirme hakkına sahip değildir. Komşusuna hak veriyorsanız eğer kusura bakmayın ama yobaz tabiri size tam oturacak.
Cevap sahibi10 ayTesettür gibi müslüman olan herkese indirilen bir ayetin gereğini sadece Arap ülkeleriyle bağdaştırıyorken yobaz tabiri benden daha çok size yakışıyor emin olun
- 10 ay
Tesettürü Arap ülkeleriyle bağdaştırmıyorum yanlış anlamayın. Bende tesettürlü bir insanım ve bu ülkede yaşıyorum. Bahsettiğim şey ülkede her bireyin özgür olduğu, Arap ülkeleri gibi kıyafeti kısıtlayacak hiç bir yasa ve kanunun bulunmadığı. Bu soruyu soran kişinin soru içerisinde müslüman olduğunu belirten tek bir kelime veya cümle görmedim ve yorumu tamamen tarafsız bir şekilde ele aldım. İstediğinizi düşünmekte özgürsünüz fakat bir başkasının ahlaki değerlerini sorgulamak veya kıyafetini eleştirmek gibi bir hakkınız bulunmuyor. Bir başkasını eleştirmek, dedikodu kaynağı haline getirmek, kötülemek hangi ayetin gereği anlatabilir misiniz rica etsem?
Cevap sahibi10 ayİnandığınız şeyi yaşayıp yaşamadığınızı siz kendinize sorgularsanız daha faydalı olur iyi günler
10 ayBikini giymek ne suçtur ne de ayıp; bu tarz yaklaşımlar genellikle dar bakışlı, cahil muhafazakâr kesimlerin dayattığı görüşlerden ibarettir ve aynı şekilde, Hristiyan olduğumu söylediğimde aldığım tepkiler de bunu doğrular nitelikte, bu nedenle seni bir bakıma anlıyor ve yaşadıklarını hissedebiliyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bakma öyle tiplere bu cuma hutbesinde de kadınlar ahlaksızca giyinip sokaklarda dolaşıyor diye hutbe verdiklerinden ortalık iyice karıştı zaten türbanlı bir yazar o yüzden türbanı zorunlu hale getiricekler deyip türbanınk çıkartma kararı verdiğini köşesinde duyurdu falan
10 Yorumla
10 ayaz sabret yakında sabah programlarına katılır o kişi, bu kadar yaygara kopardıysa mahallenin yarısına vermiştir. ayrıca senin için çok güzel bir hizmet yapmış, kendi gibileri tespit etmene yardımcı olmuş. komple onu ve onun gibi düşünenleri çıkart hayatından. yemişim mahallesini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
10 ayKaldı mı hâlâ böyle andavallar yahu cidden utanıyorum artık insanlarımızdan. Cevap vermeyin siz o kulaklara göre ağız değilsiniz. Cahile ne anlatsan boş..
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySizde paylaşacağınız insanları seçme ayarını yapın o zaman komşunuz erkek olsaydı da görecekti. Herkesin normali farklı. Mahallenizde bikiniyle gezmekle mahaleden tanıdığınız insanlarla bikinili durum oaylasmak arasında fark yok. Kimlerin durumunuzu göreceğini seçebilirsiniz teknoloji bilinçli kullanırsanız daha iyi olur.
10 Yorumla
10 ayHakaret et saydr dök içini engelle. Hatta daha çok paylaş gy kudursun. Kendileri asla giyemeyeceg şeyi başkası giyince kuduruolar bn giyemiosam o da gymesin kafasnda hepsi
41 Yorumla
10 ayOna noluyo a***q ucubesi kendi giyinemiyor diye seni kıskanmış galiba sende sessiz kalma lafını ver sonrada engelle kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Üstelik komşu nedir ya fazla yüz vermişsin.
21 Yorumla- 10 ay
Yardıma ihtiyacınız olsa yüzünüze bakmayacak adamlar hayatınıza dibine kadar burnunu sokuyor.
10 ayAblamız yapamamış içinde lalmış kıskançlığından da seni ahlaksız gibi göstermeye calısmıs assssla takma kafana hayır bide komşu yani hiçbir bağınız bile yok olsa da bişey değiştirmez tabii de olacak gibi değil çok konuşmasın böyleleri
20 Yorumla
10 ayYaw bisürü akraba tamirci veya iş icabı kaydettiğin vs bisürü numara olabilir. Hepsinin göreceği bir yere bikinili halini atmak nerde ne giyeceğini bilmemek gibi bişey. Ahlak bekçiliği konusu değil cehalet konusu bence bu
13 Yorumla- 10 ay
Kardeş konu ne giydiği değil, sen istersen yaprak bağla, whatsapp durumuna at sonra olur mu? Olmaz dimi. Cenazeye şortla gidiyor musun, hayır dimi? Nerde nasıl davrandığını bilmekle ilgili bu konu
- 10 ay
Birader cenazeye şortla giyip gitmek başka fotoğraf paylaşmak başka sahilde ne giysin montmu mk sahilde bikini mayo giyilmez mi? Yani buna karşılık veren yani kızın paylaştığı fotoğrafin altında akrabagnin ikazda bulunması artık kıskançlığa kayıyor 20 kişiden 30 kişiden 1 ses çıktı mı o ses değildir neden kız yoğun tepki almadı yoğun tepki alsaydı 5,10 tepki alsaydı tamam diyecektim senin açından düşünecektir ama sadece 1 kişi 1
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayengelle gec ya. fotografi paylasmak sana kalmis bir sey ben olsam fotograf bile cekmem ama sahsi olarak seni ilgilendirir bu. ayrica da denizde plajda ne giyicez bikini giymenin neresi anormal? abartmasinlar bir seyi de
10 Yorumla
10 ayBence ekran görüntüsü alıp tazminat davası aç hakaret suçtur komşu el alem onun karışma hakkı yok denizde bikini giyilir başka bir şey giyilmez sağlık ve rahatlık açısından haşema giyilmez bikini giyilir
10 Yorumla
10 ayBöyle andavallara yüz verirsen, kendilerini her şeyi söylemeyi hak görürler. Kimseye yüz verme.
40 YorumlaElalem ayda su var mı yaşam var mı diye araştırıyor awk bizimkiler o giyilir mi giyilmez mi diye sağa sola laf atıp dedikodu peşinde koşuyor
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
10 ayDenizde bikini giymek neden ayıp olsun ne yapacaklardı paçalı donla mı yoksa içlikle mı gireceklerdi
41 Yorumla
10 ayBence anasını belle. Onane senin ne giyip ne attindan. Kendisine uygun olmayabilir. Utanmadan bide ahlak dersi vermiş. Umarım hakketigi cevabı vermissinidir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u 10 ayDeniz de bikini giymek gayet normal. Hazımsız olduğu için ayıplamış. Onun haddine bile değil ne giydiğine karışmak. Mutlu insan görmeye dayanamayan mutsuz insan.
216 Yorumla- 10 ay
O da bir ihtimal.
- 10 ay
@DedektifMinnie herkesin kendi tercihi, giymeyebilir, ya da deniz tatiline gitmeyi tercih etmeyebilir. Ama başkalarına saygı duymayıp , kaba eleştirilerde bulunuyorsa geçmişinde travması vardır ye eşinden ya da ailesinden. Tepki kaynağı travmadır hep
- 10 ay
Bikini giyen haşemaya, haşema giyen bikiniye saygı duyabilir. Başkasının yaşam tarzına karışmak çok saygısızca.
- 10 ay
Nefretten besleniyorlar.
- 10 ay
O tarz kadınlara üzülüyorum. Umarım özgürlüklerine kavuşurlar.
- 10 ay
Burada anlatabilirsiniz.
- 10 ay
bu aslında kaç nesildir bilmiyorum ama tutucu ailelerden gele gele büyük alışkanlıklar kazanıyorlar. Dolayısı ile ailelerinde gördükleri bu özellik onların güvenli bölgesi (safe zone) u oluyor. Orada kendilerini güvenli hissediyorlar. Kendilerini safe zone dışına çıkaran kişileri görünce de korkup hakarete başlıyorlar. Alışkanlıkların ötesine geçmek ataerkil yapıda yetişmiş kişiler için çok zor. bazıları eğitim ve dışarıda üniversite okuyarak aşabiliyor ancak.
- 10 ay
Beyinleri de yıkanıyor aslında.
- 10 ay
Kesinlikle.
- 10 ay
Çoğu erkek uygunsuz yerlere çekmek istiyor konuyu, o sebeple arkadaşlarla sohbet etmek iyidir.
Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı. Whatssapp görüntüsünü komşun neden görüyor? Sana bununla ilgili ağzına geleni söyleme hakkını kim vermiş ona. Onu ne ilgilendiriyor? Kaldı ki denize girilirken bikini giyilir. Bunda ayıplanacak ne varmış?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
10 ayGiyme konusunda sktrrrr et.
Takılma milletin ne dediğine.
Niye bunu burada paylaşıyorsun diye takılmış olabilir.
Sadece her yaptığının paylaşmamaya çalış.
Millet paylaşım konusunda çığır aşmış durumda.
Daha neler göreceğim bilmiyorum.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen toplum kurallarına aykırı bir davranışta bulunmamışsın. Bu çok normal. Bence onunla mesafeni koru, samimi olma, cevap da verme. Bunu kuşaklar arası anlayış farkı olarak değerlendirebilirsin. Kendini üzme.😎
00 Yorumla
10 ayKomsunun senin giyim kusamina karisma hakki yok bi defa ama su da var tamam denizde giydin dogru ancak internet ortaminda paylasmis oldun, onu goren kisi plajda degil o an ya hani... Bana gore cok sacma bikiniyle fotograf paylasmak 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayTercih meselesi
Herkesin kendine giydiği kime hesap vercen ya benim dediklerimi de bak nasıl sinir olur
Bana öyle diyenler umursamiyrum
Herşeyin yerine göre giyinme var ortama göre bir kere
00 Yorumla
10 ayDenizde isteyen istediğini yapsın da bunu sosyal medyayı da geçtim WhatsAppta paylaşmak garip geliyor.
30 YorumlaNe bikinisi ben montla gidiyorum ayol jeket kazak giyorum bu sıcakta İspanyol paça pantolon giyorum sahilde bikinimi iyyy
Lan sıcak sıcak ne bekliyon olm10 Yorumla
10 ayKomşunla aynı görüşte olmayabilirsin aynı değerleri paylaşmıyor olabilirsin aynı dine mensup olmayabilirsin onun görüşleri hoşuna gitmiyorsa onu engelleyebilirsin
10 Yorumla
10 ayAman kendisi etek görse tespih çekiyordur. Bırak ne derse desin senin hayatın değil mi? Onun gibi bir insana yaranmak zorunda değilsin sevmeyen sevmesin
10 Yorumla
10 ayPlaja gittik babaannem oturdu millete laf ediyor yanımızda duranlar da dönüp bizi süzüyor o sırada biz bikiniliyiz ahshahs bunlar beyle bezdurdular bizi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aySenin bikinili halini görünce fiziğini ve güzelliğini kıskanmış olabilir. Genç bir kadının bikini giymek en doğal hakkı, muhtemelen fiziğin çok iyi olduğu için kıskançlıktan delirip sana sarmış olabilir :)
30 YorumlaO yüzden Instagram da tüm akrabaları engelliyorum
41 YorumlaG*rizekalı mı ya o
SaygısızGayet normal yaptığın
asıl haşema ile gezmek tuhaf
21 Yorumla- 10 ay
tesettürlü kadınlarda mi bikini ile girsin hasemayi küçümsemekde ne yani ya da tesettürlüleri geçtim çok açık giyinmek istemez açık hasemayi giymeyi tercih edebilirler biseyi savunayim derken diğerine çamur atmayın lütfen evet kadının dediği başlı başına yanlış ama sizinde soyleminiz en az onun kadar yanlış iyi gunler
10 ayDenizde giydin ama watsaptan yaydin keşke biraz ozelinizi gizli tutsaniz her türlü insan var coğu insan kıskanç mesela ben o yüzden pek paylaşım yapmak istemiyorum
00 Yorumla
10 ayDuşa kıyafet ile girmek gibi bir şey, denizde bikini giyilir. Amma velakin eski kuşak biraz zihinsel engelli olduğu için en ufak bir meme parçası görünce delleniyorlar.
00 Yorumla
10 ayDenizde bikini giymenin ayıp olup olmadığına dair düşünceler, kültürel, sosyal ve kişisel değerlere göre büyük farklılıklar gösterir. Dünyanın birçok yerinde, plaj ve yüzme havuzları gibi yerlerde bikini giymek tamamen normal ve kabul gören bir durumdur. Bu, özellikle modern batı toplumlarında yaygındır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
10 ayBana göre ayıp evet. İç çamaşırından bir farkı olduğunu düşünmüyorum.
33 Yorumla- 10 ay
10 ayİsteyen giyer istedigini, kimseyede birsey degil.
ama wats ape iraya burayada bikinili foto koymazdim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 979 cevap paylaştı.
10 ayBen de bu kafaları anlamıyorum. Çıplaklığın mekanı felan olmaz ya çıplaksındır ya değilsindır.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 784 cevap paylaştı. Bu tip insanlar herkesin kendisi gibi limitli yaşamasını ister. Fakat kimse onları sallamaz, bildiği gibi yaşar
10 Yorumla
10 ayNe ayıbı la kafayı yemişler yallah arabistana deyip niye engellemedin? :D
12 Yorumla
Soran10 aySokakta giymiyorum ki niye ayıp olsun dimi denizde giymişim sadece ne var burada deniz dışında çok açık giyinen biri değilim
- 10 ay
Yauv giyin giyin açık giyin anan baban var sen varsın sen bireysin kendi kararlarını verebilen komşu kim sana mı kaldı hadsiz enik falan yazıp sayıp sayıştırıp engellemen gerekliydi
Ne giyeceksin peki? Ayrıca o mu karar veriyor? Öyle komşuyu s...
Salla gitsin
16 Yorumla
Soran10 ayEşofmanla girmemi bekledi herhalde
Soran10 ayKapalı yaşı var baya ama kendi kızıda açık giyiniyor kızı evlenmeden önce mini etek giyiyordu
Soran10 ayBilmiyorum sebebi nedir artık annemle konuştum bu konuyu ne derse desin boş ver eski kafayı yaşıyor kadın denizde ne giyecekmişsin dedi
Ayıp değil ama paylaşmasan sanki iyi olabilirdi bence
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne gerek vardı WhatsAppa koymaya.. ınstagram hesabı olsa anlaşılır ama WhatsApp çok abesss
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAnnen değil baban değil, komşun nasıl karışır ya? Bence sen fazla samimiyet kurmuşsun araya mesafe koy, ben olsam inadına atarım böyle foto utanma ayıp bir şey yapmıyorsun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
10 ayGitmek tabi herkese göre değişir ama hadi diyelim ki ayıp değil sonuçta deniz.
Ama bunu paylaşmak bence de ayıp00 Yorumla
10 ayOna diyecegin cevap seni ilgilendirmez sen benimle boyle konusamazsin dersin, senin ne giydigine laf edemez sonucta.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Herkes isteği gibi giyinip soyunur. Kimsenin kimsede bir hakkı yok. Her koyun kendi bacağından asılır
00 Yorumla
10 ayHersey yerinde olur sever sevmez ben saygı duyarım ama o saygı duymazsa tekrar muhatab olmam cevremde kimsede olamaz haddini bilcek herkes
00 Yorumla
10 ayYani Denizde giymenize Bir şey diyemem ama Whatsapp'ta bikinili fotoğraf da gerçekten tuhaf olmuş :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayDisarda bikini giymedin denizde giydin tamam. Bunu wp da paylasmak ta normal diyelim. O zaman biri de disarda ciplak sevismiyor edebiyle kocasiyla yatak odasindayken fotograf cekip wp ta paylasabilir demek mi oluyor bu?
00 Yorumla
10 ayKafalar güzel kafalar bi milyon. Yerinde olsam daha kaliteli fotolardan ona özel atardım 🤣
02 Yorumla
Soran10 ayÖyle yapmadım ama inadına bi bikinili resşm daha paylaştım 🤣
- 10 ay
İyi yapmışsın 🤣
10 ayBana göre de gerçekten çok açık ve uygun değil. Ama giyene de saygı duyarım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
10 aySenin numaran bu densiz kadında ne arıyor. Sil engelle gitsin.
10 Yorumla Ederse etsin sanane benim utanma duygumdan de
10 Yorumla
10 ayayıp degil boş konusmus ama watsaptan paylasmakta ne bilim çok saçma
10 Yorumla
10 ayOnun demeye hakkı yok ama WhatsApp da paylaşmak da ne bilm yane
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aySavcılığa mı nereye gidiyorsun bilmem güzelce bir şikayet et de layığını bulsun
10 Yorumla
10 ayO komsutu s2me dassagima surdum hic umursama kafana göre takil yavrum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı.
10 ayDenizde bikini giymek normal ama paylaşmak kişiye kalmış komşu kocası senın beğenir diye korkmuştur
00 Yorumla - Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem