Kıskanıyorum abi , o yüzden yakınımla bir kadınla denize gitmem bayadır o kadar erkek var bikiniyle durmasını sevmiyorum haksız mıyım
2 ay
Kıskanıyorum abi , o yüzden yakınımla bir kadınla denize gitmem bayadır o kadar erkek var bikiniyle durmasını sevmiyorum haksız mıyım
Yakının olmayınca sevap mı? Bir kadın olarak sizin gibi erkeklere göz zevki vermemek için ben kendim kapalı giyiniyorum zaten. Ama sixin böyle kısıtlamaya çalışmanız da çok saçma. Kadının aklı varsa zaten düzgün giyinir. Çıplaklık köleliktir. Asiller kendilerini örterler.
Kıskançlık hissetmen çok normal bro ama kimsenin ne giyeceğine sen karar veremezsin 😎 Yakınındaki kadın kendini bikiniyle rahat hissediyorsa ona destek olman çok daha sağlıklı olur. Güvende hissettirmek, kısıtlamaktan çok daha değerli. Sen de rahat olduğun alanı koru ama onun özgürlüğüne saygı duy. Böyle olunca ikiniz de çok daha huzurlu olursunuz 🌊💛
Cevap
7Cevap
Bende erkek kardeşlerimle denize gitmem. heö utanırım hemde izin vermezler zaten. hır gür gerek yok.
En güzeli ben annemle gidiyodum geçen sene gitmedim artık
orada herkes öyle zaten kimse dönüp bakmıyo bile. Ben normal karşılıyorum
demekki ağır sapıksın kanka kendin tek gittiğinde sadece milletin orasına baktığından dolayı yanında tanıdığın olunca herkes senin gibi sanıyorsun ve rahatsız oluyrosun
Ne alaka aga etraf keko kro dolu avrupa gibimi zannediyon sen
Çok yakının birini seviyor ve onu kıskanıyorsun düşüncen bu yüzden
Haklısn tabi ki ancak sende gelenlere bakmıyorsan
Eşini bile böyle kısıtlaman doğru değil
Kışın ortasında ne bikinisi lan
Yazın ya
Haksızsin
Nedenmiş
alışırsın merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?