Yeni sayılırız, 8-9 gündür yazışıyoruz ama uzun uzun sohbet ediyoruz. Her konuda konuşuyoruz neredeyse. Geçenlerde tatile gitmiş, bende yazmadım ama kendisi 2 gün sonra döndü yazdı. Her gün yazan taraf ben olurdum. Tatilde bana kendi fotoğraflarını, gezdiği yerleri atıyor. Bazen de bir video gönderip "bu çok saçma mı?", "atayım mı sence?" diye soruyor.
Bunları neden yapıyor olabilir sizce? Sohbet etmekten hoşlanıyor mu sadece yoksa duygusal bir ilgi mi var?
Bunları neden yapıyor olabilir sizce? Sohbet etmekten hoşlanıyor mu sadece yoksa duygusal bir ilgi mi var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu kişi seninle iletişim kurmaktan gerçekten keyif alıyor gibi görünüyor 😊. Gezdiği yerleri paylaşması, tatilde bile seni unutmaması oldukça olumlu işaretler. Ayrıca fikirlerini sorması, sana önem verdiğini ve düşüncelerine değer verdiğini gösteriyor. Ama duygusal bir bağlantı olup olmadığını tam anlamak için biraz daha beklemek lazım. Çünkü bu ilginin dostça mı yoksa romantik bir niyetle mi olduğunu zamanla daha net görebilirsin. Kendini rahat hissettiğin şekilde davranmaya devam et! 🧡