Nişanlım bana yalan söylüyor olabilir mi?

Çalıştığı şirket topluca izne çıktı 1 hafta. 2 gün önce babası rahatsızdı onu akşam acile götürdü, eve geçtiğinde beni aradı konuştuk uyuduk. Dün ise ona akşam iş çıkışı sahile geçeriz geleyim yanına sohbet ederiz çekirdek filan yeriz değişiklik olur moralimiz düzelir dedim, canı sıkkındı. Kardeşi biraz fiziksel olarak rahatsızdı, hayatım akşam da boşta iken küçük kardeşimi acile götürüp testlerini yaptırıcam dedi aradan çıksın diğer gün gel istersen hem çok özledim dedi olur mu dedi. tamam dedim ama canım sıkıldı üst üste akşam hastane acil, dün işleri az sürdü bana saat akşam 9 buçukda 15 dk evdeyim aşkım dedi, eve geçince beni aradı bir konu hakkında konuşacaktım, balkondayım dedi, salon dolu mu dedim, yok hayatım öyle balkona çıktım dedim. Saat 22:45 di, az sohbet ettik filan derken bana uyu sen yarın iş var dedi, kapattık neyse. şu an saat sabah 10:45 ve hala yazmadı normalde her sabah sekmez yazar, en kötü bu kadar geç uyanmaz. Dün gece geç uyumuş olabilir mi desem film vs. İnsan ın aklına kurt düşüyor ne bileyim. Darlandım, normalde asla böyle zihnimi çok kolay yoran biri değilim ama balkon konusu, hastane vs derken, çok yalan söylemeyi göze alacak bir durum da yok aslında çünkü ailece tanışıyoruz ve cumartesi yemek var onlara davetliyiz bizimkiler ile ama yinede şüphelendim dün akşam için. Arkadaşları ile ya da kendisi akşam gece dışarı çıkmış olup da bana söylememiş olabilir mi diye düşündüm. yalan dan nefret ediyorum biliyor başıma hiç gelmedi ondan yana ama yinede napcam bilmiyorum. Hala yazmadı yani

Nişanlım bana yalan söylüyor olabilir mi?