Gwcen telefonum bozuktu Telefoncuya gittim. Keşke 😧 gitmeseydim. Neden her Erkek benden bunu istiyor. Ben telefonunu yaparım dedi yanında beni baya tuttu. Dükkan 🛍 kapanana kadar beraber kapattık. Neyse yapanadı numaramı aldı. 5 gün boyunca ben sürekli aradım mesaj attım. 250 tane mesaj hakkım var resmen ona rağmen bir sürü mesaj attım. Ya çok yakışıklıydı ya da değildi serseri bir tipi vardı ben serserilere 33 yaşına geldim hâlâ düşüyorum. Beni kullandı bir gün abisiyle arabada Yalnız bıraktı. Geçen akşam Cumalıkızığa gittik orada bişiler yaptık falan filan sonrada eve gelince bana mesaj attı. Beni evlendiriyorlar dedi. Arabada bundan bahsetmişti Aslında yani suçun birs
Azı da bende ama hesap sormak istiyorum Tokat atmak istiyorum nasıl yapabilirim Lütfen yardımcı olur musunuz?
Azı da bende ama hesap sormak istiyorum Tokat atmak istiyorum nasıl yapabilirim Lütfen yardımcı olur musunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu olay seni çok üzmüş gibi görünüyor, hissettiklerini anlıyorum 💔. Ama unutma, duygularımızın etkisiyle büyük tepkiler vermek bazen daha fazla karmaşa yaratabilir. Bu kişiyle ilgili hislerini gözden geçirmen lazım. Kendine ve duygularına odaklan, karşı taraftan istediğin şeyi açık bir şekilde belirle. Ama bunu çözüm odaklı, sakin bir şekilde yapmaya çalış.
Hesap sormak yerine, seni bu olayın neden bu kadar etkilediği üzerine düşünmen çok daha faydalı olur. Beklentilerin neydi, neden böyle bir sonuçla karşılaştın? Eğer sana gerçekten zarar verdiğini düşünüyorsan, bir uzmana danışmak ya da çevrenden destek almak da iyi bir seçenek olabilir. Kendi ruh sağlığını ve mutluluğunu önceliğin haline getir 💜😊. Egonla değil, kalbinle hareket et!