Arkadaşlar yardım daha önce hiç bir kadınla iletişim deneyimim yok çekingen biriyim?

Öncelikle herkeze selamlar. Arkadaşlar yaşım 32 ,, montaj işinde çalışıyorum, sehir dışında bir fabrikada montaj işi aldı şirket bir fabrikadan. O vasıta ile fabrikada çalışan bir kız var ona samimiyet beslemeye çalıştım ara ara gidip geliyoruz günde en fazla 10 kere falan görüyorum oda beni görüyor , ve bakışlar çok samimi onunda yaşı benim gibi 28-32 arası bir şey olduğunu düşünüyorum, bana o kadar samimi namuslu dürüst geldiki aklımdan onunla ömür boyu yaşayabilirim hevesi geldi, yani ondan hoşlanmaya başladım , oda benden hoslandi diye düşünüyorum ara ara bakismalarimizda ufak gülümsemeler oluyor ama hiç iletişim kurmadik birbirimizle , ben genel olarakda utanganc çekingen biriyim ve bu zamana kadar daha hiç bir kızla ilişkim olmadı, hiç bir deneyimim yok sıfır km lafı vardır ya işte ondanim , yaşım geregide artık evlilik hayalleri deyim, eğer bu benim için bir fırsat ise bu fırsatı kaçırmak istemiyorum, ismini soyismini 2 hafta sonra ogrenebildim sonunda Instagram adresini buldum ama istek atmadım çünkü ne diyeceğimi nasıl ilerleyecegim hakkında hiç bir bilgim yok , hep şöyle düşünüyorum acaba mutlu edemem mi acaba sıkılırmi benden gibi korkularimda var. Kıymetli bilgi ve fikirlerinizi bekliyorum 2 hafta daha burada olacağım daha sonra onu asla görme fırsatım olamayacak çünkü aramızda 500 km mesafe olacak. Onu yaşamım boyunca hayatımda olmasini çok isterim , kesinlikle aklımda kötü birsey yok onu samimiyetimle eşim olarak görmek istiyorum. Ne yapmalıyım nasıl adımlar atmaliyim? 😔?, ek olarak aradan 3 gün geçti ve ona artık 500-600km uzağım, orada işimiz bitti , onu birdaha göremeyeceğim 🥺halâ onunla iletişim kurmadım bana akıl verin lutfen nasıl ilerlemeliyim tek şansım sosyal medya kaldı.
Arkadaşlar yardım daha önce hiç bir kadınla iletişim deneyimim yok çekingen biriyim?