Beni anlamayan ve asla doğru düzgün dinlemeyen bir annem var ve yıllardır rahatsız yanında hep ben varım?

32 yaşındayım 4 senelik ilişkim de nişanlandım ve 1 sene sonra nişan attım çünkü kendisi çok yalan konuşmaya başlamıştı uyarmama rağmen bu süreci tek başıma atlattım annem 10 senedir Psikojik tedavi görüyor ve hayatımız 10 senedir onun üzerine kurulu o arada 2 tane ameliyat oldu birinde bacağını kırdı 6 ay yattı hep ben baktım ev iş yemek vs vs rahatsız olduğu için evde duramıyordu köye gönderiyoruz aylarca gelmiyordu ev işi yemek babam kardeşimle ilgilen öldüm bittim artık hala ban diyor ki senden korkuyorum ben temizlik yapmazsam kızıyorsun diyor evde asla doğru düzgün temizlik yapmıyor işten geliyorum asla yemek yok sadece bi çorba yaparsa çorba var başka da birsey yok iş yerinde yiyorum sadece düzgün yemek çok sinirliyim diye bana çok kızıyor tahammül seviyem artık yerler de tahammül edemiyorum diyeceksiniz ki evlen karşıma düzgün biri çıksa bir saniye durmam evlenirim ama işte oda çıkmıyor aşırı gergin biriyim sürekli işten geliyorum evde misafirler her akşam birilerini çağırmaya çalışıyor çağırmazsa telefonla saatlerce konuşuyor benim bi derdimi dinlemez dinleyeceğim der ama dinlemez ben ne yapmalıyım?

Beni anlamayan ve asla doğru düzgün dinlemeyen bir annem var ve yıllardır rahatsız yanında hep ben varım?