Gizli Üye(36-45)1 yılOnlardan biriyim, kimin ne düşündüğü umurumda değil ben Allah korusun o yola girmem. Tek başımayim yillardır kimse yok hayatımda, evlilik düşünmediğim içinde kimseyle yakın olmuyorum ama millet bunu farklı yorumlayabiliyor oysa benim derdim kimsenin yorumu değil, Allah'ın karşısına başı dik çıkabilmek. Günümüz insanlığı batak içinde olduğu için tabi bunu anlamasını da beklemiyorum fakat onların gözünde yeri geliyor yobaz olabiliyoruz fakat onlar keşke bilselerdi
13 Yorumla
Soran1 yılSana helal olsun. Allah daim etsin bu ahlakını gerçekten. Ama hiç evlenmeme fikrini bir kez daha degerlendir. İnsan yanında huzur bulacağı bir eş ister bence. Allah hepimizi iyilerle, bizi mutlu edecek insanlarla, dengimizle karşılaştırsın
Cevap sahibi1 yılİşte o denk ne gezer. Olmadığı sürece eksik olsun. Daim çok şükür, kendimi bildim bileli böyleyim. Sayımız artsın
Soran1 yılAmin ama herkesin dengi vardır illa ki. Ben buna inanıyorum kardeşim. Allah yolumuzu açık etsin :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılHerkesin kendi tercihi gibi ama bu yorumum linç yiyebilir belki ama çevremden gördüğüm devamlı tek gecelik ilişki yaşayanların genelde iyi bir evliliği vs olmuyor. İstisnalar mutlaka vardır. Bunun psikolojik açıklaması da vardır mutlaka ama genel gözlemim böyle
14 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle çok doğru. Çok net bir gerçek bu zaten. Zina yapanın evliliği iyi gitmiyor. Zaten mutlu da olamıyorlar yani
- 1 yıl
Bana da öyle geliyor hep. İlk sevgilisiyle evlenen vs tüm arkadaşlarım çok mutlu. Eig için teşekkür ederim
Soran1 yılRica ederim. Yani ilk görüştüğünle evlenmek zorunda değilsin sonuçta yaşanmışlık yoksa eğer
Soran1 yılBirçok kişiye bile mesafeni koruyarak görüşsen sorun olmaz evlilikte
Bu sorduğunuz soru çok hoşuma gitti hanım efendi
bu bilinçe sahip güzel insanla arkadaşlık yapmak isterim
tabikide sizin için bir mahsuru yoksa13 Yorumla
Soran1 yılGizli kullanıcısınız
Dokunacagim tek kadın karım olacak...
13 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yılRica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️
010 Yorumla
Soran1 yılNeymiş sitenin kuralları? Ahlaktan bahsediyoruz yanlış mı?
Soran1 yılHee anladım zina yapanların ahlaksız olduğunu söylememek için yorum yapmıyorsun
Soran1 yıl@meropiuuu sen aynı anda kaç hesap kullanıyorsun
Soran1 yıl@meropiuuu ya sen bi sussana aaaa
Soran1 yılTamam hangisi sensin gizlisin
Soran1 yılAy yanlış yere yazdım ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Allah sabırlarina sabır katsın. Bu devirde çok zor yaşamamak
01 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun sabır dilemeyin
- Aile & Toplum konusunda 151,7b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal olması gereken.
10 Yorumla
1 yıl7 aydır temizim, rabbim tövbelerimi kabul eder umarım
22 Yorumla
Soran1 yılAmin.
- 1 yıl
Mutlaka eder.
Baş tacı ilerdeki eşlerine güzel bir hediye olurlar
11 Yorumla
Soran1 yılErkek de öyle kadın da öyle evet
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu mümkün değil ama bunu basaranlarin alinlarindan operim
128 Yorumla
Soran1 yılNiye mümkün olmasın? Herkes zina mi yapıyor zannediyorsun
- 1 yıl
Bak kardeşim herkesin libido kavrami bir değil icin en azginsa ve buna rağmen firsatin varsa da Sirf Allahta korktugun icin yapmiyorsan işte sen o zaman tebrike sayansin anladin mi libidon dusukse firsatin olsada yapmazsin ki
Soran1 yılHerkesin isteği var. Az veya çok sonuçta var ve iradeyle bundan uzak duyulabilir
Soran1 yılDurulabilir
- 1 yıl
Az ile cok arasinda ciddi fark var unutma Allah herkesi farkli imtihan eder cok slk kizlar gördüm ben ornek verme istemiyorum
Soran1 yılAllah herkese büyük günah demiş. O zaman evleneceksin
- 1 yıl
Evlenmek mümkün mu kimi kandırıyorsun bir dugun ne kadar?
Soran1 yılHerkes düğün yapmıyor. Ne yani zina yapıyorsun da buna kılıf mi ariyorsun
- 1 yıl
Kılıf uydurmuyorum
- 1 yıl
30 a kadar gelmis ne yapsi catlasin mi bu adam bir escrt yüzü görmesin mi
- 1 yıl
Ben bile 23 te eridim Allah muhafaza etsin
Soran1 yılYa boş boş konuşma ben de 27 yaşındayım ama koruyorum kendimi ne var
- 1 yıl
Afferim canima bu güzel bir şey ama bilki 30 a kadar gelipte hiç bir erkek koruyamaz kendisini Evlenirsen bunu bil 💦
- 1 yıl
Evlilikte takilma bakirlige erkegin ablacım
Soran1 yılBu dediğini kabul etmiyorum. Allah'tan çok korkan insanlar var. Onlar zina yapmıyorlar. Ben de inşallah öyle biriyle evlenicem. Bu dünyaya zevk için değil bir amaç için geldiğimizi farkında olan zeki bir insanla evlenicem inşallah
- 1 yıl
Valla düşüncen çok güzel ama maalesef ki çoğu kendisini saklayan dindar kisiler cok ziplayanlarla evleniyorlar Allah cc imtihan edicidir senin tutman zaten evliya olduğunu gösterir
- 1 yıl
Esin bozuk olmasi seni bağlamaz nasipte varsa o oluyo
Soran1 yılBaşkasının yorumunun altına zinakar it yazıyorsun ama buraya gelip zina yapanları savunuyosun. Kendinle çelişiyorsun. Ben evliya değilim. Keşke olsam ama değilim. Zina yapmayan çok insan var merak etme biliyorum bunu. Temizler temizlere, kirliler kirlilere layıktır diye Allah söylüyor. Ben temizlere layığım çok şükür ve inşallah da hep öyle kalırım. Rabbim beni ve bu günahtan korunmak isteyen herkesi muhafaza etsin. Eşimin durumu beni bağlar. Bakir biriyle evlenicem Allah'in izniyle
- 1 yıl
İnsAllah evlen.
Soran1 yılİnşallah
Soran1 yıl@meropiuuu sen kimsin be
Soran1 yıl@meropiuuu kes
- 1 yıl
Uzak dur kizdan abazn.
- 1 yıl
O temiz biri senin gibilere yazmasi caiz değil
Soran1 yıl@meropiuuu k3s lan
Gizli Üye(36-45)1 yılOle biri varsa ayaklarinin altini operim esim kuran okuyan biri idi ama eve erkek alip zina yapip yuvasini yikan. Bi kuzum oldu..
11 Yorumla
Soran1 yılÇok üzüldüm gerçekten :( Ama abi inan ki herkes bir değil.
1 yılGerçek bir müslüman olduklarını düşünür takdir ederim.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. Saygı duyarım bana ve benim gibilere saygı duymalarını beklediğim gibi herkesin kendi kararı
10 Yorumla
1 yılSayılarını çoğalsın Rabbim inşallah
11 Yorumla
Soran1 yılAmin inşallah
1 yılOnların nesli tükenmek üzere.
17 Yorumla
Soran1 yılOnlar dediğine göre sen buna dahil değil misin?
- 1 yıl
evet
Soran1 yılZina yapıyorsun yani?
- 1 yıl
Tabii ki hayır. Elime kız eli değmedi.
Soran1 yılEvet dedin ya ondan farklı anlaşıldı
- 1 yıl
Sen kusura bakma ama istediğin gibi ya da inandığın gibi inanmak istiyorsun. buna benim yapacağım bir şey yok.
Soran1 yılYorumumu okumadın galiba. Sorduğum soruya evet cevabı verince böyle anlaşıldı diyorum. Soruma verdiğin yanıtı yanlış verip sonra böyle yorumlar yapmayın
1 yılGerçekten takdir ediyorum ki bende öyleyim.
11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel :)
Aile & Toplum konusunda 693 cevap paylaştı. Kafam rahat çok şükür, vicdanım da
11 Yorumla
Soran1 yılNe güzel... Allah sayımızı artırsın
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAlalh korkusu in drğil kendin için yapma. Çünkü bu yaptığın Allah için değil senin için, o sebeple bunu günah yapmış. Daha dini bile ne için yaptıpını bil eyen insanlar , fırsat bulunca zemberekten boşalmış gibi en dibine vurıyor günahın
01 Yorumla
Soran1 yılÖnce Allah yasakladığı için yapmıyorum, sonra kendim için yapmıyorum. Bana zararı olacağını da biliyorum yaparsam
Gizli Üye(18-24)1 yılSenden bişey isteyebilirmiyim noluuuurrrrrrrr
115 Yorumla
Soran1 yılNedir
Cevap sahibi1 yılBurdan söyleyemem de özelden söylesem
Soran1 yılGizli kullanıcısın. Bence soyleyebilirsin
Cevap sahibi1 yılÖyle bişey değil izin verirsen anlarsın soruyu beğensem
Soran1 yılBel altı bir konuysa konuşmaya gerek yok
Cevap sahibi1 yılHayır hayır alakası yok
Soran1 yılO zaman buradan söyle işte
Cevap sahibi1 yılYa özel bişeyim söyliyim anlıcaksın zaten ama burdan söyleyemem
Soran1 yılYaa gizli kullanıcısın zaten niye söyleyemiyosun
Cevap sahibi1 yılHerkesin görmesini istemiyorum çünkü illa bel altı mı gizli konuşuluyor bi tek
Cevap sahibi1 yılYazsan anlıcaksın diyorum burdan söylemeyi bende biliyorum heralde bi iyilik istiycem sadece ya
Soran1 yılTamam da gizlisin kimsin
Soran1 yılSana diyorum?
Cevap sahibi1 yılValla hevesim kaçtı kardeşim ya boş ver İyi günler
Soran1 yılSana da
Gizli Üye(30-35)1 yılbaş tacı onlar maşallah
143 Yorumla
Soran1 yılSen de öylesindir inşallah
Cevap sahibi1 yılyani elden geldiğince
Cevap sahibi1 yılsende öylesindir
Soran1 yılEvet öyleyim şükür
Soran1 yılElimden geldiğince ne demek yani? Yapıyor musun yapmıyor musun?
Cevap sahibi1 yılne önemi var
Soran1 yılSoruyorum
Cevap sahibi1 yılseni tanımak istyrum bana tkp atsana
Cevap sahibi1 yıl:)
Soran1 yılHayır. Soruma karşı dürüst bir cevap bekliyorum ama sanırım cevabı aldım. Yapıyorsun belli ki
Cevap sahibi1 yılpeki önyargılı hanımefendi :)
Cevap sahibi1 yılsorun yok kendine iyi bak
Soran1 yılSordum cevap vermedin demek ki öyle
Cevap sahibi1 yıltamam saygı duyarım :)
Cevap sahibi1 yılsen ne dersen o
Soran1 yılNiye zina yapıyorsun
Cevap sahibi1 yılneden böyle konuşyosun tanımadan etmeden
Soran1 yılSoru soruyorum
Cevap sahibi1 yıltamam zorlama cevap vermek istemiyorum
Soran1 yılGizlisin zaten neyi kastın bu kadar
Cevap sahibi1 yılbelki birazdan açıcam nerden biliyorsun :)
Cevap sahibi1 yıl;)
Soran1 yılYa bak cevap vereceksen ver vermiceksen sus
Cevap sahibi1 yılçok gergin birisin
Cevap sahibi1 yılallah sabır versin
Soran1 yılTövbe tövbe yaa cevap vermiyorsun düzgünce konuş o zaman sen de
Cevap sahibi1 yıltamam sakin ol :) düzgünce konuşuruz
Soran1 yılTamam düzgün konuş o zaman
Cevap sahibi1 yılTamam olur
Cevap sahibi1 yılGünaydın
Soran1 yılCevap ver önce
Cevap sahibi1 yılNeye vereyim
Soran1 yılOf cidden böyle yapacaksan konuşma.
Cevap sahibi1 yılNe güzel anlaşıyoruz seninle
Cevap sahibi1 yılSende de hiç tahammül yok iki laf ettirmedin :)
Soran1 yıl10 saat soru sorduğum halde cevap vermezsen edemem tahammül evet. Sinir bozucu
Soran1 yılYa cevap ver ya da sus
Cevap sahibi1 yılBayan gergin :)
Cevap sahibi1 yılTamam rahatsız ettiysem affola. Konuşmak istersen gel
Soran1 yılSoruma cevap vermeyeceksen sus demiştim
Cevap sahibi1 yılHmm 🤨
Cevap sahibi1 yılNerelisin
Soran1 yılYa bi sg
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılKadınlar tarafından tercih edilmeyen, beceriksiz, tecrübesiz ve gay mi acaba diye düşünülen erkeklerdir...
028 Yorumla
Soran1 yılŞu zamanda bir erkek yapmak istese her türlü yapar. Gay olsa kızlarla ilgilenmez zaten. Saçma bir yorum
- 1 yıl
Gay olduğu düşünüldüğü için kızlarla ilgilenmiyor diye bakılır diyorum zaten, sen anlamadığın için saçmalamışsın. Tekrar oku...
Soran1 yılGay olduğunu düşünmem. Allah korkusu olan, iradeli, erkek gibi erkek olduğunu düşünürüm. Şeyine daha sahip çıkamayan birinden ne halt olur
- 1 yıl
Şeyi yaradan da Allah olduğu için tartışılır
Soran1 yılAllah irade vermiş, akıl vermiş kullan diye demi? Sen de iradene hakim olup evlenince yapacaksın
- 1 yıl
Var onun da yolları, muta nikahı var mesela. araplarda oğlan badelemek var gibi gibi. Bel altı mevzuları dine bağlamak doğru değil
Soran1 yılİslam'da muta nikahı diye bişey yok. Bana ne saçma bi kültürden?
- 1 yıl
İslamda yok ama İslamı anlatanlarda var. Ufacık erkek çocukları badeleyip (tecavüz) bir kereden bir şey olmaz diyenlerde var. Sorsak biz onlar kadar müslüman değiliz bir de!
Soran1 yılİslam'da olmayan şeyleri getirme. Başkalarının yaptıklarından bana ne?
Soran1 yılAnlatanlar var ve kotuluyorlar diye napalım yani? İslam'da yeri olmayan şeyler sonuçta. Hatta haram bi de üstelik.
- 1 yıl
Anlatanlara hoca diyorlar, şeyh diyorlar şıh diyorlar, Allah'ın dostu diyorlar
Soran1 yılBiraz aklını mi kullansan? Herkesin her söylediğine inanma mesela demi? Kuran orada, hadisler orada aç bak oku bilgilen mesela biraz. Sürü gibi güdülme
Soran1 yılGelmişsin o onu diyor, bu bunu yapıyor gibi boş boş şeyler söylüyorsun. E herkes biseyler yapıyor yani napalım herkesin her yaptığını mı baz alıcaz
- 1 yıl
Senin aklını kullanmış halin mi bu? Senin yaptığını baz almamı neden istiyorsun peki, en akıllı sen misin :))
Soran1 yılBenim yaptığımı değil Allah'ın dediği bu. Onu baz alacaksın. Evet bak ben aklımı kullanarak neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebiliyorum. Sana da tavsiye ederim
- 1 yıl
Herkes dediğini Allah'ın dediği diye anlatıyor zaten, ne farkın var onlardan :)
Bende sana tavsiye ederim ki bildiğini kendine sakla, insanları bir yere yöneltmeye kalkma. Senin görevin kulluk yapmak, kendini üstün görüp başkalarını küçümseme ve Allah'ın işine karışma, şirke girer... Hadi selametle
Soran1 yılBaşkaları yalan söylüyor olabilir o beni ilgilendirmiyor. Tamam ben söylemiyim. Al sana Kuran ayeti "Zinaya yaklaşmayın, çünkü o hayasızlıktır çok kötü bir yoldur." İsrâ Sûresi 32. ayet
Al oku da biraz bilgilen. Kendimi üstte görmüyorum. Allah'ın ayetini söylüyorum ve zina yapmayanları da takdir ediyorum. Bu seni niye bu kadar rahatsız etti?
Soran1 yılAllah'ın emrini söylemek benim boynuma borç. İşe karışmak değil. Daha bunu bile bilmiyorsun konuşma bence
- 1 yıl
Ben okudum kitabullahın tefsirini, neyin ne olduğunu iyi bilirim. Sadece senin tavrın ve çıkışların rehber ile uyuşmuyor onu anlatıyorum ama anlamak için gram çaban yok. İKRA!
Soran1 yılBelli okuduğun aynen. Ondan bu dediklerime muhalefet ediyosun
- 1 yıl
Okuduğunu anlayamıyorsun aslında ama inatçı bir kişilik olduğun için iletişimin de oldukça zayıf. Seninle anlaşmak zor, tamam sensin deyip uzaklaşmak çok daha iyi olacaktır...
Soran1 yılDiyorum ki benim davranışım seni bağlamaz. Ben doğru olan neyse onu söylüyorum
- 1 yıl
tamam sensin demiştim zaten bi zahmet uzatmasan :) bkuyla kavga eden modellerdensin galiba
Soran1 yılYok daha çok sen kendi bkunda boğulanlardansin gibi
- 1 yıl
yahu tamam, manyak mısın nesin bi sus :))) git aynada kendinle kavga et yazıp durma bildirim geliyor. Tamam en büyük sensin, hafızsın müminesin, sahabesin, peygamber soyundansın, biz kafiriz gavuruz tamam eyvallah
Soran1 yılYaa kes bee ben öyle bişey demedim boş yapma kendi kendine kafayı yemişsin kes
- 1 yıl
Hanım efendi bu yorumdaki konuşmalarınızı okudum Hidayet Allah'ın elindedir
Bu tarz insanlar Benim de çok karşıma çıkıyor uyarıyorsun tamam en iyi müslüman sensin diyorlar
Allah hidayet versin deyip uzaklaşmak gerekiyor
Tartışmaya gerek yok
ne desem Kendini haklı seni haksız çıkaracak çünkü değil mi
Soran1 yıl@Sabo0101 evet haklısınız. Hiç uğrasmamak lazım bunlarla aslında
- Aile & Toplum konusunda 378 cevap paylaştı.
1 yılYapanla Allah arasında o yargılamak hiçbir kula düşmez. İçiniz de gidiyor yapmaya ama ailevi faktörlere dayanarak irade diyorsunuz 😁
012 Yorumla
Soran1 yılHayır ailemden çekincem yok. Allah’tan korktuğum için ve de yanlış bulduğum için yapmıyorum
Soran1 yılSen kendini kandır
- 1 yıl
Yapmıyorsun diye bana niye atarlaniyorsun. Tercih meselesi bu. Herkes de Müslüman olmayabilir ayrıca. İslam hoşgörü dinidir. Günahlar da kul ile Allah arasındadır. Böyle yargılayıp hor görüp eleştirmek dünyada kendini yaradana eş değer görmektir yani şirk. Peygamber efendimiz bile kimseyi yargilamamisken sen ne ayaksın güzellik
Soran1 yılMüslüman olmayanlara bişey demiyorum olanlara diyorum ve onlar için baş tacı diyip övdüm. Onlara övgü sözcüğü söylemem asıl seni niye bu kadar rahatsız etti
- 1 yıl
Seni neden rahatsız ettiğini anlamaya çalışıyorum sadece. Kim naparsa yapsın sanane
Soran1 yılAhlaklı insanları övdüm. Bu seni rahatsız edip kıskandırıyorsa git başka yerde ağla hadi
- 1 yıl
Eleştiri kaldırmadığını gizli sorudan anlamalıydım da neyse dengin değilim yobaz görüşlü
Soran1 yılÖvülen insanlardan rahatsız olup sen o övülenler içinde olmadığın için bu rahatsızligin. Yoksa kimse övülen insanları çekemeyip eleştiride bulunmaz. Ortada eleştirilecek bir durum ve söz yok bi kere. Bu kadar mı aşağılık kompleksin var
Soran1 yılGerçekten çok zavallısın
- 1 yıl
:) tamam en namuslu övülmesi gereken baş taci bakireler başı sensin buruşuk ablam😘
Soran1 yılGencim ben tatlim sen kendi haline üzül bi tarafları genişlemiş ezik
Kesinlikle katılıyorum sana👍🏼
10 Yorumla
1 yılsadece tebrik ediyorum çünkü müthiş irade
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılara ki bulasın
11 Yorumla
Soran1 yılVarız ama azız
Gizli Üye(25-29)1 yılAçıkçası şu sıralar gotüm çıkıyor diyebilirim :D
048 Yorumla
Soran1 yılO ne demek düzgün konuş
Cevap sahibi1 yılulan ne dedim :D daha nasıl açıklayabilirim :D zinaya bulaşmamak için şu sıralar zor duruyorum dedim
Soran1 yılSabredin evlenene kadar. Önüne gelene yatanlar sonra evlilikten lezzet almıyorlar.
Cevap sahibi1 yılO ne demek düzgün konuş
Soran1 yılBenim lafımı bana satma. Düzgün konuşmayan sendin
Cevap sahibi1 yılgotüm çıkıyor demem ayıpsa senin önüne gelenlerden aldığın zevkten bahsetmen mi yerinde oldu sence? komiksin :)
Soran1 yılNe saçmalıyorsun ya insan gibi konuş ya da kes sesini
Cevap sahibi1 yılolm senin lafını sana yazıyorum triplere giriyorsun nasıl bi manyak karısın anlamadım ki :D psikopat seni :D gitmiş yukarda botla kavga ediyo Fdhşlfjdrhşlkrtjhlkrfhoşlhjopertjhgopıljertygholjerygtşoljerygtergt
Soran1 yılSensin manyak herif. Botla kavga etmedim nasıl yanıt verecek diye onu denedim. Sen ne anlarsın
Soran1 yılTamam anladık espriyi seven birisin ama biraz ağzını da topla yani bi seviyen olsun
Soran1 yılÖnüne gelenlerden aldığın zevk ne demek ya insan gibi konuşmuyorsun ki
Cevap sahibi1 yılolm bot senin zeka seviyenin çok üstünde sen niye onunla kapışıyorsun ljkdfdflh manyak herif bensem alındığın noktaya bi değinir misin? ne dedim de rahatsız oldun mesela? neyi yakıştıramadın neyi ahlak dışı gördün bende?
Cevap sahibi1 yıl"Önüne gelene yatanlar sonra evlilikten lezzet almıyorlar" sen bunu diyince bişey yok ben öyle diyince mi problem oluyo got dedim diye kızmıştın bana :D
Soran1 yılÖyle mi? O zeka seviyemle şimdi senin birden fazla hesabını patlatmaz mıyım ben
Soran1 yılBen sana ahlak dışı demedim insan gibi konuş dedim sen itlik yapmaya devam ediyosun
Cevap sahibi1 yılbirden fazla hesabım falan yok üstün zekalı mükemmeliyetçi arkadaşım :D ama patlatmanı isterim yazılımcı olduğunu bilmiyordum :D
Soran1 yılönüne gelenlerden aldığın zevkten bahsetmen ne demek? Sen benim ahlakıma laf edemezsin
Cevap sahibi1 yılgayet insan gibi konuştum hatta dedim ki ben insan değilim karşımdaki insan gibi davranayım :D ama oda insan değilmiş :D
Cevap sahibi1 yılgelenlerden yanlış olmuş özür dilerim :D öyle demek istemedim önüne gelenlerin aldığı zevk diyecektim :D
Soran1 yılSenin zekana s*cayim, senin ben *****
Cevap sahibi1 yılama bak ayıp ediyorsun efendi gibi özür diledim dediğin lafa bak ben sana hakaret etmemiştim
Cevap sahibi1 yılhoş değil yaptığın şurda insan yerine koyduk iki makara yaptık girdiğin şekle bak
Soran1 yılŞimdi g*tunu keserim senin görürsün mal herif
Soran1 yılBaştan düzeltseydin. Hakaret ettin resmen
Soran1 yılMakara yapmana bişeu demiyorum ama ahlakima laf ettirmem
Soran1 yılBaştan duzeltseydin bu konuşma böyle olmazdı
Cevap sahibi1 yılya senin o bacak aranı sıkenin aklıni yurdunu sikım senı sıkeceğime elimi * daha iyi * orsupusu girdiği tribe bak seni insan yerine koyanın amnıakoyum
Soran1 yılSen git bu or*spu lafını anana söyle hadsiz pz*venk
Soran1 yıl5 para etmezin tekisin pc seni
Soran1 yılGotunu sksinler
- 1 yıl
Uln bakire sakin kizi ne hale getirdin.
- 1 yıl
Ana baci sovdurttun kendine
Soran1 yıl@Berat06905 anasına sövmedim. Kendin söyle dedim
Soran1 yılYanlış anlaşılma oldu konuşmalarda.
Soran1 yılAma hak etti de yani şimdi
Cevap sahibi1 yıl:)
- 1 yıl
Evet haketti seni sinirlendirdi şimdi bende sövücem ona.
Cevap sahibi1 yıl@Berat06905 bokunu çıkartma istersen :D
Soran1 yıl@Berat06905 söv
- 1 yıl
Ama ben gercektete küfür edemeyen biriyim yazamiyorum da öyle küfürleri sen ettin yeterlidir.
Cevap sahibi1 yıl@Berat06905 kral :D
Soran1 yıl@Berat06905 sen ettin yeterlidir ne demek lan haklı mı yani ne demek istiyosun
Cevap sahibi1 yılhayır sen öyle bir günah işledin beni niye bulaştırıyorsun demek istemiş :D
- 1 yıl
Ben istesemde küfür edemiyorum demek?
- 1 yıl
Digeri de yanlış anlamis kral deyip gülmüş haha
Cevap sahibi1 yıl@Berat06905 ayıp sana :D
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
🤭🤭
- Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.
1 yılBöyle biri varsa eyvallah
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılHelal olsun diyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbas tacidir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynen öyle
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSuper evlenek
00 Yorumla
1 yılHic yapmadim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİçlerine bastırıyorlar o daha kötü
05 Yorumla
Soran1 yılHayır kötü değil. Kendilerini eşlerine saklıyorlar. Asıl önüne gelenle yatanlar kendilerini tüketiyor. Evliliğe bisey kalmiyo
- 1 yıl
Ensar vakfında erkek çocuklara olanları hatırlatırım hep içine bastırma etkileri
Soran1 yılİçine bastırma değil o sapıklık. Bireysel sapıklıkları dine bağlamayın
- 1 yıl
Din yurdunda namaz kılan insanlae yaptı nunu
Soran1 yılMüslüman olmadığı halde sırf dini kötülemek için namazında niyazında görünüp pis işler yapanlar var. Onları mi örnek gosteriyosun
Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Zina yapmayan kadınlar ölsün lütfen
04 Yorumla
Soran1 yılSen öl Çok yaşa
Soran1 yılGe*ber
- 1 yıl
Kime diyon?
Soran1 yıl@Berat06905 gök mavi p*cine
Sacmalık
01 Yorumla
Soran1 yılNiye? Sen öyle olmadığın için mi
1 yılBanada keşke gelse
00 Yorumla
Detaylı bilgi