6284 ile mahkemeler hükümlerde, savcılar iddianamelerde, yargıtaylar içtihat kararlarında "Mağdur namus ve iffetini ortaya koyarak sanığa iftira atmaz" diyor. Ama aylar, ama yıllar sonra somut delillerle ya da iftiracının vicdana gelip itiraf etmesiyle aklanıyorlar. Hangi namus, hangi iffet? Bunlar ortadoğu gericiliği değil miydi? Avrupalı mıyız, ortadoğulu mu?
Kadın namus ve iffetini ortaya koyarak erkeğe iftira atmaz?
Bunların yaptığı kadın haklarını korumak ya da kadınları ön plana çıkarmak değil kendi ahlaksızlıklarını kendi fikirlerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar, bu insanların birçoğuna bakarsanız kimisi transilvel kimisi lezbiyen kimisi bir sik sürer kısacası eşcinselliklerini meşru hale getirmek için tüm kadınlara mal ediyorlar, doğruyu konuşmak gerekirse ben bunları samimi olduğunu da düşünmüyorum evet ne yazık ki günümüzde mesela hiçbir şey yapmamış olsa da sırf beni taciz etti sırf bana tecavüz etti diyerek iftira atılan erkekler de var insanların birazcık bunları da görmesi gerekiyor.
Evet toplumda s**** zihniyetli tacizci tecavüzcü insanlar var ama artık bu öyle bir noktaya geldik insanlar bu durumu kullanır hale geldi ve ondan dolayı da çevresindeki işine gelmeyen erkeklere ya da rahatsız olduğu kişileri iftira atar hale geldiler, hiç fark ettiniz mi bilmiyorum bu insanlar genelde elinde kuşaklı lezbiyen eşcinsel bayrakları taşıyan insanlar o yüzden kimse kadın haklarını savunuyor demesin bunlar sadece kendi ahlaksızlıklarını savunma peşinde başka bir şeyin değil.
Feministler kadar boş bir topluluk yok. Şu pankartlar bile ne kadar boş olduklarını gösteriyor. Namus karakterden gelir. Karakteri olmayanın namusu olmaz. Bu pankart açanlarda karakter yoksunu. Sen kadın hakkı korumak için oraya gidiyorsun ama kadını assagiliyorsun. Çok saçmalar gerçekten
Türkiyede ki feminizm işte bu abi, erkek düşmanları, kendilerini cinsel obje gösteren kişiler bunlar. Geçen bir yazı gördüm utancımdan yerin dibine girdim, kadının kumbarası * *dır diye pankartla yürüyüş yapıyorlar bunlar kadınları kötü gösteren asıl pisliklerdir.
Amaçları cinsiyetleri kutuplaştırıp nüfus soykırımı yapmak erkekleri kadın ve devletten soğutarak ülkeyi olası bir savaşta ele geçirmek. Ancak çoğu kadın sen gibi (nickin gibi) zeki değil. Ellerine yetki geçti diye babalarını, kocalarını, güvenlik güçlerini harcıyorlar.
Atıyor maalesef atmaz denemez çünkü bu sefer erkekler mağdur olacak. Görseller çok çirkin tabu yıkayım derken kendilerini cinsel obje ve hafif meşrep konumuna düşürmüşler