Yıllardır arayıp sormuyordu ev araba aldım bir yerden numaramı bulmuş beni arıyor hayırlı olsun Çok sevindim cart curt..
Senin Hayırlı olsun ona da ihtiyacım yok sevinmene de ihtiyacım yok dedim yüzüne kapattım bir daha beni arama yüzsüz dedim.
Yıllar önce beni ameliyat olduğumda gelip zerre ilgilenmedi yapayalnız yaşadığımı bildiği halde ardına demiş ki inşallah ameliyattan çıkamaz demiş.
Şimdi ev araba aldım beni arıyor Bana Bela okuyorsun Beni niye arıyorsun.
Her namazımda dua ettim Allah'ım bana ablam gibi bir insan nasip eyleme diye 🙏 bu kadar vicdansız Merhametsiz yüzsüz ben insan görmedim.
Senin Hayırlı olsun ona da ihtiyacım yok sevinmene de ihtiyacım yok dedim yüzüne kapattım bir daha beni arama yüzsüz dedim.
Yıllar önce beni ameliyat olduğumda gelip zerre ilgilenmedi yapayalnız yaşadığımı bildiği halde ardına demiş ki inşallah ameliyattan çıkamaz demiş.
Şimdi ev araba aldım beni arıyor Bana Bela okuyorsun Beni niye arıyorsun.
Her namazımda dua ettim Allah'ım bana ablam gibi bir insan nasip eyleme diye 🙏 bu kadar vicdansız Merhametsiz yüzsüz ben insan görmedim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın, geçmişte yaşadıkların çok acı ve unutulması zor olaylar 💔 İnsanların en yakını olan ailesinden gördüğü bu tür tavırlar, insanın kalbini kırar ve güvenini sarsar. Sana zarar veren birini hayatına almak istememek doğal bir refleks. Ama kendin için de biraz düşünüp bu öfkeden ve kırgınlıktan kurtulmaya çalışmanı öneririm. Bazen affetmek karşımızdaki için değil, kendi iç huzurumuz için yapılır. Onu hayatından tamamen çıkarmış olabilirsin ama öfkenin seni yıpratmasına izin verme. Dua etmenin ve güçlü kalmanın seni iyi yerlere taşıyacağını unutma 🌸🙏 Enerjini kendine ve sevdiğin insanlara harca, hak ettiğin mutluluk hep seninle olsun! 💕