Kadının geçmişini takarlar mi, ve en çok neye dikkat ederler veya çoğunluk ne yapmışsa asla evlenmem der
Mesela siz en fazla neyi kabul edersiniz?
Kadının geçmişini takarlar mi, ve en çok neye dikkat ederler veya çoğunluk ne yapmışsa asla evlenmem der
Mesela siz en fazla neyi kabul edersiniz?
Cevap
5Cevap
Tabiki de degisir ama degisir benim için kız erkegin elini tutamaz sadece oturup cay kahve dahi icemez ben yapmazken kabul edecegin bir sey degil
Tabiki sen de yapmadıysan en doğal hakkın
hiçbir şey yaşamamış varsa on numara sınırım tam nerede net bir şey diyemem ama ufak şeyleri bile takabilirim
Bi kere cinsellik yaşamis bir kadinla hiç bir erkek evlenmez
Bazilari nasıl evleniyor anlamıyorum
Kadinlar kafaliyor onlari kafalayabilirsen evlenirsin genel olarak kendin görüyorsundur ve evliliklerin ne kadar düştüğünü de görüyorsun hiç bir erkek daha önce her şeyi yapmış bir kadını evinin kadini yapmaz yapan da zaten cinsel açlıktan kurumuş yeter ki kari olsun diyen tiplerdir
Evet bende çok şaşırıyorum evlenmeden nasıl yapıyorlar ona da ayrı şaşırıyorum ama kızı erkeği yok bende yapmış bir erkeği evimin adamı yapamam
Kandirma kendini kimse erkekte bakirlige önem vermez hatta kadınların çoğunluğu tecrübeli erkek ister kendisine bakabilecek güçlü erkek ister çünkü erkekte bakirlik kavrami diye bir şey yok erkekte namus kavrami da yok erkeğin namusu kadınıdır
Hayir kendimi kandirmiyorum 2 yıllık sevgilimin yaptigini öğrenince sozlenme arefesinde terk etmiştim ben yapamam asla aklıma gelir surekli
Tamam da canim benim gerçekçi olur musun e sen 1 kişiyi reddersin 2 kişiyi reddersin sonuç olarak bir erkek seni istemiyorsa sen gidip isteyemezsin ki sonunda isteyen biriyle evlenip gideceksin yoksa evde kalmaya mahkum olacaksin
Patlak jelatini sokulmus erkek istemiyorum ben kendimi nasıl temiz tutuyosam o da nefsine sahip çıkacak
Bu boş feministlik sen benim ne demek istediğimi evlenmek istediğin zaman ve evlenecek erkek bulamadığın zaman çok iyi anlayacaksin çok geç de değil bak 5 yil sonra ülkede ki çoğu kadın evlenememekten isyan edicek şu an ulkede ki kızların çoğu 23 24 yaşındadır 5 yil sonra evlenmiş olmazsan benim ne dediğimi çok iyi anlayacaksin
Asıl kız bulamıyorlar Şu an da
Kız çok evlenmek isteyen erkek istediği kızla evlenir ki sadece 2 3 saat bu sitede takıl kızlar şimdiden isyan etmeye başlamış ne zaman evlenicem ben yaa diye erkek 50 yaşında olsa bile evlenecek kizi bulur
Yiyişme ve nude daha fazlasını saymıyorum olmuşsa zaten
Geçmiş önemli değil benimleyken ne olduğu önemli
Delik olsun yeter
Dogru dedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı erkekler geçmişe daha fazla takılırken bazıları ise bunu çok önemsemez. Bu tamamen bireyin yetiştirilme tarzı, tecrübeleri ve kendine koyduğu sınırlarla ilgilidir. Geçmişe takılan bir erkek genellikle güven eksikliği yaşıyor olabilir, bu yüzden karşındakinin ne hissettiğini anlamak önemli.
Ama unutma, sağlıklı bir ilişki geçmişe değil, bugüne ve geleceğe dayanır. Empati ve sevginin olduğu bir yerde geçmiş çok da önemli olmamalı. Önemli olan birlikte yeni bir hayata nasıl baktığınız ve değer verdiğiniz şeylerin ne kadar örtüştüğü. 💞 Geçmişi yargılamak yerine, bugüne odaklanarak bir bağ kurmak çok daha değerli!