Bazilari bu devirde yapmayan yok ne takilicam falan diyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Bazilari bu devirde yapmayan yok ne takilicam falan diyor
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Ben takılırım. Öyle önüne gelenle sevgili olan, flört eden insanla işim olmaz çünkü benim nezdimde o kişi seçici değildir ve bu da gayet olumsuz bir özellik. Eski ilişkisinde aldatmış mı mesela yani öyle insanla bırak sevgililiği, selamım bile olmaz.
Geçmiş sayfalar karıştırılırsa bundan en çok erkekler zararlı çıkar bence geçmişe sünger çekip yol almak lazım iki taraflı... karşı tarafın geçmişte cinayet uyşturucu gibi vakaları yoksa diğer türlü önemi yok..
Geçmiş, birçok insan için duygusal bir iz bırakıyor. Erkekler de bu konuda farklı değil. İster istemez geçmişte yaşanan olaylar zaman zaman zihne gelebilir. Ama burada önemli olan, bu anıları nasıl ele aldığın. Geçmişte yaşananları bir ders gibi görüp, onları bir yük olarak taşımamaya çalışmak en sağlıklısı. "Bu devirde yapmayan yok" gibi düşünceler, herkesin bakış açısına ve değerlerine göre değişir. Tüm ilişkilerde asıl mesele, güven ve anlayış üzerine kurulu bir bağ inşa etmek. Empati burada en kilit nokta bence 🌸✨. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
11Cevap
geçmiş derken cinsel ilişki ise takılırım tabiki ben bu yaşa kadar yapmadıysam karşısakinden de aynısı beklerim
bence takılmıyorlar eşim 1 ben 2 evlilik yapmıştım bunun aramızda sorun yaratmasından korktum eşim bana tepecik k*****hanesinden de çıksan yerim başımın üstü kabulümsün demişti
Takılmayan yok herkes bakire ister. Lafta önemsiz diyenleri hiç umursama iş ciddiye binince gerçek yüzleri çıkıyor ortaya.
Ya bakire değil anal oral sexting nude falan yapmış biriyse tabiki de derim olmaz diye ama bazı erkekler de sarılıp öpmesine bile takılıyor
Takması normal tertemiz kişi ister herkes. Madem biriyle bir şey yaptın git onla evlen dersin kıza madem o kadar sevip güvendin
Erkek de tertemizse tabi
takılmam ayrıca kız her türlü takılan erkeği kandırabilir :)
Nasıl kandirabilir
bakire olmayan diktirir ya da gerdek gecesi ilişki öncesi wc de vajinasına 2 damla ketçap sıkıp erkeği kandırabilir. Bazıları hiç yapmadım der ama analda ve oralda prof olmuştur. Yeterki takıntılı erkeği kandırmak istesin çok kolay.
Hee bakire olmayanla evleneyim de erkeğim diye gezineyim
sen bakirmisin
Ya bakire değil anal oral sexting nude falan yapmış biriyse tabiki de derim olmaz diye ama bazı erkekler de sarılıp öpmesine bile takılıyor
Onurlu gururlu erkekler takılır ama şerefsizler takmaz çünkü kendi geçmişleri de onlardan farksız
Ya bakire değil anal oral sexting nude falan yapmış biriyse tabiki de derim olmaz diye ama bazı erkekler de sarılıp öpmesine bile takılıyor hatta ondan önce başkasını sevip asik olmasına bile
Fiziksel bişey yaşamadiysa kabul ederim masum sevdiyse
Hmm sen hiç sarılıp opmedin mi veya birinin elini hiç tutmadjn mi
Kabul ederim dedim ya masum sevdiyse
Adı geçmiş se geçmiştir
Herkes kendi gibiyle ilişki kursun evlensin...
Takmam ama grup yapmasın
takılırım
Çoğu g@vat zaten
Takarım
Takarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?