Lütfen akıl verin çıkmazda hissediyorum?

Eşimle 2 senedir beraberiz 8 aydır evliyiz ve şu an 4.5 aylık hamileyim. Benim geçmişte bir evliliğim oldu gerek eski eşim gerekse ailem tarafından çok yıpratıldım sırtımdan vuruldum.. Eşimin ilk evliliği benimle. 32 yaşında sanayide esnaf aile işletmesi var. Geçmişte çok canlı bir hayatı olmuş onunda. Ve onun senelerdir yaşadığı takılıp ettiği yerde yaşıyoruz. şu an adam üstüme titriyor hamileyim diye ekstra titriyor gözümün içine bakıyor bir dediğimi asla iki etmiyor öyleki biyere gidecek olsam yorulmayım ya da rahatsızlık veren olmasın diye arabayı hep bana bırakır toplu taşıma kullanmamı istemez. Evden işe işten eve gider gelir. Görüştüğü arkadaş çevresi vs yok olanlarada mesafe koydu görüşmüyor. Dükkana gelen bayan müşterilerine bile hep mesafelidir. Ama ben sürekli herşeyden şüpheleniyorum aklıma olmadık şeyler geliyor ve bazen bu beni çıldırtacak boyuta çıkıyor. Geçmişte yaşadığım şeylerin çok etkisi var farkındayım ama bundan kurtulmak istiyorum. Adam gözüm bişeyde kalmasın diye uğraşıp didiniyor bensiz biyere gitmiyor her haftasonu mutlaka yapacak bişeyler buluyor ya da cumadan kampa falan gidiyoruz kafam dağılsın diye anı biriktirelim diye çabalıyor ama şüphelerim sürekli kafada kurmalarım aramızı açacak diye korkuyorum. Çok seviyorum ömrümde onu sevdiğim kadar kimseyi sevmedim kendimden bile vazgeçmiş durumdaydım tanıştığımızda. İkimizde beter durumdaydık aslında birbirimize şifa olduk birlikte hayata bağlandık desem yeridir. Ne yapıcam ne yapmam lazım.. bana fikir verin lütfen. Kırıcı ve aşağılayıcı yorumlarınızıda kendinize saklayın rica ediyorum.

Lütfen akıl verin çıkmazda hissediyorum?