Size ani misafir gelse rahatsız olmaz mısınız?

Şunu söyleyeyim annem bile olsa ani bir şekilde kimsenin gelmesinin sevemem gömecem ise her şehir dışından geldiğinde gece gece ani geliyor haber bile vermiyor geçen gün 10:30 görümcem geldi ben biraz bakım yaptım az bir şey seslendim keyif yapacaktım gece akşam saat 10:30 gibi geldi gece saat 1 gitti aramdi tamam annen bizimle yaşıyor ama ani gelemezsin en azından haber ver de gel
Birde bizden kendisine cağrmamızı filan istiyor gibi eşimden küçük kendisi evli ben çağırmaya ağırlamaya severim ama herşeyi de bir sınır var en azından haber Verde gel geldiğin canım sıkıldı surat asttım kaynanmda görümcem de hissettiler bunu
O günün Ertesi gün benim kuzenim öğlen söyledim aslında gece ölmüş öğlen öldü dedim dün akşam mi haberin oldu diyor görümcemin geldi saati diyor oda ben de hayır dedim gece ölmüş dedim eltilerime alıştırdım gelmeden haber vermeye başladılar çünkü ben bir iki kere yaptım onlarda haber vermenize gerek filan dediler bende sevmem dedim öyle haber vermeden herkesin durumu farklı olabilir dedim
Güncellemeler
10 ay
Birden bugün kuzenim yanına gittim 12 gibi eve döndük kayananm ne o orada mi yatacaksınız diyor Birde anahtarı koyar koymaz kapıyı direk açtı zaten kapıdaydı gibi hadi onu geçtim senin kızın 1e kadar oturmadı mı? Gitmesini bile istemedin ne oluyor bilerek mi yapıyorlar hem yanlışı yapıyor hemde ben lafı yiyorum
Size ani misafir gelse rahatsız olmaz mısınız?