Aile & Toplum Evet klasik bir soru ile karşı karşıyayız. Anneni mi daha çok seviyorsun yoksa babanı mı? CevapsizT65 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay Süper soru çiçekler💐 Evet klasik bir soru ile karşı karşıyayız. Anneni mi daha çok seviyorsun yoksa babanı mı? Cevapla Babalık Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hiç birini. 1 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 10 ay Aile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. Her zaman annemi demişimdir. Ve hala annemi diyorum.. 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Anne baba yok o duyguyu bilmem 1 1 Yorumla CevapsizT65 10 ay Bazen annesi babası olupts hissedemeyenler var sen şanslısın bu konuda Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ayrım yapmam böyle bir olayda 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% 10 ay Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İkisini de seviyorum 😁 1 0 Yorumla
ByWαyɳe Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 10 ay Babamla daha iyi anlaşıyorum işimiz gereği 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evet 2 1 Yorumla CevapsizT65 10 ay Sen kesin kardeşini daha çok seviyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hiç birini.
Her zaman annemi demişimdir. Ve hala annemi diyorum..
Anne baba yok o duyguyu bilmem
Bazen annesi babası olupts hissedemeyenler var sen şanslısın bu konuda
Ayrım yapmam böyle bir olayda
İkisini de sevmiyorum..
İkisini de seviyorum 😁
Babamla daha iyi anlaşıyorum işimiz gereği
Evet
Sen kesin kardeşini daha çok seviyorsun
İkisini de sevmem
annemiiiii
Annemi
Annemi