Evrenin yarısını silmek isteyen Thanos haklı mıydı sizce?

Evrenin yarısını silmek isteyen Thanos haklı mıydı sizce?

Nüfus fazla değil. İnsanların anlayışlarının ve dünya görüşlerinin değişmesi gerekiyor. Bilge bir nesil yetiştirmek amaç edinilmeli. Nüfusu gösterip kaynaklar yetersiz diyenler bence kitleleri kontrol etmekten korktukları için kendilerine yetecek kadar köle olsun fazlası olmasın istiyorlardır.
Son araştırmalara göre dünya üzerinde doğum oranı azaldığı ve iç savaşlar arttığı için insan nüfusu azalmakta. Ama ekosisteme verdiğimiz zarar dolayısı ile 24 Temmuz tarihinden itibaren dünyanın 1 yıl içinde yenileyebileceği ekolojik kaynakları da tükettik. Yani, çok hızlı ve hakkımızdan fazla tüketiyoruz ve de bir sonraki yıldan çalıyoruz.
Verdiğimiz zarar; ekolojik dengenin şaşması ile beraber yangınlardan, temiz su kıtlığından belli zaten.
Yani gezegenimiz bu bilinçsizliği ve açgözlülüğü kaldıramaz, kaldıramıyor.
Kontrolsüz üreme olursa böyle olur. B. k var gibi 6 7 doğuruyor millet gerçekten garip bir durum. Ebeveyn olmak için de insanlara ehliyet verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Boş beleş insanların çok sayıda çocuk yapıp sokağa salmasını doğru bulmuyorum.
İmzamı atarım bu yoruma gerçi senin her cavabın doğru ve haklı 🤟
Teşekkür ederim ✨🥂
Rica ederim ✨🤟
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim ablam hoş geldin 🖤✨🥂
Hoş buldum Barış kalamıyorum çok ya bu ara tatil modundayım 😄✨
Biliyorum yolculuk nereye abla :D ✨
Belki de yeni bir dünya yaraticaz belki de olması gereken budur...
Rica ederim <3
Doğal kaynakların bilinçsiz tüketilmesi, çevre kirliliği ve eşitsiz yaşam koşulları gibi sorunlar, dünya nüfusunun fazla gibi görünmesine yol açıyor 🌍. Ama asıl mesele kaynakları adil ve sürdürülebilir şekilde kullanmayı öğrenmek 🌱. Thanos’un yöntemine gelirsek, çözümün şiddet veya yok edişle değil, bilinçli bir yaklaşımla sağlanması gerektiğine inanıyorum. İyi bir denge kurabilirsek dünya bu kadar insanı taşıyabilir ❤️.
Cevap
20Cevap
Kalabalığı belki taşıyabilir ama insanlar doğayı mahvediyor canlıları mahvediyor uyum içinde yaşandığı zaman dünya nüfusun şu anda yeryüzünde bulunan nüfusun 10 katını daha taşır ama maalesef ki doğayı yok etmek için uğraşıyoruz Düşünsene paşam şöyle mantıken insanların yararına Neyi daha iyi yaparız diye düşünmeden silah yaparak nasıl yok edebiliriz diyen bir düşünce olduğu sürece dünya yaşanılmaz hale gelir
Ulu önder Thanos çok haklıydı aslında ama bu fazlalık bir kişinin iradesine bağlı olarak indirilemez bu durum yanlıştı yoksa bana kalsa dünya için bir şey yapmayan ot gibi yaşayanlar oksijen israfı ama işte her birey özelinde değerlidir ailesi vardır sevenleri vardır
Elinde sınırsız bir güç var bütün kaynakları düzeltip her şeyi mükemmel yapabilecek bir güç ama sen tutup zaten sürekli artmak da olan bir nufus sorunu çözmek yerine en kolayını seçip yarısını alıyorsun ki bi 100 yıla sorunlar geri başlasın 😂 yani haklı değil
Tebrik ederim ayın fenomen i başarıların devamini dilerim 🙏
Eyvallah sağolasın 🙏
Barış ne olsun istiyorsun insanlar ölsünde nufüs azalsın mı istiyorsun 😃
Anladım
seçebiliyozmu hanki kısmının yok edileceğini
eldiven olmadan olmaz
eğer nüfus 10 milyarı aşarsa dünya çapında kıtlık olabilirmiş ABD marsda seralar Rusya ıssız Sibirya'da hayvan ve bitki yetiştirecek alanlar yapmak üzere proje üstüne proje geliştiriyor
Haklı falan değil tabiki... Allah uygun görmüş ki yaratmış kimsenin de bunu bozmak haddi değil.. bunu özelikle yapan bir kesim var tepkim soruya değil o kesime...
Kaldıramadığı için arada temizleme yapabildiği kadar yapıyor.. onunda sonu var maalesef tüm canlılar galibi dünyada bir gün tükenebilir..
herkesin kendince haklı olduğu bir dünya... Ama bu fikri yapıcı değil yıkıcı çözmeyi seçti bu onun en büyük yanlışı zaten bence
Evet insan sayısı çok fazla arttı ama önemli olan insanların kaynakları adıl bir şekilde paylaşabilmesi
Sadece son 50 yılda dünya nüfusu 2 katına çıktı, bir 50 yıl sonrasını daha kaldırabilecek doğal kaynak ve imkan kalmayacak.
Dünya şu an ki nufusun 10 katını da kaldırır ama dünya milyarderleri zıt düşünüyır
Nüfus tüm topraklara eşit miktarda yayılsa sorun teşkil etmez
Kaldıramadıgindan şu an bu sıcaklar felaketler oluyor
Dünya gezegen olarak düşünecek olursak 8 milyar insan çok fazla bir sayı değil.
Hayır bu kadar insanı kaldırsa bu kadar pisliği sahteliği kaldırmaz.
Güzel soru 🌸Hayır thanos bencil isteklerine dayalı bir dünya istiyordu
Evet fazla insanlar var, en çok İstanbul'da nüfusu fazla vardır.
Dünyayı bir kenara geçtim bence önce İstanbul nüfusuna bir an önce önlem alınmalı.
günde 24 saat uyanıklar varken uyuyanlara ne gerek var thanos yerdeki yaprağı oynatsın önce de öyle
Bilmiyorum ama çocuk yapmanın ehliyeti olmalı. Beyinsiz insanlar anne baba olmasın.
Evet fazla. Bunun için de kötü insanlar özellikle zengin ve üst tabakadaki insanlar temizlenmeli
birbirlerine batarlar
Fazla bence hindistan silinse yeter
Bence herşeye rağmen kaldırıyor.
Bence dünya artık kaldırmıyor
İstanbul çok kalabalık.
Yaşıyoruz işte demek ki fazla değiliz😌
Kaldırıyor doğan kadar ölen insanlarda fazla
Daha bir sürü ormanlık var bence kaldırır
Kaldırıyor 😂😂
Oldukça fazla hemde..
Gerektiğinden çok fazla
Dünya doldu taşıyor