Anneler babalar doğru seçmezse yanlış adamları yanlış çocuklara verirlerse toplumun geri planda bıraktığı kuş beyinli karanlık zihniyetli kız çocuğunun kıymetini bilmeyen onun yeryüzünden değerli hazinesi olduğunu anlayamayacak kişileri koca diye seçip çocuk doğursanız sonuçlar böyle olur siz de o babaların çocukları olarak üzülürsünüz anneleriniz yanlış tercih yapmış ya da evlenmek zorunda kalmışlar siz yapmayın
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
10 ay
Hayatım boyunca bir kere bile babama sarılmadım ilk başlarda bu beni çok üzerdi arkadaşlarımı babalarıyla görmek özellikle. Daha sonra herkesin kendi hayatı olduğunu fark ettim yani artık umurumda değil
Babaların kızlarını sevmediğini düşünmek çok üzücü bir his… Ama öyle olmadığını bilmelisin. Bazen babalar sevgilerini gösterme konusunda zorlanır ya da kendi duygusal zorluklarıyla başa çıkamadıkları için yanlış anlaşılırlar. Bu, senin değerinle değil, onların iç dünyasıyla alakalıdır.
İçindeki boşluğun olduğunu hissetmek çok normal ama o boşluğu senin sevgi dolu ruhun doldurabilir 💖. Belki de babanla konuşmayı deneyebilirsin; duygularını paylaştığında belki o da senin hislerini anlamaya çalışır. Sevgi her zaman bir yerden beslenmeye devam eder 🌻. Unutma, sen her zaman sevgiye layıksın! 🫶