Şahsen benim kızım olsaydı çok severdim hatta kızım olmasını isterdim hani birçok erkek erkek çocuğu olmasını ister ya hayır ben şahsen kızım olmasını isterdim yani herkes için aynı denemez ama genelde Doğu tarafında kız çocuklarını hala değer vermiyorlar
Bence tamtersi ben 14 yasındayım 3 erkek 1 kız tek kızım ve babamdan sevgi , ilgi istiyorum ama sadece abime ve kardeşlerimle ilgileniyo bana ya çay demle ya bunu yap diye sesleniyo yani beni sadece kulanıyorlar hiç ilgilenmiyorlar hiç sevmiyorlar yani bir kızın olicaksa o kız hep ilgi bekler o na göre
benim babam bir kere bile öpmedi, bana nadiren sarılır, hep bağırır çağırır bir şeylere kızar, laf sokar.. ama bir gece ben yarı uykuluyken gelip üstümü örttüğünü fark ettim, sonra takip ettim çoğu gece yapıyormus meğer, beni çok üzgün gördü ama bir gün bile sormadı neden diye, sonra kendince bana çikolata aldığını fark ettim, sevdiğim kücük seyleri bilip aldığını gördüm. mutsuz ya da tatsız olduğum günler maç falan izlemeyip sevdiğim diziyi açtığını fark ettim. Sonra anladım, babam beni sevmiyor değil, sevmeyi bilmiyor. Bence bir yas aralığındaki erkekler sevgi göstermeyi bilmiyor, belki de yanlıs anlasılmaktan korkuyor, sevgilerini kızarak gösteriyor bazıları
Ben cocukken babam tarafından şiddete uğradım birkaç defa çünkü babam sinir hastasıydı, tedavi aldığından beri pek temas yapmıyor, sanırım suclu hissediyor kendini. Uzun bir süre babamın beni sevmediğini düşündüm. Ne dokundu ne de pek konuştu benimle. Ta ki büyükannemi- (annesini) kaybedene kadar sevmediğini düşündüm. Asla babam gibi göremedim. Eve geldi büyükannem vefat ettikten ve o annesini yıkadıktan sonra.. gözleri kızarmış ağlamış, o gün bana sarıldı hiç bırakmayacak gibi. Bir erkeği sadece annesi sever derler. Bir erkeği kızı da annesi kadar sever. O sana sevgi göstermeyi bilmese de sen babanı sevmekten vazgeçme.
o sana adım atamasa da sen ona adım at... çayını doldur bir gün ona seni seviyorum baba de.. tabi tabi hadi der geçer ama bunu emin ol pek de duymamıştır çünkü hep sağa sola söyleyip söylememiz gereken insanlara söylemiyoruz, hayatın güzel ışıklı olsun <3
ben 14 yasındayım 3 erkek 1 kız tek kızım ve babamdan sevgi , ilgi istiyorum ama sadece abime ve kardeşlerimle ilgileniyo bana ya çay demle ya bunu yap diye sesleniyo yani beni sadece kulanıyorlar hiç ilgilenmiyorlar hiç sevmiyorlar yani bir kızın olicaksa o kız hep ilgi bekler o na göre
Çünkü babalarımız da görmemiş, bilmiyor sevgi nedir, nasıl gösterilir...
Bizim gibi kız çocuklarının içinde hep bir boşluk oluyor ve o boşluğu kimse dolduramiyor...
Bende denizde kızıyla şakalaşan bir baba gördüğümde ağlamıştım, çalıştığım salonda çocukların babalarını görünce istemsiz bir burukluk hissediyorum. Sanırım bu boşluk hiç dolmayacak...
Bazı babalar özellikle ailede erkek çocuk olduğunda bir eşitsizlik dayatması yapıyor kızlar daha ikinci planda olup erkek çocukları kendilerine yakın ve temsili görürler kız çocuklarına bakış açıları bu yüzden hep eksik tabi ki bunlar olmaması gereken şeyler sevgi her ne olursa olsun eşit olmalı ayrım olmamali, ben kız babası olmayı hayal ediyorum keşke diyorum olsa hatta ikiz olsa onu sever saçlarını taramak renkli tokalar seçmek ona elbiseler almak beraber pasta yapmak hayal ettiğim şeylerdir kız çocukları benim için başka umarım bunun farkına varırlar o kişilerde...
Bu kişiye göre değişir bazıları aile olmayı bile hak etmiyor ya da karaktersiz oluyor. benim kızım olsa onu yanımda hiç ayırmam bir kez bile üzülmesini istemem hatta onun tek bir göz yaşı akmasın diye ben kendimi feda ederdim. ama günümüzde öyle bir hale geldi ki kimse çocuğunu seni seviyorum bile demiyor bazıları ise kötülük yapıyor. bunun nedeni de insanların aile olmayı becerememesi ya da kötü bir aile olması ya da sorumluluk alamıyor olması insan kendi evladını neden sevmez ki bunun başka bir açıklaması yok çünkü ben de her zaman kız çocuğum olmasını hayal etmiştim kız çocuğu dünyanın en güzel duygusu nimettir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ondan sonra baba şefkatini erkeklerde arayan bir nesil ortaya çıkıyor ve nerde yanlış insan var onu hayatlarına alıyor kızlar olan gene kızlara oluyor ben kızıma karşı asla öyle olmadım işten gelince kızıma sarılıp kokusunu içime çekmedikçe yorgunluğum gitmez benim
benim babamda çok soğuktur sarılayım öpeyim bunlar yoktur güzel cümleler vs hiç duymadım almaya alır eder yapar bunlardan yana sıkıntım yok sevgisini cok belli edemiyor sanırım o yüzden bende cok yakınlık kuramıyorum pek bağ yok gibi bir şey söyleyince çok çekiniyorum söyleyemiyorum
Asıl babalar kızlarına daha çok severler yani normali budur zaten Kız çocuğunun daha fazla sevilmesi normaldir Bir baba kızını sevmiyorsa onu da bir rahatsızlık vardır