Arkadaşlar kafayı yicem lütfen bu kişi ne yapmaya çalışıyor yardım?

Bu çocukla 2 aydır birlikte yaşıyoruz. ben onun evine tasinmadan 2 hafta önce facebokta bana mesaj atıp yürümüş bu. sonra tesadüfen ben ev ilanlarına bakıyordum gördüm ortak ev arkadaşı arıyor aradim gel evi gör dedi geldim o benden hoşlandı bende ondan taşındım ve çok iyi anlaştık daha geldiğim gece bana sevgili olmayı teklif etti bende hemen olmaz dedim. bu ne hız 2 3 gün bu sevgili teklifi eti ısrarla tamam demedim akışına bırakmak istedim. sonra birlikte kahvaltılar ediyoruz falan eve gelirken hergun işten çıkınca beni arıyordu eve bisey gereklimi diye hayır diyordum annemle tanıştırdım onu aradan bir hafta geçti oda beni annesiyle tanistirdi ve beni kıskanıyordu ara sıra başka birileriyle konuşuyordum telefonda aranızı bozucam falan diyordu. sonra bunun takıntı yaptığı 9 yılık sevgilisi var turkiyede kız onunla barışmış. hergun kızla evin içinde aşkım hayatim diye yanımda konuşuyorlar bana kanka ayağı yapmaya başladı.. ve sürekli kıza olan aşkını anlatıyor. bazende bana yaklaşmaya çalışıyor.. ben bazen eve geç geliyorum aşırı kıskanıyor beni soru soruyor nerde kimleydin diye ve herseyime karışmaya çalışıyor evden gitmek istediğimde tutuyor gitmemi istemiyor. beni en yakın arkadaşıyla da tanıştırdı telefonda numaralarımızı kaydetik. hata arkadaşı bana dediki artık ali ile birlikte gelirsiniz Türkiye ye falan. sonra bu kıza yöneldi yine ne yapmaya calisiyor çok zoruma gidiyor?
Arkadaşlar kafayı yicem lütfen bu kişi ne yapmaya çalışıyor yardım?