Acilen yorum fikir düşüncelerinize ihtiyacım, var yeni tanıştıgım kıza ulaşamıyorum?

‎9-10 gün oluyor sosyal medyadan bir kız ile tanıştım ben 27 kız 25 yaşında.

‎ kız 2021 e kadar İzmir de babası ile yaşıyormuş covid den Babası vefat etmiş annesi de 2. Evliliğini yapmiş gitmiş

‎( annesi bu vefattan önce mi sonra mı evlendi gitti sormadım üzmemek için)

‎Babası vefat edince tek kalmış, bir ablası var sadece oda evli almanya da yaşıyormuş ablasının yanına gitmiş 4 yıldır almanya da yaşıyor biz tanıştıgımız ilk gün daha işte nerelisin nerde yaşıyorsun soruları tanışma üzerine ben türkiye ye geri kesin dönüş yapacağim bir kaç güne demişti bende maalum Türkiyenin hali ortada gerek sosyal gerek ekonomik her geçen gün daha da kötüye gidiyor bilmiyorum haberin, var mı takip ediyor musun umarım pişman olmazsın demiştim. Kızda bana biliyorum evet ama benim olayım, bambaşka ekonomik, vs değil kendi hayatımı kurmak kendi düzenimi kurmak istiyorum buralara alışamadım demişti. Sohbet ilerledikçe anlattı günler geçiyor olay şu, ablası kocasıyla işe gidiyor sabah akşam geliyor 3 tane 4-5 yaş aralığında çocuğu var ablasının, bu, kız 4 duvar arasında sabahtan akşama 3 tane çocukla ilgileniyor resmen anneleri sanki, bu, kız gibi. Neyse Biz bir birimizi tanımaya devam ediyoruz vs her şey güzel ilerliyor istediğimiz karakter kafa yapısına sahibiz ikimizde istemsiz duygusal çekim, beğenme hoşlanma var kız bana dedi işte ben türkiye ye gelince seni yüz yüze görmek tanışmak istiyorum gelir misin diye bende neden olmasın şimdilik tanışma aşaması zaten tanıdıkça oda olur demiştim isterim tabi diye. Bu arada öncesinde fotoğraflar karşılıklı atıldı birbirimizi gördük sesli konuşma ses kayıtları vesayre yani klasik yurt dışından geleceğim dolandırma taktiği vs vs asla en ufak alakası yok kızın numarasıda +49 Almanya kodlu

Güncellemeler
10 ay
neyse kız dün uçak biletini aldı akşamına valiz hazırladı vs ablası telefonunu alıp saklamış bu lavaboya mı ne giderken gelmiş bakmış telefon yok her yeri aramış, taramış, kanepeleri bile kaldırıp bakmış mutfak lavabo bile neyse en son anlamış, ablasına sormuş senmi aldın oda evet ben aldım ben biliyorum senin niye bu telefonu aradığını demiş oda niye demiş işte birisi senin kafanı yıkıyor türkiye ye dönmen için vs kafasında kuruyor her zamanki gibi diye anlattı.
Güncellemeler
10 ay
Bundan bir gün önce de eniştesi kendi ailesinin akrabası mı ne birisi varmış o çocuklar bize gelecek işte sizi tanıştıracagız yemeğe gideceksiniz sonra kararı söylersin falan kız asla sakın gelmesinler de istemiyorumda o çocuğu demiş sen nasıl gelmesinler dersin nasıl istemezsin vs kavga dövüş gece kız 2 buçukta valizi anca hazırladı ortalık karman corman odadan video atmıştı anlık video sonra aramız bu sefer çok çok kötü bozulmuştu bunlarla demişti bu zamana kadar beni kullandılar çocuklarına
Acilen yorum fikir düşüncelerinize ihtiyacım, var yeni tanıştıgım kıza ulaşamıyorum?