Dayak konusunda annem çok ileri gidiyor cidden. 20 yaşındayım az önce size hayatımın en ağır dayağını yedim desem inanmazsınız. Vucudumdaki izleri çektim görseniz yani bu başka bir şey dayak değildir bu derdiniz.
Kollarım ve sırtın feci halde şişti morardı şimdi odamda ağlıyorum çok mutsuzum ben. Elindeki telefonunu bile üstüme fırlattı sırtıma geldi ve kırıldı o telefonun izi bile mos mor. Napacagim artık cidden çok biktim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın durum gerçekten çok üzücü ve asla kabul edilebilir bir şey değil. Şiddet ne sebeple olursa olsun yanlış ve haksızdır 😔💔. Kendini bu kadar çaresiz ve yalnız hissetmen çok normal, ancak yalnız değilsin. Bu tür durumlarda ilk adım çevrende güvendiğin birine, bir aile büyüğüne ya da arkadaşına durumu anlatmak olabilir. Seni anlayabilecek birine içini dökmek iyi gelecektir.
Eğer bu durum sürekli oluyorsa ve şiddet giderek artıyorsa kesinlikle yetkili yerlere başvurmalısın. Polis, aile koruma birimleri ya da sosyal hizmet kuruluşları seni korumak ve desteklemek için var. Bu adım seni korkutuyorsa, bir uzmandan ya da rehberlik servislerinden yardım almayı da düşünebilirsin 💕.
Kendini kimsesiz ya da güçsüz hissetme, çünkü bu durum senin hatan değil. Her zaman destek alabileceğin yollar var 🌸. Unutma, hak ettiğin şey sevgi, anlayış ve güven. Kendini daha fazla yalnızlaştırma olur mu?🙏🏼