Gizli Üye(25-29)11 ayOlamaz. Eğer sen istemediğine rağmen kabul etmiyor ve ilişkiyi bitirme noktasına getiriyorsa aralarında muhakkak bir şeyler vardır.
Benim erkek arkadaşımında başlarda kız arkadaşları vardı ve hiçbirisi beni istemiyordu. Çünkü aralarından birisi bunu seviyordu ve diğer kızlarda bunu biliyodu. Hatta birkaç kere yakıştırma bile yapmışlardı. Bu yüzden kaç kere tartıştığımızı biliyorum. Benim onları istemediğimi net bir şekilde gördükten sonra hepsiyle konuşmayı kesti. Biliyor ki hâlâ arkadaş kalmış olsaydı onunla devam etmezdim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayValla kimse kusura bakmasın tek tük istisnalar olsa da bir erkek hoşlanmadığı kadınlar ile arkadaşlık kurmaz, sevgilisi varsa da kızın fırsatını bekliyordur, kızların sevgilisi olduğu halde erkek arkadaşı varsa da ego tatmini için hayatında arkadaş ayağına erkek tutan çokkk kız var. Benim de sevgilim var ve asla erkek arkadaşım yok olamaz da, çünkü olduğu dönemleri hatırlıyorum, ya hoşlandıklarını öğrendim ya da sevgilim olduğu dönemlerde ayrılmam için yanlış tavsiye verenleri gördüm. Seneler için de gözüm açıldı, benim sevgilimin de kız arkadaşı olamaz adamı geldiği yere gönderirim bu benim hassas noktamdır, şartlı ilişkiye başladım. Ki kadınları da görüyoruz yani, heryeleri heryerde, benimki ile neyi dertleşecekler, şişirdiği dudağın asimetrisini ya da ölçüsünü mü yoksa kalça büyüme oranını mı. Çoğu yollu kimse kusura bakmasın sevgilisi varken erkek kankaları ile kanka ayağına flörtleşip cilveleşen çok kadın var. Bu yorumuma tepki verenin de vardır bir yarası. Hak verenlere de şimdiden teşekkür
20 Yorumla
Olmamalı ki olursa bile ya kız erkekten hoşlanıyordur ya da erkek kızdan çok vasat biriyle arkadaş olduğunu gördün mü erkeklerin etrafında ya güzel kızlar ya da çok güzel kızlar vardır erkek bu yüzden arkadaş olurlar hem elden gitmesin hem de günün birinde olur belki düşüncesiyle baş başa odaya koy bakalım tek bi gece de ne arkadaşlık kalır ne dostluk he bide kızlar de erkeklerle ya bu erkek bana bakmaz gibisinden arkadaş olur ya da erkeğin çevresinden birini seviyordur yakın olmak ister ortama dahil olmak ister arkadaşlık paso skko bi olay inanmayın izin de vermeyin
00 Yorumla
Evliyse, ilişkisi varsa ve sözlü dahi olsa erkek arkadaşı gibi arkadaşı olmamalı. Kaldıki bekar bile olsa evlilik düşünmüyorsa erkeğin kız arkadaşı olması bana göre çok uygun değil. İş arkadaşı ve benzer arkadaşı olabilir ama samimiyet erkek gibi olmamalı :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olabilir! 😊 Bir erkeğin kız arkadaşı olması son derece normal bir durum. Arkadaşlıkta cinsiyetin hiçbir önemi yok, asıl olan karşılıklı saygı, güven ve iyi bir iletişimdir. Kız ya da erkek fark etmeden, insanlar birbirlerinden çok şey öğrenebilir ve harika dostluklar kurabilirler. Toplumsal kalıpları bir kenara bırakmalı ve insanları birey olarak görmeliyiz. Önemli olan samimiyet ve güzel bir bağ kurabilmek. 🌼
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 ayEğer erkek sevgilim ise maalesef kız arkadaşı olamaz çocukluk arkadaşı olsa bile
613 Yorumla
Soran11 ayKabul etmediğimi soyluyorum ama beni boyle kabul etceksin ya da etmiyorsan keselim diyor napıcam bırakmakta istemiyorum:(
- 11 ay
Tatlım demek ki aralarında bir şey var
Soran11 ayNe alaka hepsiyle aralarında bir şey mi var hasta mısın kanka sen
- 11 ay
Hoşlantı vsden bahsediyorum ama gene de sen bilirsin
Soran11 ayBen arkadaşlarıma o gozle hic bakmadım bakmamda diyor
- 11 ay
Aynen tabii öyledir
- 11 ay
Üzüldüm
- 11 ay
Valla kızlara pek güven olmaz. Sevgilim yok ama benden hoşlanan kişiler olunca hep yanlarında gezen kız kankileri işi bozdu bugüne kadar.
- 11 ay
@bitirim_05 size bir şey sorabilir miyim?
- 11 ay
Neyse alakasız oldu ✅ da konuya dönecek olursak erkek ile alakalı bu
- 11 ay
@bitirim_05 boş ver
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 11 ayHayır olamaz tabi ki de
00 Yorumla
11 ayPrensip olarak doğru bulmuyorum. Neden mi? Bir erkeğin ister sevgilisi olsun, isterse olmasın herhangi bir kızın kankalığına ihtiyacı yok. Erkekler içinde çok sayıda kankamız var zaten.
Ha şunu söyleyebilirim. Sevgilin tüm maddi ve duygusal yatırımını sana yapıyorsa kız kankasının olmasını hiç problem etme.
Kadınlar için etrafında muhtemel rakiplerin olduğu ilişkilerde erkeğine daha çok bağlanıyor. Çünkü kadınlar, diğer kızların gözünde popüler olan erkekleri daha çok beğenir, sever, onlara daha çok yakınlaşır.
Erkeklerde durum tam tersidir. Eğer senin bir erkek kankan olsa sevgilin bu durumu hazmedemez, kabullenemez, o adamla papaz olurdu. Bunun feministler tarafından topluma lanse edilmeye lanse edildiği şekliyle erkeğin özgüvensizliğiyle alakası yok.
Erkeğin doğası, duygusal/cinsel her yönden domine ettiği kadın bedeni üzerinde bir başka erkeğin hakimiyet kurma ihtimaline karşı onu tetikte tutan retro-cinsel kıskançlık dürtüsüne sahiptir Neticede; ERKEK KADINA SAHİBİYET GÜDER. KADIN ERKEĞE AİDİYET DUYAR.
Bu sahibiyet güdüsü; erkeğin soyunu, nesebini, genetik mirasını koruma içgüdüsüne dayalıdır. Sonuçta doğan her çocuğun annesi bellidir ama bazılarının babası meçhul olabiliyor.
Konuyla ilgili söyleyeceklerim bundan ibarettir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayEvet sevgilisi evli olan birininde karşı cins arkadaşı olabilir her arkadaş olan kız erkek sevgili birbirine aşık diye bir şey yok karşılıklı saygı güven olduktan sonra gayette arkadaş olabilirler benim için sevgilimden kız arkadaşlarından vazgeçmesini istemem sadece eğer arkadaşının hareketleri hoşuma gitmiyorsa o zaman onunla arkadaşlığını bitirmesini isterim bende aynı şekilde sevgilim istemiyor diye erkek arkadaşlarımdan vazgeçmem iş yerinde illaki karşı cinsle muhattap olacak engelleyemezsin hastaneyede göndermeyelim kadın doktor var diye marketede göndermeyelim kadın kasiyer var diye öyle düşünecek olursak güven meselesi
10 Yorumla
11 ayOlamaz ben böyle şeyleri asla kaldıramam. Erkek arkadaşımın başka bi kızla fazla samimi olması beni rahatsız eder. Eğer bir ilişki yaşıyorsak bazı sınırlar olmalı. Herkes yerini bilmeli. Fazla gevşeklik bana göre değil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 720 cevap paylaştı.
11 ayBir erkeğin adam olabilmesi için asıl kız arkadaşları olmalı.
Kız arkadaşları olmazsa kızları anlayıp nasıl davranması gerektiğini öğrenemez ve kafasının içinde kurduğu kadın profillerine göre değerlendirir kadınları.
Bu yüzden her iki cinsin de karşı cins arkadaşları olmalı, kişisel gelişimleri açısından 🙃
31 Yorumla Sevgili olmaya güç yetirememis (cesaret de olabilir) arkadaşlık ayağına yatıyor derim ben. O kadar insan var gidip de kadınla niye arkadaşlık kuruyor. Hiçbir şey olmasa hemcinsinle konuştuğunda ne daha usturuplu konuşman gerekecek bu çabaya da girmeye değecek bir şey gördüyse kadında hiç masum degildir
21 Yorumla
11 ayOlabilir evet ama insanlar çizgisini bilmiyor. El şakası yapıp gıdıklayacağım derken istemsizce veya isteyerek göğüslerini ellemiş bulunuyor, bazen baş başayken şeytan insanın aklını çeliyor ve romantik anlar oluşabiliyor, birlikte alkol alınırsa yatakta uyanılabiliyor... O yüzden baş başa olunacaksa kadın erkek arkadaşlığını tasvip etmiyorum.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
11 ayBoşuna kıskançlık duygusu yapıyorsunuz olmuyorsa ayrılık gözüküyor kötülüğe gerek yok zorlamaya gerek yok zaten geçmişinde ilişkisi olan olmuştur bana biri öyle demişti arkadaşım ama arada cinsellik de yaşıyoruz yazmıştı bende konuşmadım konuşmak istemiyorum dedim
00 Yorumla Kız cinsiyetindeki arkadaşları olacaktır elbette. ( Kız arkadaşı yanlış anlamayın diye böyle belirttim. )
Ama hayatında kız arkadaşı olduktan sonra ; kızın erkek cinsiyetindeki arkadaşlarıyla mesafeyi koyup sınırı çizmesi gerektiği gibi erkeğin de kız cinsiyetindeki arkadaşlarına mesafeyi koyup çizmesi gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
11 ayOlabilir insan sonuçta 😂
Kısıtlama olamaz Bukadar! Sevgilisine yeterli güven sağladıysa yeterince ilgileniyorsa kendinden emin ne istediğini bilen biriyse neden olmasın..
Ha bu her erkeğim diyen henüz adamlığını tamamlamamış tayfa için geçerli değil elbet te 😏00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBu konu tartışmaya açık bir konu. Ama mesela benim sevgilim olsa , kız arkadaşlarımla ilisigimi keserim, aynı fedakarlığı kız arkadaşımdan da beklerim. Sosyal medya hesabimi dondururum ama silmem, kız arkadaşımı da silmeye zorlamam. Evlenirsek sosyal medya hesabımı silerim yeni bir hesap açarım, sadece kız arkadaşım ve erkek arkadaslarim olabilir. Kız arkadaslarimla ilisigimi kesin olarak bitiririm çünkü ateşle barut yan yana durmaz.
11 Yorumla- 11 ay
Bence deeee
11 ayBir erkek ve bir kadın asla arkadaş kalamaz. Eğer kalmışlarsa ya zamanla sevgili olma ihtimali vardır ya da aralarında bilinçli bir mesafe vardır. Aksi durumda kadının ve erkeğin dostluk kurması mümkün değildir.
20 Yorumla
11 ayO konuda yener Çevik stili olmalı sevdiğim kızın olamaz erkek kankası bu erkek içinde geçerli kız kankası olamaz sevgilimle ben arkadaşta olurum sevgili de olurum dostta olurum kısacası her şey olurum gerek yok başkasına abi
10 YorumlaKız arkadaşı sevgili manasında anladım 🤔Erkek olanın kız arkadaşı olacak tabi diyorum acaba lgbt ile alakalı bişey mi falan diye düşünüyorum ne alaka bu nasıl soru diye düşünün yani.. neyse mağarama döneyim ben lzlslsls
00 Yorumla
11 ayElbetkide isterim sıcak yüzünü okşamak başını göğsüme koysa saçlarını tarasam daha ilerde olurda hamile kalırsa karnını okşarım ellerim bebeğimizi emzirirken ikisininde başını okşar öperim bunlar nedense içimden geliyor ☺️❤️
00 Yorumla
11 ayGüzel olanla arkadaş oluyorlar sonra sevgili olmak için
40 Yorumla
11 ayHayır çünkü erkekler dış güzelliğe bakar sadece güzel buldukları kızlarla arkadaş olur buda bir arkadaşlık değil de şansını denemesi gibi bir proje resmen erkeklere güvenmeyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı.
11 ayhayır ne yapacakmış kız arkadaşı gerek yok. Aynı şekilde bnenim de erkek arkadaşım olamaz. Yok da zaten kız arkadaşlarımla mutluyum karşı cinsten arkadaş olmaz
00 Yorumla
11 ayOlur. Bu iki tarafın da kendini ne kadar geliştirdiğiyle, yetiştirilir tarzıyla, saygıyla alakalı. İki taraf da çok özel muhabbetlere girmiyorsa gayet de arkadaş olunabiliyor.
00 Yorumla
11 ayKız arkadaşı tabi ki olur ama yakın kız arkadaşı olamaz
30 Yorumla
11 aymaalesef ateşle barut çokda yanyana durmuyor :)
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
11 aySevgilisi varsa erkeğin de kızın da karşı cins yakın arkadaşı olamaZ zaten varsa da yakın arkadaşına aşıktır sevgilisine değil
00 Yorumla
11 ayBenim hayatımda olabilecek birinden bahsediyorsak olmamalı. Normal erkekten bahsediyorsak kimsenin hayati beni ilgilendirmez olsun😅
00 YorumlaRomalılar sizin hiç liseden üniversiteden arkadaşınız olmadı mı? Olabilir tabiki ne var bunda çok normal.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmasa daha iyi. Zira insanız ve nefsimiz var. En ufak şeyi bile olmadım zamanda bize cazip ve tatlı gelebilir. Bu yüzden ben doğru bulmuyorum.
00 YorumlaOlabilir neden olmasın ki kızların kız arkadaşı oluyosa erkek arkadaşı neden olmasını erkek içinde kız arkadaşı neden olmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 aycok bi samimiyet olmadigi surece yani merhaba merhaba seklindeyse olabilir onun disinda hayir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 603 cevap paylaştı.
11 ayBen hayatında degilsem olabilir ya da beni kaybetmek istiyorsa yani benim cevabım bir kızla sevgili aşamasındaki durumdan bahsediyorum
00 Yorumla
11 aySevgili değil normal arkadaş babında ise arada yaş farkı yoksa olamaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı.
11 ayOlmamasi gerekiyor. Is yeri vs ok ama bulusup bir seyler yapmasi bence dogru degil
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. İş yerinde kiler haricinde olamaz. O da sadece mesai içinde olan sorumluluktan dolayı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aklı başında ve sorumluluk bilinci varsa olabilir tabi ki. Neden olmasın?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
11 ayElbette.
Kızında erkek arkadaşı.
Tabi ki ikisinde bir ilişkisi yok ise.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAslında sevgili yaptı diye kız arkadaşlarıyla iletişimini kesenden de şüphe etmek lazım. Demek ki yürürüm diye görüyordu. Kardeş gibi görse niye konuşmasın ki. Seninkinin durumunu bilemicem ama görmek lazım. Burcu balık, ikizler veya yaysa kaçarak uzaklaş.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı.
11 ayKarşı cinsi sadece cinsellik olarak kullanan bir toplum olmuşsunuz yazık...
00 Yorumla
11 ayBenim sevdiğim erkeğin tek kız arkadaşı da her zaman ben olurum sadece. NETT.
00 YorumlaHer kiza benim gibi kiz arkadas efinmekten hoslanmayan bir erkek lazim 😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgiliysek eğer; sınır çizgisi kalın kırmızı olmalı.
00 Yorumla
11 ayBenim Sevgilimin Benden Başka Kız Arkadaşı Tabiki Olmamaz
00 Yorumla
11 ayOlur da başbaşa görüşmeler falan uymaz yani. Biraz mesafe girmesi gerekir yine de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAncak 1.80 üzeri ve aşırı yakışıklı ise. 1.80 den kısaysa ve yakışıklı değilse direkt reddeder kızlar. Kadınlar sadece dış görünüşe bakarlar asla iç görünüşe bakmazlar.
00 YorumlaYa olabilir işyerinde vs ama bekarsa dışarıda görüşebilir o arkadaşıyla gayet normal
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
11 ayOlur da sevgilisi olana kadar ondan sonra o arkadaşlık işi biraz askıda kalır
00 Yorumla
11 ayKarşı cinsle arkadaş olunmaz olunsada arkadaş kalınmaz...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Olabilir tabikide ilkokuldan arkadaşıdır normaldir
00 Yorumla
11 aysevgilisi varken olmamalı. sevgilisi yokken olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne demek bu yaa. Bir erkeğin kız arkadaşı olduğu nerde görülmüş. Büyük terbiyesizlik
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir erkeğin hayatında karısı, sevgilisi veya nişanlısı varken olamaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
11 ayDelikanlı adamın ortamı çok kadını tek olur kaldırın bu soruyu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
11 ayTabii ki olabilir o kadar gerici insanlar mıyız biz, ayb ahsja
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 496 cevap paylaştı.
11 ayBir kadının erkek arkadaşı olabilir mi nasıl anlamsız ise bu soru da anlamsız gibi
00 Yorumla
11 ayKız güzel değilse ve erkeğin dikkatini çekmiyorsa olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOlur ya bu neden olmasın da gerçekten arkadaş görüp görmemesi ile alakalı bir durum bundan eminsen güven varsa iki taraflı olabilir
10 YorumlaBenim var mesela herkesin kafası cinselliğe gidiyor doğru ama mesela benm bu arkadaşlığımı istisna görüyorum asla fırsat kollamıyorum o istese bile kabul etmem açık ve net bu derece güvenen varsa olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayAteşle barut yan yana durmaz. Çocuk gay filanda olur
00 Yorumla İlişki de arkadaşı olmayacak diyorsanız Güvenmiyorsunuzdur. İlk önce kendi özgüveninizi geliştirin, Kadın ilişki de benim arkadaşım olabilir ama senin olmasın ben kıskanıyorum (Güvenmiyorum aldatırsın) Der. Saçma
00 Yorumla
11 ayBenim sevgilimin yakın kız arkadaşı olsa kiskanirdim ama benim erkek arkadaşım var ama normal arkadaşım sevgilim karşı çıksa asla arkadaşlığımi bitirmem
00 Yorumla
11 ayOlmaz tabi ama ateş barut misali olur benim vardı kız sevgilisi ile kavga ederdi sonra benimle dertleşir hatta koynuma girerdi bende teselli ederdim yani demek istediğim olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayEn son arkadaşız dediğim kişiyle yattık olmuyor yani her türlü çakış oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (171)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat