Bir erkeğin yakın kız arkadaşı olabilir mi?

Öncelikle kadın ve erkeğin arkadaş olabileceğini kabul ediyorum fakat şöyle bir gerçek var ki arada muhakkak bir mesafe bir sınırı olmak zorunda ben hayatım boyunca erkeklerde genel anlamda yakın kız arkadaş muhabbetinin sonunda başka şeyleri evrildiğini gördüm hepsi bu benim kardeşim gibi bu benim dostum aramız asla başka bir şey olamaz dese bile arada şeytan olduğunu düşünerekten hep sonu mutlaka başka bir şeye döndü en son nişanlımla tanıştığım bir sürede yakın bir kız arkadaşı vardı kendisi onunla beni tanıştırdı da aslında fakat kız da birtakım değişik hal ve tavırlar gördüm çok hoşuma gitmedi karışıp hayatından çıkar demedim arkadaşız asla aramıza bir şey olmaz dese de nişanlımın eski fotoğraflarını karıştırırken o kızla nişanlının geçmişte birbirine aşık gibi bakar pozlarını gördüm artık onun hayatına karışabilme lüksüm olduğu için o kızı aslında sevmediğimi hayatından çıkarması belki doğru olmayacağını fakat mesafe ve sınır koyması gerektiğini böyle birbirine hayran hayran bakıp bunu normal bir arkadaşlık olduğunu bana asla kabul ettiremeyeceğini bir şekilde sınırlı ve mesafeli durması gerektiğini söyledim benim kelimelerim nişanıma çok kıskanç bir insanmışım gibi geliyor fakat ben bazen kadınların ve erkeklerin arkadaşlık sınırını bozduğunu ama mesafeyi koruyamayıp birinden birinin duygularını açtığını görüyorum ha şunu da diyeceksiniz �lla bir erkek ihanet etmesi yakın kız arkadaşım olması lazım hayır olmak zorunda değil fakat bu şekilde riski daha fazla olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

Bir erkeğin yakın kız arkadaşı olabilir mi?