selam arkadaşlar
şimdi bizim baba tarafında 3 tane kız kuzen var, ikisi 25’ine geldiği an evlendi çoluk çocuk yaptı (diğeri benle yaşıt) ama akademide yüzleri gülmedi biri atanamıyor bölümü rahat olmasına rağmen diğeri de kocasının torpiliyle iş buldu şimdi bizim aile de tam tersi akademide 10 numara ama aşkta bahtsız. büyük ablam evli, abimler de evlenecek ve diğer ablam evde kaldı diye herkes şimdiden imasını yapıyor kaldı ki ablam da evlenmek istiyor ama gözünde kayma olduğu için görüştüğü herkes sorun ediyor. bu durumu dışında gayet normal biri, olgun aklı başında eğlenceli her iş elinden gelir. herkes bunu bilir ama ablama bu konuyu açmaz onu incitmez çünkü olgundurlar insandırlar ama bu kuzenlerimiz bu durumu bilmelerine rağmen ablamı sürekli buradan incitiyorlar: ee ne zaman evleniyorsun, yok mu biri hayatında, ayy evlilik de zor ha falan diyorlar. bi ara da gözüyle ilgili yprum yapmıştılar ve ablam günlerce ağlamıştı evlilik konusu da benzer şekilde. kırıyorlar sonra ablam çok üzülüyor dayanamıyorum onun üzülmesine. belki hiç evlenemeyecek ama bu durum böyle sancılı gitmez ki. insanların ağzını kapatmak gerek.
tüm bunlara nasıl yaklaşabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer