- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik zor bir ortaklık 👍 arada saygı bitince her şey o an çöp oluyor. Oturup , kalp kırmadan konuşmanız lazım. Bu şekildeki davranışlar birbirinizi daha çok soğutur evlilikten, beraberlikten.. hiç kavga etmeden konuşarak çözmeniz lazım olayı. Çocuk yoktur inşallah, çünkü en büyük acıyı onlar çekiyor bu durumlarda..
011 Yorumla
Soran1 yılHayır cocugumuz ypk ama annesi babası gıdınce evlılıgımız ıyıce bır çıkmaza girdi bısey oluyor onun yanına gıdıypr
- 1 yıl
Sıkıntı bir durum. Kaç yıllık ecelisiniz? Birbirinize karşı heyecan oldukça azalmış. Bunu konuşarak halledin hiç tartışmadan. 👍
Soran1 yılO laftan anlamıyor bırazda sıkkntılı Şu an iki gün önce ıyıyken bugun boyle yapıyor bana mutlu değilim git diypr düzgğn oturup sohbet edilebilecek birisi depil
- 1 yıl
O zaman bu durumu ailenizle bi konuşun derim. Biliyorsunuzdur bu arada evlilik boyunca aldığınız her şey , bir toplu iğne dahi ortak malınız. Ayrıca size nafaka ve tazminat ta
ödeyecek kesinlikle. Şu an tüm boşanma hakimleri , kadın hakimler. Bu yüzden hiç korkmayınız. En güzel şekilde sizin lehinize sonuçlanır bu durum.. 👍
Soran1 yılOnu bıle dusunur bu yurtdısına gıdecegım dıyor
- 1 yıl
Eşinizi iyice bir takibe aldırın bir akrabanız tarafından 👍 kendi telefonu ile bol bol resimlesin 👍 eninde sonunda belki bir kadın ile bir yerde oturacaktır; size resim lazım zaten, mahkemede.. diyeceksin ki normal bir arkadaşı olabilir o kadın , ama işte hakimler bunlara bakmıyor kesinlikle , sadece resme bakıyor artık..
Soran1 yılYok öyle yapmaz yapan birisi değil her hareletını bılırım ben yanlıs yapacak bisey yapmaz
- 1 yıl
Yurtdışına çıkamaz ihtiyati tedbir aldırırsınız çıkış yapamaz Türkiye den. 👍 sadece bir yazıya bakar bu. Hatta pasaportuna temdit bile koydurabilirsiniz.. kolay değil bu tarz işler ancak kaçak olarak şişme botla filan kaçabilir.. 👍
Soran1 yılO cesaret yok onda nasıl yapabılırım pekı onu
- 1 yıl
Siz yine de bu konuları aileniz ile bir konuşun derim. Önleminizi şimdiden almanızda fayda var..
- 1 yıl
İyi bir avukat tutun kendinize , taksitle dahi tutabilirsiniz çoğu avukat kabul ediyor bunu. 1 - 2 gün de hallediyor bunu avukatlar 👍 gerekli yazışmaları yaparak..
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatınızın bu dönemini oldukça zorlu bir hale sokan durumdan dolayı seni anlıyorum ❤️. Evlilikte öncelikle duygusal yakınlık ve iletişim çok önemli. Burada sadece sizin ya da onun hatası diye bakmamak gerekiyor. Birlikte oturup açık bir şekilde iletişim kurmanız çok önemli. Hislerini anlatırken suçlayıcı bir dille değil, "Ben kendimi böyle hissediyorum" diyerek konuşmayı dene. Özellikle de bir uzmana başvurarak çift terapisi üzerine çalışabilirsiniz. Çünkü bu, ilişkinizdeki sorunları daha derinlemesine anlamanıza yardımcı olabilir. Unutma, sorunları çözmek için iki tarafın da çaba göstermesi gerekiyor 🌼. Olumsuz konuşmalar, kırıcı sözler yerine bir orta yol bulmaya çalışabilirsiniz. Önemli olan duygularını ifade ederken saygıyı elden bırakmamak. Kendini yalnız hissettiğinde dostların veya ailenle destek almayı unutma, bu da sana güç verebilir 😊.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Aile & Toplum konusunda 12,1b cevap paylaştı.
1 yılAileler müdahil olunca evlilikler bu yüzden sıkıntıya giriyor
07 Yorumla
Soran1 yılGercekten evlılıgın yapısı bozuluyor gecen bır yere gidecektik annesı yalnız dıye annemıde cagıralım mı dıyor ben senınle yalnız valıt gecırmek istiyorum artık bıktım sureklı ıc ıce olmaktan gelse tamam ama duduk gıbı one oturuyor ben yenı evlıyım bızı bı sal artık her yonden sürekli eve gelse ya da bır yere gitse haber eder gel diye bıde masıl isliyorsa oglum ben sensiz yapamam sen benım herseyımsın senden baska kımsem yok Şu an bu evlılıkte ben fazlalıgım yanı
- 1 yıl
Geçmiş olsun. Düzelme ihtimali yok gibi
Soran1 yılYok az önce amcası aradı beraber gelin diye annesini arıyor ben hiçim evde bana dedı karısı o ya karısıyla gidiyot
- 1 yıl
Ana kuzusu ile mi evlendin sen?
Soran1 yılÖyle biriyle evlenmisim ah akılsız kafam onun yuzunden anası hıcbırzaman pesımızden dusmeyecek gelmesede bana ınat Şu an zorla cagırıypr
- 1 yıl
Geçmiş olsun. Tez zamanda düzelir umarım.
Soran1 yılBilmiyorım umarım
Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. biraa mesafe koy
olmesin bitmezsin
biraz reelist ol013 Yorumla
Soran1 yılNasıl mesela kime
Soran1 yılEvım yenı esyalarımda oyle temızdenzaten
Soran1 yılTemiz zaten pis değil ki
Soran1 yılKafanı anlayamadım ne demek istediğini
Soran1 yıl1 bucuk yıl
Soran1 yılEvet böyle değildi
Gizli Üye(30-35)1 yılDertlesmek yardım etmek ısterım, sana yol da gosterırım ve ısıne yarar esın bırakmaz Ankara da ısen eger
031 Yorumla
Soran1 yılHım oyle mı dersın ne alaka ya
Cevap sahibi1 yılYardım etmek yanında olmak ıstedım, oyle cok ıcımden geldı kı
Soran1 yılYok kanka saol ya buradan pek hayırlı bir insan cıkmaz genelde
Cevap sahibi1 yılInan bana gorebılecegın en iyi kısıyım
Soran1 yılİnşallah cennete gidersin o zaman
Cevap sahibi1 yılŞu an ugrasıyorum ıste ama pas atmıyorsun
Soran1 yılEkmek cıkmaz bende. O kadar saf değilim
Cevap sahibi1 yılEkmek cıkarmak ıcın yazmıyorum saf yerıne de koymuyorum
Soran1 yılKanka hastamısın sen nasıl güvenebilirim iyi birisiyim yazdın dıye sana güvenecek değilim yanı iyiysen cennete gıt
Cevap sahibi1 yılSen bilirsşn ama guvenebilirsin
Soran1 yılYok ne münasebet boyle yazdım dıye heralde hemen bırılerıne sıgınacagım sanıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılasla boyle bır dusunce ıcerısıne gırmedım sadece sızı hıssettım
Soran1 yılAllah allah me kadar ıyı kalplısın sen ua hiç böyle düsürdün mğ buradan bu hareketlerle
Cevap sahibi1 yılmaksadım gercekten dusurmek degıl cok yanlıs dusunuyorsun benım ıcın
Soran1 yılYa o kadsr iyiysen git camş yaptır yanında elin kadınıyla ne ısın bar ypk ankaraymıs ypk yardımcı olscakmısta
Cevap sahibi1 yıltamam da bak gercekten yanlıs kısıye yanlıs tepkı verıyorsun
Soran1 yılAynen s git abaza yazdıgın posttan gördüm ne bok oldugunu ya maşmıaım ne boksun bı tipine bak s git canımı sıkma benım buradakı abazanlara kanacak kadar dusmedım ben ılla küfür ettireceksın
Cevap sahibi1 yılkufur edecegın bır sey demedım sen kendı karakterını bellı edıyorsun Şu an
Soran1 yılSende arandıgını cok iyi bellı etmıssın yok mutlu edermıste sen kımsın mk sorunu mu yazdım dıye sana mı dusecegım
Cevap sahibi1 yılsoylemlerın cok kotu ben sana kotu bır sey demedım ve ben dusecegın bırı degılım
Soran1 yılYa bı gıt ya postlarından belli me bok oldıgun ne anlatıyosun sen
Cevap sahibi1 yılya sen ne anlatıyosun ne hakaret edıyosun kezban herseyım ortada evet kandırmak ıstesem gızlıden yaparım b eytnını calıstır bıraz adam gıbı konus kaktus karı senı
Soran1 yılNapacan gizliden yapsaydın kanacakmıydım herkesı kendı beynın gıbı kucuk mu sandın hayırdır
Cevap sahibi1 yılbeynı kucuk ve calısmayan sensın yapmak ıstesem gızlıden yapar 2ç hesaptan yaparım benım ne konustugum ne yaptıgım ortada asla yalan soylemem benı ıyı yapan sey de bu zaten kandırmam anladın mı ama anlamassın basmıyo cunku beynın kaktus
Soran1 yılAynen hadı s git şimdi yine basaramadın agla
Cevap sahibi1 yılBence sen ağlamalısın
Soran1 yıl50mi sallasam ellisi niye aglayım ben sadece düzeltmeye calısıyorum
Cevap sahibi1 yıl50 nı salla 50 sı degıl bını gelır ama bır tane ben gıbı gelmez sen bana hep kufrettın ama ben snaa dua edeyım umarım iyi olursuj
Soran1 yılOf banane ya
Soran1 yılHerhangi biri benı ılgılendırmıyor burada ilgimide cekmıyor sanaldakıleremı kaldım evlı barklı insanım
Cevap sahibi1 yılneden bu kadar agresıfsın sakın ol
Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bırak ne hali varsa görsün
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
1 yılSıkma canını kaç yıllık evlisiniz
06 Yorumla
Soran1 yıl1 yıl
- 1 yıl
Daha çok yenisiniz böyle ilk yıllarda böyle problem olması ilginç bir erkek olarak elimden geldiğince sana görüş ve önerilerde bulunmak isterim yanlış anlamazsan mesaj atayım sana lütfen yanlış anlama her kadına cinsel gözüyle bakan biri değilim
Soran1 yılAnnesi herseyın bu kadar içinde olursa evlılıgımızı yasamamıza musace etmezse ne olacak sürekşı oglunu cagırır gel ben buradayım gel ben suradayım
- 1 yıl
Çok yanlış bir şey benim abim evli kesinlikle annem haddini bilir sık boğaz etmez gidipte bir gün evlerine gitmez onlar çağırırsa gider mesaj yazayım mı sana
Soran1 yılBu oyle değil işte annesı bır yere gidiyor ya da bırısı gelıypr bunu cagırıyor bıda babası gıttıgı için sucluluk hıssedıyor bır yete gıderken annesını zorluyor
- 1 yıl
Anladım sıkma canını sen takip isteği gönder ben yazarım sana
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yemeyenin malını yerler
02 Yorumla
Soran1 yılO ne demek
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTepki koyman lazım
010 Yorumla
Soran1 yılMesela
Soran1 yılKendısı bana tepkı koyuyor benımle umursamıyormus gıbı yapıyor cokta umrumdaydı aklınca benı cezalandırıypr
- 1 yıl
Sanki olgunlaşmamış bir erkekle evlenmişin
Soran1 yılÇocuk gibi
- 1 yıl
Ve kadınına sahip çıkamıyor
Soran1 yılKavga edinde böyle yapıyor işte
- 1 yıl
Bişey sorucam ama burdan değil yzsna bna
Soran1 yılYok buradan sor
- 1 yıl
burdan sorulacak soru değil
Peki ok..
Soran1 yılTö
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tanımadan evlenince oluyor öyle
020 Yorumla
Soran1 yılGercekten ya ben boyle fesat ınsan gormedım hıc haketmedıgım fesat bır karakterde kendısı ışk defa gıruyorum boylesını
Soran1 yılSanmıyorum babasıda bıyle bir kişilik
Soran1 yılBilmem yarıda keserim belki bıraz zaöan gecson bırakırım
Soran1 yılKımseye bır zararım yok kotu dusunmem benım payıma nıye boyle kalbı kara ınsan düstü ki
Soran1 yılAyrılsamda basıma bela olur bence bu
Soran1 yılBöyle bir insan baba olmayı haketmşyor
Soran1 yılAllah herkesşn kalbıne gore versın demek kı benımde ımtıhanım boyle bır ınsanı tanımakmıs
Soran1 yılYok burasını gızledım goremeZ onda o zeka yok
Soran1 yılYanı telefonumda şifreli zaten önceden herseyden haberı olurdu sımdı yok
Soran1 yılYok değilim normal sıradan bır ınsanım onu nereden cıkardım sıfrelı telefonjm deyınce aklın baska yerlere kaydı heralde
Soran1 yılPeki sanada iyi akşamlar
Git boşan o zaman
01 Yorumla
Soran1 yılO da bır gun olacak ama ne zaman bilmiyorum
- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılMahkemeye git
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
Bırak gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılTamam
Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Boşan geç
010 Yorumla
Soran1 yılElbet bir gün
Soran1 yılBilmiyorım ki ne zaman olır
Soran1 yılNasip
Soran1 yılŞırnak
Soran1 yılMerkez
1 yılSie go diyebilirsin
06 Yorumla
Soran1 yılKolay değil ya
- 1 yıl
Ana kuzusu ile olmaz seni bırakıp yurt dışına giden ile olmaz
Soran1 yılEe zaten ama ıkı ucu boklu degnek bısey yapamaıyorum napım
- 1 yıl
Seviyor musun?
Soran1 yılİkimizinde eski sevgisi kalmado
- 1 yıl
Ozaman sende mecburi evlilik yapıp hayatını yaşayacaksın ayrılmak istemiyorsan
- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
1 yılAyrıll
01 Yorumla
Soran1 yılTaöam
Gizli Üye(25-29)1 yılCinsellik falan da mı yok
02 Yorumla
Soran1 yılOf ne alaka ya
Cevap sahibi1 yılAdam yanina gelmiyor haklısın bir de sana mi dokunacak
Gizli Üye(18-24)1 yılAnneler erkeklerin aşkıdır
017 Yorumla
Soran1 yılEvlendikten spnra ve babaso gıttıkten sonra böyle oldu ama
Cevap sahibi1 yılTamam işte babasi varken o kadar olmaz ama babası gidince annesi erkeksis kalinca öyle olur kadınlar içinde gecerli bu kocasi ölünce gıdınce boşanınca oğullarını kocasının yerine koyarlar
Soran1 yılAynen öyle oldu sen bejım herseyımsın oglum benı yalnız bırakma oglum boyle boyle işledi buda zaten onem verır ben hayatımı değiştirip o kadar gelmişim gördügğm degere verdigim emege yazık
Cevap sahibi1 yılSen Şu an onlar için bir fazlaliksin buna benzer şeyleri internetten okuyabilirsin freud anne aski yazarsan çıkar makaleler sanirim ayni durumu yasiyorsun
Soran1 yılE napıcam pekı sureklı kafasında kuruyor bıktım
Cevap sahibi1 yılAnnesi gibi olacaksın
Soran1 yılNasıl annesı gıbı annesı gibi nasıl yapıyım o amnesıne yaptıgını bana yapıyor mu kı ben yapıyım
Cevap sahibi1 yılÖyle degil sana daha çok baglamak için annesini karin gibi yapip onuda çocuğunuz gibi yapacaksin anlamadin tabi şöyle diyeyim sen kocandan once annesini avcinun icine alacaksın sen annesini yonettigin zaman kocan otomatik olarak annesinden fazla sana bağlanacaktır çünkü senin ondan farkin duygusallık yaninda cinsellik olarakda onu tatmin etmen
Soran1 yılAnnesını sevmıyorum cok muhattap olmak istemiyorum zaten normal birmilişki olsa gidip gelirim ama bunların ilişkisi abartı esımı kocası gıbı davrnaıypr ben dayanamıyorum zaten sabırlı bırısı değilim
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi o annesini karisi anneside kocası yerine koyuyor tek fark kari koca olmuyirlardir belkide oda oluyordur
Soran1 yılAbartma oyle yapmzlar annesı kımse kalmayınca dustu bu kadar
Cevap sahibi1 yılBilemem yapanlar var o yüzden dedim tanimadigim için yapar yapmaz bişe diyemem sadece yapanlar olduğunu biliyorum çok var hemde
Soran1 yılDogrudur oyle degıller ama bosluga dusunce oyle davranmaya basladılar
Cevap sahibi1 yılİşte belkide oraya doğru gidiyor erkeklerin ilk cinsel kimliği annelerde oturur kimi ergenlikten sonra bitirir kimisi icinde devam eder bunu kadinlar zaten hisseder ergenlikte yasadigimiz seyler iste
Cevap sahibi1 yılÇünkü anneler yapilana sessiz kalir buda davet çıkartır gibi oluyor işte bende bazan öyle arkadan sarilirim 🙈
Soran1 yılO senin iğrençşiğin oyle bır sey yok insan annesıne oyle yapr mı
Cevap sahibi1 yılBirçok erkek yapıyor
1 yılSevgili yap
09 Yorumla
Soran1 yılAynen bu çözer herseyı bayagı mantıklı ben düzelmesi için ugrasıyorum
- 1 yıl
Duzelir o zaman sana ilgisi artar
Soran1 yılHaberde edıyım mı sen ol istersen sevgılım de nasıl fıkır
- 1 yıl
Kocana mi sevgili yaptigini
Soran1 yılYa bı gıt ya dalgamı gecıyon ben ne ywzmısım sen ne yazıyon
- 1 yıl
Hic aldatmadin mi esini
Soran1 yılMal mısın aq nıye aldatayım
- 1 yıl
Yas kac senin
Soran1 yıl55
Boşan be arkadaşım
01 Yorumla
Soran1 yılBu olacak zatende ne zaman bilmiyorum
Lan boşan
01 Yorumla
Soran1 yılKeske Şu an yapamam
1 yılÇocuk var mı
04 Yorumla
Soran1 yılHayır ben esegımı saglam kazıga baglarım boyle bir adama guvenıp cocuk mu yapıyım
- 1 yıl
Benced3 ondan sordum iyi ki olmamış Aytil bosan caliaiyirsmhn
Soran1 yılÇalısıyorum Şu an bırakamamm
- 1 yıl
Neden birakamazain
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih