Insanlari anlamiyorum 🤷‍♀️?

Demin bir genç soru paylaşmış "babam tarafından tec*vüze uğradım, bunalımdayım, ne yapmam lazım?" diye.

Altına da insanlar gayri ihtiyari yorum yapmışlar "hemen polise git.. durumu birileriyle paylaş... sessiz kalma" falan diye.

Sonra bu muhtemelen cani cok sıkılan genc soruya guncelleme yapmis "ne kadar safsınız, nasil inanirsiniz boyle sacma bir seye?" diye 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

...

Şimdi ben nereden başlayip nasıl sövsem bu duruma bilemedim...

Dalga gecip anlattığı bu olay ulkemizde yuzlerce belki de binlerce çocuğun, gencin yaşamis oldugu ve belki de hala yasamaya devam ettigi bir durum.. ve ne yazık ki o canı sıkılan arkadaş bunun farkında değil 😡😡 bazı insanların dalga konusu başka bir insanın travması olabiliyor. Ve goruyorum ki bunu umursamadan insanların travmaların üzerine gidip bunlarla alay edebiliyorlar, ne kadar aciz bir durum değil mi? Ksr bakma ama senin hayatınin yolunda gitmesi veya böyle bir durumla hic karsilasmamis olman, baskalariyla boylesine dalga gecme hakkini sana vermez 😡😤...

..

Off neyse... sadece cok sinirlendim ve biraz icimi dokeyim dedim... ama eminim bu sitedeki bircogunuz buraya kadar okumayacaktir bile bu yazdiklarimii 😏😏..

Neyse offf...

Oyle bisi isteeee 😕