Hoşlanmadığım çocuk peşime düşüyor?

Üniversite 1. ci sınıfım. Üniversitede bir çocukla tanıştım aynı bölümde okuyoruz, ama ben arkadaş olarak tanıştım. O beni öyle görmüyor ama, mesajla benden çok hoşlandığını beni sevdiğini itiraf etti ve sevgilim olur musun dedi. Ben ondan hoşlanmıyorum o yüzdende ben seni arkadaş olarak görüyorum lütfen bir daha bunu söyleme dedim. Şimdj Çocuk yüzlerle mesaj yazıyor benden niye hoşlanmıyorsun diyor.
üniversitede sınıf arkadaşlarımla konuşuyorduk yanımıza geldi, arkadaşımla konu bulup konuşmaya başladı nereye gidiyorsak oraya gidiyordu.

Artık Arkadaşlarımda bu çocuk niye sürekli biz nereye gidersek oraya gidiyor diyorlar. Grupta bir erkek var oda yeter artık yine bizi takip ederse yüzünü gözünü dağıtacağım onun diyor. Çok utanıyorum.

Bir keresinde annemle alışverişe gidecektik annemle, çıkışta annem üniversiteye geldi. Biz hangi otobüse bindiysek oda ona bindi. Alışverişten çıkarken de yine bizimle aynı otobüse bindi arkamızla geldi. Annem eve gelince kızım çok korkuyorum yolda bizi bir erkek takip ediyordu acaba niye biz nereye gittiysek oda oraya gidiyordu bir süre dışarı çıkmayalım dedi.

Sizce peşimi bırakmasl için ne yapmalıyım? Ben onunla arkadaşça tanışmıştım. Bunu söyledikten sonrada artık konuşmuyorum.

Güncellemeler
10 ay
Yine mesaj yazmış ne yazayım?
Hoşlanmadığım çocuk peşime düşüyor?