Artık rüya görmekten korkuyorum, rabbim beni sevmiyor mu?

Benim sınanacak takatim kalmadı artık. Son 4 yıla yakındır zorluklar yaşıyorum, ben altıncı hissi kuvvetli bir insanım genelde ve rüyalarım genelde çoğunluk çıkar ya da uyarıcı olur, çoğunu da anladığım için artık psikolojik olarak yıprandım. Kimseye bir zararım olmadı, kendi halinde tek ve kirada yaşayan bir kadınım. 4 yıldır sürekli maddi olarak düştüm ezildim, en yakınlarım tarafından darbe yedim. İş hayatımda hakkım ve hakedişim olan işleri bulamadım, hiç hak etmeyen insanlar hak etmedikleri yerlerde ve işlerde iken ben hakkım olanın hep altında iş ve maaşlara son 4 yıldır hak görüldüm. Hatta hak etmediğim muameleler ile karşılaştım. Eski işimi kaybetmeden önce yüksek bir yerden yere atladığımı görmüştüm, bir sarsıntı ve kayıp yaşayacağımın işaretiydi ve işimden ayrılmış maddi sıkıntıya düşmüştüm. Şimdi ufak tefek toparlamaya çalışırken bir işe girmiş iken 3 aydır, dün akşam yine bir damdan aşağı atladığımı yere uzandığımı gördüm ve bir evin içinde yangın olduğunu ordan kaçtığımı gördüm. Artık gerçekten sıkıldım ve yoruldum diken üstünde yaşamaktan. Her gün ağzımdan dualar esmalar eksik olmaz ben neden sürekli böyle şeyler yaşıyorum. Kimseye zararım yok borçlarımı ve hayatımı yoluna sokmaya çalışırken hep bir zorluk hep engel, hep en dibe. istihraç denilen şeyin neden bu kadar ağır ve uzun süreçli oluyor bana. Hayatımda sevdiğim ve evlenmek üzere olduğum adam var. Artık yoruldum diken üstünde yaşamaktan her rüya sonrası.

Artık rüya görmekten korkuyorum, rabbim beni sevmiyor mu?