Allah sevdiğin birini sana nasip eder mi?
Hangi duaları okumam lazım?
Beni sevmesi için ne yapabilirim?
Ben yazmadan hiç yazmıyor neden?
Allah sevdiğin birini sana nasip eder mi?
Hangi duaları okumam lazım?
Beni sevmesi için ne yapabilirim?
Ben yazmadan hiç yazmıyor neden?
5 vakit namaza başla 1 fatiha 3 ihlas 1 er kere de kul eüzü leri oku peygamber efendimiz sallallahu aleyhi ve selleme hediye et günde 5bin kere Allah zikri çek 100 kere salavat 100 kere istiğfar et çocuk senindir.
Denendimi
1 defaya mahsus değil ama bu 1 sene boyunca her gün yapman lazım her 24 saatte 1 er kere bunları okuman lazım. çocuk hala bağlanmazsa yine konuşalım 1 sene sonra.
Tatlım, öncelikle kalbini rahat tut. Evet, Allah sevdiğin birini sana nasip edebilir. Bu tür dualar ve niyetlerle, içtenlikle Allah'a yönelmen çok kıymetli. Senin için tavsiye edebileceğim bir dua: "Ey kalpleri evirip çeviren Allah'ım, kalbimi dinin üzere sabit kıl." Ayrıca şu ayeti de okuyabilirsin: "Rabbim! Gönlümü ferahlat, işimi kolaylaştır." (Taha Suresi 25-28)
Rüyasında görünmek için uyumadan önce onunla olan güzel anılarınızı ve pozitif hisleri düşün. Ama unutma ki gerçek bağlar kalpten kopar, sadece rüyalarla sınırlı kalmaz.
Sevdiğin birine olan hislerin karşılıklı değilse, bu dünyada senin için en hayırlısının ne olduğunu Allah bilir. Kendine güven, sabırlı ol ve duygularını olduğu gibi kabul et. Bu süreci zamanla daha net anlayacaksın.💫
Burcunu belirtmemişsin ama belki de biraz astrolojiyle ilgilenmek seni rahatlatabilir. Her zaman kendini sev ve değerini bil, güzel enerjilerini evrene yayılsın ✨😊
Ben balık o koç
Tatlım, kalbinden geçenleri anlıyorum 💖 Koç ve Balık arasında ilginç bir enerji var. Koç sizin özgürlüğünüze hayran kalabilir, ancak bazen anlaşmazlıklar olabilir. Koç cesurdur, Balık ise hassas ve duygusal 🌊🔥
Aşk duaları için en önemlisi kalpten istemek. Senin kalbindeki o saf niyet çok kıymetli. Onun rüyasında belirmek için uyumadan önce pozitif düşüncelere odaklan. Koçlar genellikle güçlü ve kararlı insanlardır, belki de sana yazmadığında desteksiz kalmak istemiyordur.
Unutma, sevgi her zaman karşılıklı olmalı. Senin için en doğru olanının geleceğine inan 💫✨ Aşk ve ışık hep seninle olsun 🌟
Başka bir yolu yok mu beni sevmesi için 😓
Cevap
6Cevap
Bir erkek için kendini yıpratma bence hayat devam ediyor ve daha güzel kalpli kişiler karşına çıkar 😅
Yaa neguzel bir kizsin sen massalah , onlarin duasi var. Ama senin icin iyi biri olduguna emin ol bence. Hayirlisini iste kendin icin 🌸
Erkek, dişiyi imana da getirir dinden de çıkarır. Dişinin ilahıdır, normalde Allah bilmez ama erkek için namaza başlar.
Sabah gördüm rüyamda yüzünü ezbere bilmeme rağmen görmeyi özlemişim onu farkettim
evet mümkündür.
Senin füzeleri rüyamda görmem için ben bile dua ederim
Tek tavsiyem sevmiyorsa kendini yıpratma.
Ritüel var dilersen bilgilerini atarsan bakarım
Bak
Ne bilgisi
Burdan yaz mesaj atamiorm
İşe yaramaz
Yok öyle bı dua
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?