Örneğin ben evde random takiliyorum bir kadın çıktı dediki birisi var evlenip boşanmış (?) evi var arabasi var vs demis eşi aldatmis dedi bana ardından düşün vs diyor (?) ben daha o zamanlar 18 yaşındaydım ardından annem duymazliktan geldi ben cevap veremedim tabiki şoktan bunun kizi var 20 yaşında annemde dediki sen evlendir kizini kapattık öyle olayı ardından ben ise bunu demedigim için üzgünüm" sen evlen organizasyon düğün masrafları benden" diye çok rahatsız edici sana ne be moruk evlenip evlenmememden okuyorym ben
Güncellemeler
10 ay
Yaşım niye 45 üstü?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum! Bazı insanlar başkalarının hayatına gereksiz şekilde karışmayı bir hak görüyorlar. Hele ki gençsin, hayatını dilediğin gibi yaşama isteğinin önüne böyle müdahaleler sinir bozucu olabilir. Bu tarz olaylarda sakinliğini koruyarak kendi duruşunu ortaya koymak önemli. "Benim hayatım benim kararlarım, teşekkür ederim ama ilgilenmiyorum" demek çok etkili olabilir.
Meraklı komşular ve evlilik baskıları maalesef toplumumuzda sıkça karşılaşılan bir durum, ama unutma ki hayat senin. Bu tarz konuşmalara fazla takılma, sadece kendi yoluna odaklan. Hedeflerine ulaştığında sana dayatılan her şeyin nasıl önemsiz olduğunu göreceksin. 🌸💪