Memnuniyetsiz kaynana?

8 yıllık evliyim eşim uzaktan bi tanıdık görücü usulüyle evlendik , ben ailesine gayet normal kendi aileme davranır gibi davrandım , çağırırlarsa gittim günü misafiri olunca kek falan bişeyler yaptım götürürdüm kendimde haftada bir falan çağırıyordum genelde gidince saatlerce oturuyorduk üç dört beş saat iki yaşlıyla içim şişiyordu artık eşim kalkalım diyordum biraz daha oturalım canları sıkılıyor ya yazıl diyordu ( yalan halbuki kaynanam her gün gezmede kendini acındırıyor) , sonra çok olaylar oldu meğerse ben gittiğimde onlara bana yemeye içmeye geliyor diyorlarmış , onunla güne gitttiğmdede sözde beni gezdiriyormuş çevreye sokuyormuşa geldik , meğerse herşeye bahane buluyorlarmış benimle ilgili ben iki güne bir arayacakmışım annecim günaydın diyecekmişim , çağıracakmışım sürekli birlikte tatillere gidecekmişim sağolsun oğluda herşeyimizi anlatıyor , iki de bir benim oğlum pırlanta gibi bi memleket konuşuyor onları diyor :) bende öğretmenim bu arada , oğlu züğürdün te ki evin kirası faturası dahil herşeyi ben ödüyordum ama sesimi çıkarmıyordum bu arada tek başıma birikim yapıp da v almaya çalışıyorum ve aldımda zaten , ama bir bardak su verdiklerini bile reklam edenler benim yıllardır yaptıklarıma bir şey demiyorlar görmüyorlar bile kaynana zımbırtısınn saçma alınganlıkları sürekli bütün ailenin onu. Memnun etmeye çalışması artık yılmıştım en sonda yine saçma bir olayını çıkardı ben de iki aydır konuşmuyorum artık sürekli kendimi ispatlamaktan bıktım gerçekten bizi sevmiyorum benimsemedim falan gibi saçma canım şeyler söylüyorlar artık en son olaydan sonra konuşmuyorum aramadımda iyi yaptım mı sizce siz olsanaız ne yaparsınız

Memnuniyetsiz kaynana?