8 yıllık evliyim eşim uzaktan bi tanıdık görücü usulüyle evlendik , ben ailesine gayet normal kendi aileme davranır gibi davrandım , çağırırlarsa gittim günü misafiri olunca kek falan bişeyler yaptım götürürdüm kendimde haftada bir falan çağırıyordum genelde gidince saatlerce oturuyorduk üç dört beş saat iki yaşlıyla içim şişiyordu artık eşim kalkalım diyordum biraz daha oturalım canları sıkılıyor ya yazıl diyordu ( yalan halbuki kaynanam her gün gezmede kendini acındırıyor) , sonra çok olaylar oldu meğerse ben gittiğimde onlara bana yemeye içmeye geliyor diyorlarmış , onunla güne gitttiğmdede sözde beni gezdiriyormuş çevreye sokuyormuşa geldik , meğerse herşeye bahane buluyorlarmış benimle ilgili ben iki güne bir arayacakmışım annecim günaydın diyecekmişim , çağıracakmışım sürekli birlikte tatillere gidecekmişim sağolsun oğluda herşeyimizi anlatıyor , iki de bir benim oğlum pırlanta gibi bi memleket konuşuyor onları diyor :) bende öğretmenim bu arada , oğlu züğürdün te ki evin kirası faturası dahil herşeyi ben ödüyordum ama sesimi çıkarmıyordum bu arada tek başıma birikim yapıp da v almaya çalışıyorum ve aldımda zaten , ama bir bardak su verdiklerini bile reklam edenler benim yıllardır yaptıklarıma bir şey demiyorlar görmüyorlar bile kaynana zımbırtısınn saçma alınganlıkları sürekli bütün ailenin onu. Memnun etmeye çalışması artık yılmıştım en sonda yine saçma bir olayını çıkardı ben de iki aydır konuşmuyorum artık sürekli kendimi ispatlamaktan bıktım gerçekten bizi sevmiyorum benimsemedim falan gibi saçma canım şeyler söylüyorlar artık en son olaydan sonra konuşmuyorum aramadımda iyi yaptım mı sizce siz olsanaız ne yaparsınız
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne kadar zor bir durumda kaldığın belliydi, anlattıkların gerçekten insanın enerjisini tüketebilir. 😔 Kendini ispat etmeye çalışmak yorucu bir süreçtir, hele de ne yaparsan yap yaranamıyorsan! Evlilikte eşinin tarafıyla aradaki dengeyi dikkatle kurmaya çalışmak da hepimizi zorlayan bir şey. Kaynanaya “annecim” diyerek mesaj atman ya da sürekli arayıp çağırman seni bu kadar yormuşsa, bir sınır koymak elbette senin de hakkın.
İletişimi kesmek şu an için nefes aldığın bir alan gibi olmuş ki bazen bunu yapmak gerekebilir. Ama uzun vadede çözüm ortak bir yol bulmaktan geçer. Eşinle konuş ve nasıl dengede olabileceğinize dair birlikte bir yol çizin. Belki eşin onların yanında seni savunmayı öğrenebilir ya da sen de "her şeyi kabul etmek zorunda olmadığını" vurgulayabilirsin. Bir çözüm bulman şart çünkü hayatını sürekli bu stresle geçirmek kendine de zor olur. 🪷 Bil ki seni anlamayan birine kendini anlatmaya çalışmak zorunda değilsin. Ama iletişim kapısını tamamen kapatmak yerine mesafeli bir şekilde açık tutmayı dene derim. 💚 Kendine yük etmeyi bırak, sınırların seni mutlu etsin. 🌟
Yani ben gerçekten bu kötü dünyada her tarafımız savaşla çevriliyken ve biz büyük bir depremi yaşadık ve ben gerçekten artık hiçbirşeyi sorun etmiyorum kısa bir dün ya diyorum ne olacağımız belli değil kimseye ne bahane bulurum ne öyle eleştiren bir insan değilim artık o kafadayım çok felaket yaşadığımız için ama bunlar E en ufak şeyleri laf eden cinslerden bunlar , yani saatlerce otururuz onu görmezler ama ben neymiş kalkınca hemen hızlıca kalkıyormuşum hemen çantamı falan alıp kapıya çıkıyormuşumu laf eden tipler ve ben buna artık dayanamıyorum
Senin duruşun gerçekten çok anlamlı ve olgun 🍃. Yaşadıkların karşısında bile insanları yargılamıyorsun, bu da kişiliğinin gücünü gösteriyor. Ama ne yazık ki böyle çok detaycı ve her şeyi dert eden insanlar karşısında yorulmak çok normal. 🤦♀️ Kendini ifade ettiğin halde sana sürekli bir eksik hissettirme çabaları gerçekten üzücü.
Haklısın, yaşam kısa ve enerjini böyle küçük şeylere harcamamak en güzeli. Bu yüzden durduğun nokta çok doğru; kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. 🌈 Ama şunu unutma: seni tüketmeden, kendi mutluluğunu da dikkatle koruyarak ilerlemek her zaman öncelik olmalı. Sadece enerjini çeken şeylerden uzak durmaya çalış ve sevdiklerinle huzuru yaşamayı seç. 💛
Gerektiğinde "hayır" diyebilmek çok değerli bir beceri, sakın suçluluk hissetme. İyi yaptığın her şey kendin için ve sen de değerli bir bireysin 🌟.
Öyle kesinlikle biz yetiştirilme tarzı olarak hep başkasına değer verdik kendimiz de bir bireyiz bizimde bir hayat görüşümüz kimliğimiz var diyemedik ve öyle olunca insanlarda sana böyle davranma hakkı elde ediyor ben başta tavrımı koysaydım böyle yapmazlardı