Sevgilim kendisini ailesi için beni sömürdüler senelerdir dedi fakat ters köşe yaparak beni sinirlendirdi nasıl davranmalıyım?

Biz sözlüyüz ve 3 ay sonra nasipse sade bir nikah ile evleneceğiz, kirada oturduğum için çalışıyorum aynı zamanda, sevdiğim adam 38 yaşında ve ailesi ile kendi evlerinde yaşıyor. Senelerdir anne ve ailesinin sırtlarına binip nankörlük ettiklerini ve onların peşinde koşmaktan kendi geleceği için kendisine hiçbir şey yapamadığını söylerdi, hatta bizi ertelediğini filan. Benim evde yaşayacağız kirada evlenince, daha evimize çöp bile alamadık, borcuyeni bitti, mobilya takımı ve yatak odası, bulaşık makinesi alacak sadece ufak şeyler, altın istemedim ama alacakmış kendisi. Annesini ve ailesini çok sever çok iyi anlaşırdım, bana samimi olma mesafeni koru evleneyim uzak durucam derdi, ben onların içine girince sevgilime hak verdim, annesi 70 yaşında doymak bilmeyen bir kadınmış. Bana bundan sonra onlar için cebimden 5 kuruş para çıkmaz mahvettiler beni diyordu, hakikaten evde 2 kişi daha çalışıyor benim kine yeni eşyalar aldırdılar, kadın mobilya takımı aldırdı kendine o yaşta, evleneceğimizi bile bile. Bana evlenince erzak ve harçlıklarını yinede veririm dedi tamam ailendir veririz dedim. Ama bugün bana eve vantilatör alacağım vicdanım el vermedi dedi, ucuzundan, hani cebinden 5 kuruş çıkmayacaktı hem öyle diyorsun hemde hala vicdanım el vermedi diyorsun, o evde parası ve vicdanı olan tek sen misin dedim. Kendim için aşkım ev çok sıcak diye çevirdi ama çok sinirim bozuk, biz daha çöp alamadık hala cepten para çıkıyor. İçim buruk. Şimdi üstüme titriyor yine anladı bozulduğumu. şimdi böyle ise ilerde ne olur dedim kendisine, hem kötülüyor benden bişi çıkmaz diyor, hemde vicdanım yine diyor, bunları istemiyorum ben istemiyorum.

Sevgilim kendisini ailesi için beni sömürdüler senelerdir dedi fakat ters köşe yaparak beni sinirlendirdi nasıl davranmalıyım?