Arkadaşlar ben küçükken tanımadığım adam tarafından tecavüze uğradım, bu psikolojiyi atlatmak zordu benim için, psikiyatrilere gittim ilaclar kullandim bir zamanlar ve hala atlatamayip midem bulanıyor ağlıyorum kendimden soğuyorum. Simdi hayatımda bir sevgilim var, bana inanıyor güveniyor seviyor, ciddi düşünüyoruz. Gün gelicek yani evlenme zamanı ve bekaret konusu açılınca bu konuyu ona anlaticam, çünkü en önem verdiğim şeyi kaybettim yaşadığım şeyler ağır açıkçası. Önceki eski arkadaşım beni bu yüzden terk etti ( profilime atmistim bakabilirsiniz o konuya ) ve ben elimde olmayan şeyler yüzünden terk edilmek istemiyorum, sevgilimi çok seviyorum ve bu lanet durumdan bir daha terk edilirsem kendimden daha da nefret edip Bi gece uçurumun kenarında beni bulacaklar. Sizce gerçekten seven ve beni tanıyan insan beni terk eder mi? 😟
Bence durumu ona şimdi açıklamazsan ileride terk edilince daha çok üzüleceksin bunu önceden öğrenmeli konu evliliğe varınca söylemenin bir anlamı yok ciddi bir konu çünkü erkek için bekaret.
Evet önemli, bu benim içinde önemliydi, ama ben girmediğim ilişki için neden cezasını çekiyorum. Beni bakirelik için mi sevdi veya da ben mi bunu yaşamayı istedim, off lütfen daha fazla tetikleme beni teşekkür ederim:,(
Tetiklemek değil amacım sadece doğruları söylemek. Sonuçta ben bir erkek olarak bakirsem ve ciddi bir ilişkim varsa üstelik konu evliliğe kadar geldiyse evleneceğim kadının bakire olmasını isterim doğruya doğru. Bakir olmayan ve bekarete önem vermeyen bir erkek elbette bunu hiç bir sorun etmeden anlayışla karşılayacaktır buna eminim.
Evet bende öyle düşünüyorum herkes dengi ile olmalı. Ama ben napicam bilmiyorum, muhafazakar aile çocuğuyum, bu yaşadığımı geçen sene anneme anlattım, ikimizde ağladık ve hiç bir tesellisi yoktu bu olayın. Annem acaba yaşadıklarımı anlatsa nasıl olur bilmiyorum, çünkü bedenen bakir olmasam da kalben hep öyle kalacağım. Bu kırmızı çizgimin bozulması beni küçüklükten beri çok kötü etkiledi..