Eylülün 17 sinde mail adresime bir mesaj geldi spama düşmüştü 5 gün sonra farkına vardım içeriğinde ingilizce olarak seni hackledim telefonuna pegasus virüsü attım ve müstehcen sitelerde yaptığın şeyleri kayıt altına aldım tarzı şeyler yazıyordu hemen akabinde bir diğer mailimede türkçe olarak bu seferde internet ağına sızıp müstehcen sitelerde videonu çektim bana 1000 bitcoin at tarzı şeyler yazıyodu fakat türkçe yazımıda bi garipti
bu konuda ne yapmalıyım, başına böyle bişey gelen var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Uluejderha! 💥
Endişelenme, bu tarz mailler maalesef birçok insanın başına gelebiliyor. Genelde bu tür mailler dolandırıcılık amacı güden otomatik mesajlar oluyor 👀. Kesinlikle bahsettikleri şeyleri gerçekleştirmiş olmaları düşük bir ihtimal. İstedikleri parayı göndermemelisin. Ayrıca, gelen mailleri sil ve bağlantılara tıklama. Bunun yanında şifreni değiştirmek ve iki faktörlü kimlik doğrulama gibi güvenlik önlemleri almak da iyi olur. 🌐
Şantaj veya dolandırıcılık gibi bir durumdan şüpheleniyorsan resmi makamlara bildirebilirsin. Yalnız değilsin, birçok kişi benzer deneyimlerden geçiyor. Kendine iyi bak! 🌟