Evli erkeklerin gerçek amacını anlamak çok zor değil mi?

Bi kuruluşa aidiniz gönüllü olarak o da yönetimde ama birlikte çalışıyoruz kamplarda geçen yıl yapılan kampta nişanlıydı yaz döneminde evlendi. Geçen yılda evlenilcek kız yok gibi bi espiri yaptı bana bakarak bodyim yakalamış bakışlarını bana bakarken. Kendisi wp durumlarıma bakıyor izliyor gidiyor instagramdan da izliyor aynı hikayeyi. Yakın zamanda yine kamp yaptık 5,6 kişi masada otururken konu açıldı wp durum yazılarından başkasının konusuydu. Bende benim yoga videolarımı izliyorsun ama dedim çok utandı. Eşim bi gün sordu bak ne yazıyor ( kuruluşun adı) yanında dedim dedi hıı dedim konu bi anda kapandı. Nişanlandığımı duyduktan sonra bi kaç kere yüzük ile ilgili espiri yaptı çıkarma anladık nişanlandın dedi. ( iş yaparken sıkışmasın diye takılar çıkartılıyor) ama bu dostane bi şekilde değl gözümün içine bakarak söyledi. Dün de kamptan ayrılıyorduk yavaş yavaş sen gitme hemen dur dedi. Gidcem hemen dedim hayır gitme biraz daha yorul dedi ama dalga geçerek birbirimize sürekli takılıyoruz aslında eğlenen iki arkadaş gibiyiz gibi hissediyorum bi andan da çözemedim Lütfen yorumlarınız aldatma gibi kötüleştirici yorumlar olmasın sormam da ki amaç ben mi yanlış anlıyorum veya doğru anlıyorum ona göre mesafe koyacağım emin olamadım
Evli erkeklerin gerçek amacını anlamak çok zor değil mi?