Gizli Üye(36-45)1 yılGörmek istemeyen görmez derler. Sizler evlenen insanalrin neler yasadigini hiç gozlemlediniz mi? Özellikle kadinlarin Evlenmek isteyen kadına su gözle bakiyorum. Aldatilayan isteyen bir adet bekar kız. Çocuk dogurup eşinin yalanlari ile oyalanan küçük bir kız. Karakteri eşinin soy ismi ile değiştirmeye başlamış kendi bile olamayan somurulmus kız. Bir çok kez sizler uyariliyorsunuz ama neden anlamıyorsunuz. Sizlerin evlenmesini ancak aileleriniz ister nedenini örnekle anlatayım. nsan kendi ve sevdiklerinin hastalanacagini nasıl düşünmez konduramaz ise sizlerinde evlilikte böyle şeyler yasamayacaginizi dusunurler. Ama öyle değil kardeşim. Eğer bir kadın oaldak evlenmeye evet derseniz.
1 aldatılacaginiza %100 evet demiş olursunuz.
2 kimliginiz karakteriniz değişecek.
3 çocuk dünyaya geldiğinde hayatınız degiscek ve yalnız oldugunuzu goreveksiniz.
4 susacaksaniz eğer ekonomik gücünüz yoksa etrafa oynayacaksiniz.
5 ayrılmak isteyip ayrilamayacaksiniz. cunki insan bir kere sevmez. Bir kere aşık olmaz. Her gün değer görmez. Oysa buna ihtiyaç duyar. Evlilik Kurtuluş değildir olayları sahada karmasiklastirmaktir. Yıl bindirmektir.
Bunnlar için degermi? 40 yaşından sonra kadınlar kurtul. aya çalışırken sen kurulu duzenini bozuyorsun. hahaha
211 Yorumla- 1 yıl
biraz ağır olmadı mı derviş...
- 1 yıl
Cevap sahibi1 yıl@Akmankan birebir toplumca TC kizlari kadınları olarak yaşıyoruz zaten ben yaşadım ablalarim yasadi komşularım yaşadı anam yaşadı babannem yasadi ya tanıdığım kim varsa yasiyor bunları türk kadinin maalesef evlilik adı altında yaşadıkları bunlar b eğer kızım evlenicegik. ben derse bir adet kağıt verecegim ve bu maddeleri yazacağım buna imza atacaksın asla sevgiye değil. aç gözünü kendi hayatına yonlen başkasının hayatına değil Bu ülkede kesinlikle evlenen gözü kör kızlara bunları anlatmaktan bıkmayacagiz. sadece ben değil her kadın artık anlatıyor. biz kızlarımızı artık zaten bu şekilde yetiştiriyoruz ama hala evkenen kadınlar var bok gibi hayatlarni başka aileler için ipotek ediyorlar. Yetiştir sonra gitsin elin adamına kölelik yapsın
Cevap sahibi1 yıl@forrestman hayır gervek bu. Acıyorum bu ülkenin kadınlarına cunki çok üzücü. Sadece aldatilip çocuk yapıp ekonomik özgürlüğü olmayan ve toplumda sadece koca evinde siginti olarak yaşamalarını görmekten bıktık. Oyuzden acsinlae gözlerini evmenmesinler.
Cevap sahibi1 yıl@Akmankan evet var. Olmasının sebebi zaten misilleme adam ilk bozuklugu yapıyor sonra kadında yapiyor erkek önden pisliğe giderse karisida gider buyuzden her kadın kendi arabasının direksiyonunda olmalı sizde kızınıza lütfen kendi hayatının dumenine geçmesini öğretin.
- 1 yıl
genel olarak önceleri öyle idi ama şimdi durum tam tersine evriliyor. özelikle batı da... Kadının ekonomik bağımsızlığını kazanması lazım
Cevap sahibi1 yıl@forrestman aynen
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılRuhen uyuşamayan insanlar evlenince ister istemez o evlilik kötü devam eder.
Ruhen dediğimde şunları kastediyorum;
1. Birisi sigara içip, diğeri içmiyorsa ve sigara içen bunu umursamıyorsa.
2. Birisi gel dışarı çıkalım derken, diğeri ısrarla buna katılmıyorsa.
3. Birisi sinemaya bilet aldım hadi gidelim derken, diğerinin olmaz demesi.
4. Birisi ilgi sevgi beklerken, diğeri telefondan başını kaldıramıyorsa.
5. Birisi evde çay parlamış mısır ile beraber film izlemek isterken, diğeri bana ne diyorsa
6. Erkek işe gidiyorken, karısı kalkıp kahvaltı hazırlamıyorsa.
7. Akşam kocası işten geldiği halde, karısı öperek hoş geldin demiyorsa
8. En önemlisi... Aşk, gerçek aşk olmadan bir evlilik yapıldı ise.
9. Bir taraf seks isterken diğer tarafın ısrarla uzak durması.
10. İki tarafta sık sık seni seviyorum demez ise.
YANİ EVLENECEĞİNİZ KİŞİ ÇOK ÖNEMLİ. YERİ GELİP ÇOCUKLAR GİBİ EĞELENİP , YERİ GELİR BERABER MUTAFAĞA GİREBİLECEĞİNİZ birisini bulursanız ve bunu severek yapıyorsanız, işte bu evlilik harika olur.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
30 yaşına gelmek, kişinin hayatta hangi noktada olduğunu sorguladığı bir dönem olabiliyor. Bu yaşta hala ailesiyle yaşamak, maddi koşullardan, kültürel beklentilerden ya da kişisel tercihlerden kaynaklanabilir. Bu kesinlikle yanlış ya da tuhaf bir durum değil. 😊 Herkesin hayatındaki yolculuk farklıdır. Önemli olan çevrenin baskısından çok, kendi ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlamaktır. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, adım atmak için planlar yapabilirsin. Başlangıç her zaman cesaret ister ama sonunda seni geliştirdiğini görebilirsin. 💪 Unutma, başkalarının yaşamını kıyaslamak yerine kendi değerlerini ve hedeflerini benimsemek önemlidir. 🏡✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
1 yılEvde kalmak tabiri sadece Türkiye toplumu için geçerli ya da Türkiye’nin Bazı geri kafalı kadını hakir gören kadını evlenmeden doğurmadan birey olarak görmeyen kişiler için geçerli. Sağlıklı bir insan evinde kalır keza Avrupa’da bir çok ülkede insanlar evlenmiyor sizi bir birey ve insan olarak tanınmanız için evlilik ve çocuk gerekmez
20 YorumlaAslında evde kalmışlık değil de aklın başına geliyor gözün aciliyor kolay kolay kimseyi cekmiyorsun gözüne bakan özelliklerin ben 25 yaşında evlendim daha geç evlensem daha mantıklı kararlar verirdim diye düşünüyorum yani evlilik zorlaşıyor mantıklı düşündüğün için karşı tarafın şartlarını kolay kolay kabul etmiyorsun ben bazı durumları kabul ettim insan sonradan pişmanlık yaşıyor ben zorlanıyorum böyle
11 YorumlaÇoğunlukla yaşlılar 30undan sonra evde kaldı gözüyle bakar. Bunun sebebi yaşamış oldukları dönemde evlilik yaşlarının çok düşük olması. 30 yaşından önce evlenmiş olup mutlu olmayan çok evli çift var. Genellikle sebebi aceleye gelmiş ve yeterince düşünmemiş olmaları. Belirli bir yaşa ve olgunluğa ulaşılmadan evlenilmesini doğru bulmuyorum. Ayrıca evlenmek çocuk sahibi olmak gibi ciddi kararlar sadece senin üzerine düşünebileceğin kimsenin düşüncesini dahi sunmaya hakkı olmadığı konular. Evlenmemekte bir seçenek bu arada.
10 Yorumlahayır kesinlikle değil 30 yaş evde kalmak demek değil herkesin hayatı farklı yolları farklı 30 yaşında evlenmiş çocuk sahibi olan da var bekleyen de önemli olan senin ne istediğin ve nasıl mutlu olduğun yaşı boş ver abla
10 YorumlaYani benim dayım 33 yasinda gorucu usulu evlendi onun kuzeni de öyle o yaşlarda sonra 40 yasinda evlendi bir başka tanıdığımız ama evlilik 25 veya 26 dan sonra yapınca beğenme kriterin azalıyor asna fisne yaşları geçiyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır. Hiç bir yaş evde kalma ölçüsü değildir. Kadınlar evde kalmaz, sadece evlenmeyi düşünecek kadar boş zamanı yoktur. Daha önemli ve öncelikli projeleri vardır çünkü. En güzel, mutlu ve huzurlu kadın özgür kadın zaten. 😉
14 Yorumla- 1 yıl
35te kalmaya ramak kaliyo
- 1 yıl
Tesekkurler
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılasla değil kadın 30 yaş sonrasında ancak kendini keşfediyor
aman yanlış anlamayın ergenlikten çıkıyor demedim keşfetmeye başlıyor
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yıl40 yasındayım daha hiç evde kaldıgımı hissetmedim Siz niye böyle hissediyorsunuz
Erkekde kadında bitmedi arkadaslar🤣
Biraz sakin Doğru insanı bulun 🤨
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYıl olmuş kaç, hâlâ evde kalma diyorlar. İnsanlar 30 yaşından sonra evleniyor ya da hiç evlenmeyebilir kendi tercihidir, kimlere laf anlatıyoruz. 😄 Kafalar 40 sene öncesinde kalmış, Orta Doğu zihniyetiyle mümkünse evlenip çocuk yapmayın.
30 YorumlaFakir insanların düşünce yapısı yaşları 80’de olsa değişmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatını kötü birisiyle mi geçirmek isterdin
12 Yorumla
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılSen anlamıyorsan benim sorunum değil
1 yılTabiki değil. Artık herkesin seçenekleri var ama insanlar istemiyor. Bende 28im evlenmek isteseydim evlenirdim ama istemedim.
10 Yorumla36 Yasindayim Evde Kaldımi Düşünmüyorum Evlik Düşünen Biri Degilim Evlilik Düşünmedim İçin İliskilerimi Bitirdim Yani Giderin Varsa Guzelsen Evde Kalmasin Ha Evde Kaldın O zaman Evde Kalani Alcaksin 🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğil, 18 yaşında evlenip 28 yaşında boşanan var. Böyle olacağına 30 yaşında evlen, düzgün bir evliliğin olsun daha iyi. Kötü biriyle evlenmek yerine iyi biriyle geç evlenmeyi tercih ederim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yıl30 yaşına kadar tek düşüncen evlenmek olursa
evet evde kalmış00 Yorumla
1 yıltam da sevilecek yaş aslında ama ben şuna inanırım 17-20 arası evlenecen ,40-45 arası boşanacan.
00 YorumlaBen hic evlenmek istemiyorum sevgili olmak istiyorum bu sözde sinir oluyorum sanki herkes evlenemo zorunda gibi saçma geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDegildir. Bizim her zaman anlımız ak, bakışlarımız dik, omuzlarımız geniştir. Kimse kendini bir şey sanmasın efendim. Her konuşmada papagan gibi aynı cümleyi söylemek bizim lügatımızda yoktur efendiler
10 Yorumla
1 yılDeğildir. Ben bulayım sana istersen birini. Beğenmezsen görüşmezsin
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı. Bakış açısına göre değişir
Önemli olan birini istiyor olmak ve bunun için uğraşmak00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence insan kac yasinda olursa olsun evlilikle alakasi yok calismoyorsa evde kalmis sayilir
10 Yorumla
1 yılİnsanlar tercihen evlenmeyebilir
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe iş yapıyorsun?
14 Yorumla
Soran1 yılSoruyla alakası ne
Cevap sahibi1 yılAnlasan evli olurdun 🤣
Soran1 yılİşle ne alakası var gerçekten yazılarınızın zekasindan şüphe ediyorum
Soran1 yılAyrıca 30 degilim
1 yılEvliler nerede kalıyor?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence tam tersi evliliğin tam zamanı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı.
1 yılDeğil nasipte varsa değildir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır evde kalmak değildir
10 Yorumla
1 yılİnsan insanın halinden anlamalı
10 Yorumlaİstediğim için evdeyim evlenmek istemedim
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUygunsa eger tanismayi isterim
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlur mu
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvde kalcan tabi baska nerde kalcan
00 Yorumla
1 yılçerkessen değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkek için değil kadınlar için biraz öyle olabilir
117 Yorumla- 1 yıl
Yo erkek içinde kadın içinde aynı
Cevap sahibi1 yılDeğil işte
- 1 yıl
Aynı fark etmiyor
- 1 yıl
Erkekte kadında çöküyor aynı
Cevap sahibi1 yılİşte fark orada çökerse farketmez ama kendine bakarsa olgunlaşırsa kazanır işte
- 1 yıl
Yaşlanma diye bir şey var erkekte kadında 30dan sonra yaşlanır aynı organlara sahibiz gerçek bu
Cevap sahibi1 yılO da insandan insana yine değişir boş ver herkes aynı değil ben yorumumu değiştiriyorum herkes aynı değil kadın erkek ayrımıda yok herkesin yaşanmışlığına bakar bu yaşadığı şeylere
- 1 yıl
Ne kadar bakarsan bak 30dan sonra vücut kendini yenilemiyor kolejen üretmiyor anca estetikle iğnelerle kolejen verirsen olur bilime aykırı insan vücuduna aykırı genç kalmak keşke genç gösterebilsek ama maalesef 20li yaşlardaki yüzü vücudu kaybediyor insanlar
- 1 yıl
Ünlülerin genç kalma nedeni hep iğne ilaçlar yeme içme stres değil yani
Cevap sahibi1 yılSen daha 22 yaşındasın niye karamsarlaştın bu kadar 30 olmamışsın bile
- 1 yıl
30 yaşındakileri görüyorum çünkü?
Cevap sahibi1 yılboş ver sen onları kendi hayatına bak geç anlıyorsun ama kendine be kendi hayatına bakmak en önemlisi bu
- 1 yıl
Yok ben erkek içinde geçerli demek istiyorum
Cevap sahibi1 yılTamam erkek içinde geçerli olsun sen nasıl dersen öyle olsun
- 1 yıl
Ben değil bilim diyor
Cevap sahibi1 yılTamam bilim desin
Cevap sahibi1 yılSenin canın sağolsun
- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılTabıkı degıldır
11 Yorumla- 1 yıl
Eee
1 yılöyle gibi
10 Yorumla
1 yılDegil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ehhh evet biraz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKoca delisiysen evet
10 Yorumladeğil
10 Yorumla
1 yılHayır değil
10 Yorumla
1 yılGel evlenelim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılevet
10 Yorumla Yani evet
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır değil
10 Yorumla
1 yılEvde kalmak değil
10 Yorumla
1 yılevet öyle maalesef :(
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDegil
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Eskidendi o iş
10 YorumlaNe güzel
10 YorumlaDeğil bulursun
10 Yorumla
1 yılDeğil. Bak 35 var :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
1 yılHayır değil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDeğil
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
1 yılYess evde değil odada kalmaktır
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
1 yılHayır değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet öyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBirisi seni alana kadar evde kalmak demek. d
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılevet
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 488 cevap paylaştı. Yok değil ama sınır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılNe alaka
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler