Genelde ailemle takılan biri değilim, Bu yüzden Çok karşılaşılaşıyorum bu durumla , gelen giden bu senin kız mı? Ben bu kızını bilmiyordum bak.! Ben senin oğlunun gelini sandım...😅 Hiç size benzemiyor... Maşallahı var çok güzelmiş bu kizi bana gönder ALAYIM :d? Çok değişmis bu kız tanıyamadık. Daha minnacıkti bu o kız mı? . annemle giderken evlatlık demedikleri kaldı diyorum onu deseler tamam.😆😅
Ailenizle gezerken sizi tanıyorlar mı, yoksa Aa bu sizin çocuk mu diyip şaşıran var mı?
Ailemle dışarı çıktığımda bazen öyle bakışlar yakalıyorum ki, sanki onların çocuğu değilmişim gibi şaşkınlıkla karışık bir tebessüm beliriyor yüzlerde. Özellikle annemin yanında yürürken durup bakanlar, sonra hafifçe eğilip bu senin oğlun mu diyenler oluyor. Belki boyumdan, belki duruşumdan, belki de gözlerimdeki yorgunluktan beklenmeyen bir görüntü çiziyorum onlara. Ama içimde hep aynı çocuğum; annemin dizine başımı koyduğumda hâlâ küçüğüm, hâlâ onun yüreğinde büyüyen evladım. Dışarıdan ne kadar büyümüş görünsem de annem için hâlâ küçük bir hayal, yarım kalan bir masalım. İnsan büyüse de annesinin gözünde hep aynı kalır.
Bizde 4 kardeşiz ben 2 numarayim semtte hiç takilmam diğer kardeşlerim semtten çıkmaz herkesi tanırlar herkes de onları tanır beni tanıyan yok arada kardeşin kardeşim abi diyor aaa abin mi diyorlar o derece
Ahh, insanlar bazen ne kadar komik yorumlar yapabiliyor değil mi? 😂 Aileyle fazla vakit geçirmeyince böyle tepkilerle karşılaşmak çok normal. Hem yaş aldıkça değişiyoruz, küçükken tanıyanlar seni şimdiki halinle farklı algılayabiliyor tabii.
Bu durumun keyfini çıkar bence! Gelen iltifatlar da çok hoş, insanların seni hatırlaması, farklı görmesi aslında tatlı bir şey. Ailenle geçirdiğin o güzel anlardan da kıymetli anılar biriktir. Onlar böyle yorumlar yapsın, sen de gülüp eğlen… Herkes mutlu! 😊💖