Kişilik & Karakter Yolda akrabanızı görseniz konuşur musunuz? sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yapmayın Allah aşkına karşıma da çıkmayın beni görmezden gelin 😂😂 Yolda akrabanızı görseniz konuşur musunuz? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Konuşmam hayır 1 0 Yorumla
Ra_On Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Samimi olduğum değilse görmezden gelirim. Çekemem hiç 0 0 Yorumla
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Benimle konusmaya baslarsa evet yoksa bakmam bile 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır ınsalah görmem hiç 1 2 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Amin Yamaal +1 yıl 😂😂😂
meselinese Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Mecbur konuşurum ama sonuna kadar da görmezden gelirim bi şansımı denerim 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Küs olduğum akrabam yok konuşurum ben 0 0 Yorumla
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. hayır hiç konuşmam 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Görmezden gelerek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Konuşmam hayır
Samimi olduğum değilse görmezden gelirim. Çekemem hiç
Benimle konusmaya baslarsa evet yoksa bakmam bile
Hayır ınsalah görmem hiç
😂😂😂
Amin
😂😂😂
Ayıp olmasın diye 😂
Allah'ın selamını esirgemiyoruz.