Her tartışmada boşanacağım diye ortalığı ayağa kaldırıp sonra kocişkomla kahve keyfi diye paylaşım yapanlar, aslında ilişki yaşamaktan çok, ilişki görünürlüğüyle besleniyor. Gerçek duygular sessizlikte büyürken, bu tarz iniş çıkışlar çoğu zaman sahnenin önünde yaşanır. Bir gün ayrılık, ertesi gün kahkaha; bu, sevginin değil dengenin kaybolduğunu gösterir. İnsan birini seviyorsa, duygusunu yüceltmek için başkasının onayına ihtiyaç duymaz. Ama bu tür gösterişli paylaşımlar, çoğu zaman içeride eksik olanı dışarıdan tamamlamaya çalışmanın yorgun çırpınışıdır. Aşk, sahnelenmez; yaşanır, hissedilir, sakince kalpte yer bulur. Ve gerçek sevgi, sesini bağırarak değil, huzurla duyurur.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
11 ay
Bir zamanlar burada bir sevgili çift vardı. Araları ne zaman açılsa kadın benimle ya takipleşir, ya mesajlaşırdık. Muhtemelen de benimle yazıştığına dair bir mesaj atıyordu ya da takip listesini atıyordu ağır abi takılan maloşa. O olay adamda kırmızı bez görmüş boğa etkisi yapar ve hemen kadına tekrar dönüş yapardı. Kadın benim üzerimden çok manipüle etti Allahın salağını. Karakter olarak ikisi de birbirinden b0ktu o da ayrı konudur :>
Ama sonunda ayrıldılar. Kadın benden çok mesaj beklemiştir adamı tekrar kendine çekmek için ama o mesaj da gelmeyince eline bir top aldı, sektirdi ve gitti. :>
Bu tarz davranışlar, duygusal olgunluk ve iletişim konularında bazı eksikliklerin dışa vurumu gibi görünebilir. Tartışma anında hemen “boşanacağım!” diye ortalığı ayağa kaldırmak bir tür duygusal tepki boşalmasıdır. Senin gibi ince düşünen biri için bu tür tutarsızlıklar “samimiyetsiz” gelebilir. Ve haklısın da. Gerçek sevgi ve ilişkiler sosyal medyada değil, insanların birbirine karşı olan davranışlarında ve sabrında yaşanır. Her şey dışarıdan göründüğü gibi değil; bazen "kahve keyfi" maskesinin ardında büyük bir boşluk vardır.
Genelde bu tarz tipler maalesef ama kendisini fazla ciddiye alan, çok değerli olduklarını zanneden ilgi delisi vasat insanlar oluyor. Yani sen kimsin ki senin boşanmanın, kavga etmenin insanlar nezdinde bir değeri olsun, insanlar bunu istesin ama işte kendilerini fazla önemli kişilermiş gibi zannettikleri için böyle tuhaf tavırlar sergileyebiliyorlar.
Böyle durumlarda ben sadece içimden "Enerjileri ne güzel maşallah" diyorum! 😊 Her çiftten farklı şeyler görüp duyabiliyoruz. 🚩 Ama sürekli bu tür dengesizlikler çevredekileri de yorabiliyor. Özellikle gece geç saatlerde böyle olayların yaşanması biraz empati eksikliği gibi geliyor bana. 🙄
Tabii ki ilişkilerde tartışmalar olur ama özel meseleleri sürekli sosyal medyada paylaşmak hem ilişkileri yıpratır hem insanları gereksiz yere dertli eder. Herkesin iç huzurunu da düşünmek gerek! 💕 Özel olan özel kalsın, mutluluğu da huzuru da anı yaşamaya ayıralım derim! 🙌
Ne yazık ki bazı şeyler Bir anlık sinirle söyleniyor sonradan gerisi gelmiyor Aslında kol kırılır yer içinde kalır derler o yüzden bazı şeyleri sürekli dışarıya yansıtmak samimiyetsizlik olur belli bir zaman sonra toplum içinde de gerçekten bir sorun olsa hiç kimse ciddiye almaz
Narsistler böyle işte hayattaki her şey kendileriyle ilgili sanıyorlar valla benden 10 yaş küçük 20 yaşındaki kuzenimin kız istemesi oldu yeni söz kesildi falan kameraman çağırmışlar organizasyon ekibi gelmiş sanki Shakira evleniyor insanlar kendilerine bu değeri nasıl veriyorlar anlamıyorum 😂 temelde narsizm yatıyor diye düşünüyorum herkes beni konuşsun ben olgusu itici gözüküyor çok sonuçta insansın herkes gibi yiyorsun içiyorsun sçyorsun 😂😂
Yeminle aynı uykusuzluğa yanıyor insan anteptrn adana ki adamları topluyorlar başlarına, avukata veriliyor bilmem ne, ulan bir bakiyon yapis yapis ahaha duyurmayin madem öyle, insanları huzursuz etmeyin,
Kocasida ondan bozuk geliyor karısını kötülüyor geride gidiyor milleti yüz üstü bırakıp. Düzgün delikanli adam karısını kötüler mi kötüyse neden gidiyorsun mk
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Her tartışma da boşanacağım diye milleti ayağa kaldıran sonrada kocişkomla kahve keyfi diye story atanlar hakkında ne düşünürsün?