Annem diğer çocuklarına karşı hassas düşünceli ama bana karşı tam tersi nerde hata yapıyorum?

En küçüğüm. Annem beni hiçbir zaman yeterli görmedi en büyük ablamı ilk çocuk diye severdi sayardı ortanca ablam en sevdiği çocuğu ağzına tükürsün şükür der öyle yani ama nasıl azarlar onu kızar falan bir şey demez bende hep onların gölgesinde büyüdüm sınavlardan 100 alırdım umursamadı arkadaşlarım beni dışlayınca onlar haklı derdi beni asla savunmazdı beni sevmezdi sarılınca insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş derdi. Lisede ben zorla sarılırdım istemezdi ortanca ablam üniversiteye gitti her gün telefonla konuşurken sohbet ederlerdi ve annem asla şikayet etmezdi bende üniversiteye gittim ama annem bana yine mi arıyorsun üf püf diye açardı şimdi de hasta diye yanında oluyoruz hepimiz ama bana o kadar huysuz davranıyor ki sabah 11de kalkıyorum diye bans şèrêfsiz pislik falan diyor beni çok kırıyor suçum olmadığı halde bana bir sürü hakaret ediyor çok üzülüyorum aşırı yani benim hatam neydi ki keşke hiç doğmasaydım hep azarlanıyorum sessizim diye konuşuyorum diye her şeye bıktım usandım artık

Annem diğer çocuklarına karşı hassas düşünceli ama bana karşı tam tersi nerde hata yapıyorum?