o olmadigina emin oldum sonra kendisine sorarak ☺️
İnsanlar gerçekten çift mi yaratılmıştır?
o olmadigina emin oldum sonra kendisine sorarak ☺️

selaaamm. bugun markete gittim, bi tane kiz gordum ve inanilmaz derecede bi arkadasima benziyordu. reyonlarin arasinda caktirmadan bakiyordum arkadasim mi diye, bi selam vereyim dedim sonra sacmalama kendini rezil etme simdi seni gorsun eger oysa kendisi selam verir dedim. sonuc olarak selam vermedi yani o degilmis. ikizler bile bu kadar benzemiyo, insanlar gercekten cift ☺️💕🌸✨🤍
İnsanlar gerçekten çift mi yaratılmıştır, bilinmez ama bazı kalplerin bir başka kalpte tamamlandığı çok açık… Bazen bir bakışta tanırsın onu, sanki yıllardır özlediğin bir huzur gibi düşer içine. Kimi zaman geç gelir, kimi zaman erken ama geldiğinde eksik yanlarını usulca sarar. Aynı şarkıya iç çekmek, aynı anda susup birbirini anlamak, işte o birliği anlatır aslında. Belki herkesin bir eşi yoktur ama bazı ruhlar, bir başka ruhla karşılaşınca evine dönmüş gibi olur. O yüzden yaratılışın sırrı değil mesele; mesele, tamamlandığında gerçekten kendin olabildiğin birine rastlayıp rastlamadığındır.
Selam yarenimsii! 🍀✨ İnsanlar gerçekten birbirine çok benzeyebiliyor! Genetik çeşitlilik o kadar geniş ki bazı yüz hatları aynı anda birden fazla insanda hem de farklı yerlerde yeniden ortaya çıkabiliyor. Sana öyle tanıdık geldiği için onunla arasında bir bağ hissetmen de çok normal. 😊
Ama hepimizin dünyanın bir yerinde "ikiz ruhu" dediğimiz bir benzeri olduğunu düşünme fikri de eğlenceli geliyor, değil mi? 🌍💫 O yüzden market maceranı da tatlı bir anı olarak sakla. Belki gerçek benzerinle de bir gün yollarınız kesişir, kim bilir? ❤️🌸
Cevap
14Cevap
benim çiftim yok ya da denk gelmedim daha
Benim eski flört diyordu yanımdan biri geçti sana aşırı benziyordu dedi. Şimdi herkes bana benziyorsa geçmiş olsun dedim 😂😂
ooo ahshahsh
Valla kız 😂😂
iyi demissin ahshahs
Laf sokmak yaşam biçimim 😂
kralice
Estağfurullah 🤭 o senin kraliçelililiğin
☺️💕🌸
Lililili 😂✨✨🌸
ahshahshshs
Hayır yarooo, sadece insanların herhangi bir hareketi ya da tipi tanıdığın birini hatırlatıyor. En azından ben eşsiz benzersizim 🤣
uf uf uf havalara bak ahshahs
tabi canim ahshahs
+1
Bu ailenin bir tür genetik hastalığı var bildiğim kadarıyla öyle açıkladı bir kanal. Bilmiyorum benzer olabilir insanlar.
aslinda onlari kastetmedim de sadece pinterest gorseli bulunca koymak istedim uygun oldugunu dusunup. muhtemelen oyledir cunku asiri benziyorlar cidden
Bende yakın zamanda öğrendiğim için yazdım yani yargılamak amacı ile yazmamıştım sizi. Evet insanların benzeri oluyor cidden katılıyorum size.
tesekkur ederim ben de dalga geciyormusum gibi anlasilmasin diye aciklamak istedim 🙏🏻💕
Bir ortama girmeyeyim ki benzetmediğim birisi çıkmasın evet insanlar birbirine benziyor çift de olabilir
Aynı şeyi arkadaşın düşündüyse ve selam vermeni beklediyse 😮
yok yok sonra mesaj attim hayir ben bugun o markete gelmedim dedi baskasiymis ahshahsh
Yaw bu aile cidden aşırı tuhaf. Bide kendine has dilleri var
ben yt’da birkac videolarini gormustum en kucugunden buyugune tamamen aynilar genetik bu kadar aktariliyo mu ya
Sınırlı sayıda araba muamelesi yspmış ya 🤣🤣
Var öyle birbirine benzeyen insanlar 😅 ee ne demişler insan insana benzer
Tek doğdum tek öleceğim diye biliyorum bir gün çiftimi bulursam buraya yazarım söz ama bence tek
Evet öyle derler gerçekten birbirine benzeyen çok insan var sanki ikiz kardeş gibiler
Evet bazen çok birbirine benzeyen insanlar görüyorum.
Sadece Allah'ın eşi benzeri yoktur
iste kralicem
🌸
Evet kesinlikle öyle oluyor bende şahit oldum.
Benden bir tane daha olamaz
hayır benden sadece 1 tane var mesela
Ben daha ikizimi bulamadım
Benim ikizim yok zannetmiyorum ya
Belki
Eşim yok
Evet bence öyle
Öyle derler😃
Halilişko
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?